Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > En İyi 10 Belgrad Gece Kulübü – Belgrad Gece Hayatı

En İyi 10 Belgrad Gece Kulübü – Belgrad Gece Hayatı

Belgrad’ın en iyi gece kulüplerini sizin için araştırdık. Geç saatlere kadar süren eğlenceler, sınırsız müzik ve renkli dansları ile vizesiz gidilebilen Sırbistan’ın başkenti sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyor. İşte en iyi 10 Belgrad gece kulübü!

belgrad-gece-kulubu-1.jpg

  • Belgrad Nerede?

Belgrad, Tuna ve Sava Nehirlerinin birleşim noktası olan Sırbistan’da bulunuyor. Aynı zamanda bu nehirler Panoniyen Ovası sayesinde ise Balkanları birbirine bağlıyor. 

Belgrad Nasıl Gidilir?

Balkanlar bize komşu olmasından dolayı ulaşım oldukça kolaydır. İster havayolunu ister karayolunu tercih edin saatler içerisinde Belgrad’a gidebilirsiniz. Vizesiz gidilen ülkeler arasında yer alması da şehri cazip kılan özelliklerden biri. Peki Belgrad nasıl gidilir?

Eğer uçakla yolculuk yapmak istiyorsanız İstanbul üzerinden Nikola Tesla Havalimanı’na direkt uçuşlar mevcut. Bunun yanı sıra İzmir, Ankara ve Antalya Havalimanