Yolcu360 Blog
besiktas-kafeleri-0.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Beşiktaş’ta Laptopla Çalışılabilecek 14 Mekan

Beşiktaş’ta Laptopla Çalışılabilecek 14 Mekan

Beşiktaş İstanbul’un en canlı yerlerinden biridir. Haliyle sayısız kafe ve restoran bulunmaktadır. Peki bunlardan hangileri laptopla ders çalışmaya ya da işlerinizi takip etmeye uygun? Gelin birlikte Beşiktaş kafelerini yakından inceleyelim. İşte Beşiktaş’ta laptopla çalışabileceğiniz 14 mekan!

Beşiktaş Kafeleri

Sizler kafeleri ne amaçla kullanıyorsunuz? Arkadaşlarınızla buluşup, günün kritiğini yapmak mı? Yoksa özel aromalı kahvelerin tadını çıkarmak mı? Soğuk kış günlerinde sıcak çikolataları ile içimizi ısıtan, sıcak yaz günlerinde limonataları ile ferahlatan kahve dükkanları ders çalışmak isteyenlerin de vazgeçilmez adresi. Özellikle pandemi ile hayatımıza giren kafe kültürü gün sonunda yorgunluğunuzu atmak, küçük arkadaş grubunuz ile eğlenceli sohbetlere katılmak için birebir. Freelance çalışanların home office’lerinde sıkıldıklarında laptoplarını alıp, saklandığı kaçış noktaları. 

İstanbul, metropol yaşantısını en derinden hissettiğimiz şehir. Gürültüsü, karmaşası, hızlı yaşam tarzı ile temposu her daim yüksek. Eğer siz de dumanı üzerinde kahvenizi alıp, biraz dinlenmek istiyorsanız tavsiyelerimize göz atın. Beşiktaş kafelerine vaktiniz olduğunda bir uğrayın. 

Beşiktaş’ta Laptopla Çalışılabilecek 14 Mekan

Kendinizle baş başa kalıp, huzur bulamamaktan mı yakınıyorsunuz? O halde Beşiktaş’ta laptopla ders çalışılabilecek 14 mekan listemizi mutlaka inceleyin. 

  • Minimal Tasarım Just Coffee

besiktas-kafeleri.jpeg

Just Coffee, Beşiktaş’ta laptopla çalışılabilecek 14 mekan arasında ilk sırada yer alıyor. Minimal tasarımıyla dikkatleri çeken kafe tam bir ders çalışma mekanı. Rahatlatıcı müzikleri ve modern mimarisi ile sizi kendine çekiyor. Enerjisine hayran kalacağınız Just Coffee’ye gidip, ders çalışmak için her gün can atacaksınız. Ayrıca lezzetli kahveleri ile de kendinizi şımartabilirsiniz. Gece 02.00’a kadar açık olan Just Coffee’yi seçenekleriniz arasına mutlaka eklemelisiniz. 

Just Coffee Adres: Sinanpaşa, Ihlamurdere Caddesi, No: 6, 34535 Beşiktaş/İSTANBUL

  • Yüksek Konsantrasyon Black Owl

besiktas-kafeleri-1.jpeg

İç açısı mimari tasarımı ile ders çalışmanıza katkı sağlıyor. Eşsiz tatlıları ve tadına doyum olmaz kahveleri de cabası. İster ders çalışın ister bilgisayarınızla işlerinizi takip edin. Black Owl kafe rahatlıkla odaklanabileceğiniz kusursuz bir mekan. Bize sorarsanız kitabınızı kapın, gelin. Yanına şöyle dumanı üzerinde bir kahve sipariş edin. 😉 

Black Owl Adres: Sinanpaşa, Şehit Asım Caddesi, No: 37, 34353 Beşiktaş/İSTANBUL

  • Sıra Dışı Bir Kafe Sold Coffee

besiktas-kafeleri-2.jpeg

Size öncelikle Sold Coffee’nin kuruluş hikayesinden bahsedelim. 2016 yılından kurumsal iş hayatını sonlandırmaya karar veren iki genç girişimci tarafından kurulmuştur. “This is an unusual coffee shop that you can buy everything.” sloganıyla kahveliğe adım attılar. 3. nesil kahveci olan Sold Coffee’de gördüğünüz her şey satılık. Evet yanlış duymadınız. Kahve içtiğiniz bardaktan, duvarda asılı duran tabloya kadar gözünüzle gördüğünüz her şeyi satın alabilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız tüm bu ürünlerin geliri yardıma ihtiyacı olanlara dağıtılmaktadır. Üniversite öğrencileri, ev hanımları yararlanmaktadır. 

Sold Coffee Adres: Abbasağa Mahallesi, Sold, Jandarma Mektebi Sokak, Beşiktaş/İSTANBUL.

  • Sıcacık Ortam Minoa Books & Cafe

besiktas-kafeleri-3.jpeg

Kütüphane ortamlarında ders çalışanlara müjde! Minoa Books & Cafe sizleri klasik kafe kültüründen çekip, çıkarıyor. Küçük ve sıcak ortamıyla Beşiktaş’ta laptopla ders çalışılabilecek 14 mekan arasında en içten olanı. Tadı damağınızda kalacak yemekler, sıcacık kahveler ve lezzetli tatlılar eşliğinde ders çalışırken keyif alacaksınız. 

Minoa Books & Cafe Adres: Vişnezade, Süleyman Seba Caddesi, No:52/A, 34357 Beşiktaş/İSTANBUL.

  • Zihniniz Hep Açık Latife Türk Kahvesi

besiktas-kafeleri-4.jpg

Latife Türk Kahvesi, Beşiktaş’ın en kalabalık kafesidir. Fakat merak etmeyin. Üst katında rahatlıkla ders çalışabileceğiniz uygun ortam mevcuttur. Benzersiz Türk kahvesi kokusu ile de zihniniz hep açık kalacak. Ulaşım açısından oldukça kolay olan Latife Türk Kahvesi ders çalışmak isteyen, işine konsantre kişilerin buluşma yeri. 

Latife Türk Kahvesi Adres: Sinanpaşa, Yeni Hamam Sokak, No:11/A, 34353 Beşiktaş/İSTANBUL.

  • En Lezzetlisi Molecule Coffee

besiktas-kafeleri-5.jpg

Ders çalışmanın en lezzetli yolunu sizlere açıklıyoruz: Molecule Coffee. Dünyaca ünlü kahveleri, karşı konulmaz tatlıları ile bu kafeden vazgeçemeyeceksiniz. Özellikle deneyenler vişneli Alman turtasına, çokomol pastasına ve pandispanyalarına hayran kalıyor. Molecule Coffee’nin en güzel yanı ise tatlılarının şeker içermemesi ve kahvelerinin orijinal aromaları. Beşiktaş’ta laptopla ders çalışılabilecek 14 mekandan en lezzetlisi.

Molecule Coffee Adres: Vişnezade Mahallesi, Şair Nedim Caddesi, 25/A Akaretler/Beşiktaş/İSTANBUL.

  • Kendi Halinde Let’s Coffee

besiktas-kafeleri-6.jpeg

Let’s Coffee, Beşiktaş Akaretler’de. Kendi halinde sevimli bir kafe. Arkadaşlarınız ile toplantılarınızı, ekip buluşmalarınızı düzenleyebileceğiniz nezih bir mekan. Ayrıca Let’s Coffee kahveleri de epey meşhur. Tatlılarından bahsetmeden geçemeyiz tabi ki. Pastalarının tadı damakta günlerce kalıyor. 

Let’s Coffee Adres: Vişnezade, Şair Nedim Cd. 29/A, 34357 Beşiktaş/İstanbul

  • Şairler Kahvesi

besiktas-kafeleri-7.jpg

Şairler Kahvesi, ismi gibi şair ruhlu bir kafe. Sıcacık kahveniz ve kitabınız olsun yeterli. Bu kafede şair olmamak elde değil. Beşiktaş kafeleri arasında en sakin, en dingin olanı desek abartmış olmayız. Ruhunuza dokunan Şairler Kahvesi’ne mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz. 

Şairler Kahvesi Adres: Vişnezade, Süleyman Seba Caddesi, 50 A, 34357 Beşiktaş/İSTANBUL

  • Cup of Love

besiktas-kafeleri-8.jpg

İsmi gibi “bir fincan mutluluk” veren Cup of Love, Beşiktaş kafeleri arasında en şirini. İster tek başınıza ister arkadaşlarınız ile gelip, derin sohbetler edebilirsiniz. Kafenin enerjisi o kadar sıcak ki buradan ayrılırken içinizi bir mutluluk kaplayacağına eminiz. 

Cup Of Love Adres: Türkali, Ihlamurdere Caddesi, No:44, 34357, Beşiktaş/İSTANBUL.

  • Parodia Coffee House & Bistro

Özellikle öğrenciler için harika bir mekan. Ders çalışmak için sakin ve sade tasarımlı yerler her zaman idealdir. Burası da tam olarak öyle bir. Kahveleri de oldukça lezzetli. İstediğiniz türden kahveyi burada rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla toplu bir şekilde çalışabilecek bir yer arıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.  Sade tasarımı ve sessiz ortamı ile dikkatiniz dağılmadan ders çalışabilirsiniz. Bunun yanı sıra kahvelerinin lezzeti de epey ünlü. Dilediğiniz her çeşit kahveyi burada bulmanız mümkün. Ayrıca arkadaşlarınız ile grupça çalışabileceğiniz bölümler de mevcut. Böylece proje ödevlerinizi rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

Parodia Coffee House & Bistro adres: Türkali, 106/A, Ihlamurdere Cd., 34357 Beşiktaş.

  • Ayıbedenler Coffee House

Özellikle öğrenciler tarafından tercih edilen Ayıbedenler Coffee House, İstanbul’un önde gelen kafelerinden. Konum itibari ile ulaşımın kolay olduğu kafe, enerjisi ile de oldukça davetkar. Kitap okumak, ders çalışmak hatta ruhunuzu dinlemek için benzersiz bir mekan. Akşamları saat 23.00’a kadar hizmetinizdedir. Güler yüzlü çalışanları ve lezzetli kahveleri ile Ayıbedenler Coffee House’u mutlaka denemelisiniz. 

Ayıbedenler Coffee House adres: Sinanpaşa Mahallesi, Altıntaş Sokak, No 23/A, Beşiktaş.

Beşiktaş araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

  • Coffeeco NY

“Şöyle tek başıma kalıp, sakince çalışabileceğim bir mekan arıyorum.” diyenlerdenseniz Coffeeco NY tam size göre. Tıpkı kütüphane ortamı kadar sessiz kafelerden biri. Bunun yanı sıra zengin menüsü ile karnınızı doyurabileceğiniz Beşiktaş’ta laptopla ders çalışılabilecek 14 mekandan biri. Ayrıca gece 01.00’a kadar hizmet vermektedir. İstanbul’da böylesine keyifli mekan bulmak kolay değil. Bize sorarsanız ilk fırsatta Coffeeco NY’i değerlendirmelisiniz. 

Coffeeco NY adres: Türkali, Ihlamurdere Cd. No:70 D:B, 34357 Beşiktaş

  • Mambocino Artisan Coffee 

Mambocino Artisan Coffee içinizi açacak, rengarenk bir mekan. Birbirinden leziz kahve çeşitleri ile bir taraftan ders çalışıp, bir taraftan da uykunuzu açabilirsiniz. Hatta buraya sadece ders çalışmak değil kendinizi dinlemek, biraz dinginleşmek için de gelebilirsiniz. Özetle Mambocino Artisan Coffee’nin pozitif enerjisi ile kendinizi daha mutlu hissedeceğinize eminiz.

Mambocino Artisan Coffee adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, No 8, Beşiktaş.

  • Quo Coffee

Diğer kafelerden oldukça farklı bir tasarıma sahip Quo Coffee sizleri epey şaşırtacak. Nitekim bu kafenin içerisinde kocaman bir kütüphane mevcut. Ders çalışabileceğiniz gibi kütüphaneden bir kitap beğenip, okuyabilirsiniz de. Kendinize ayırdığınız bu küçük anın sizi tüm gün mutlu edeceğine eminiz. Özetle Quo Coffee’i ziyaret eden hemen hemen herkesin memnun ayrıldığı bir mekan. 

Quo Coffee adres: Vişnezade, Afacan Sk. No:4A, 34357 Beşiktaş.

Kadıköy’de çalışılabilecek mekanlar için tıklayınız.

Yorum ekle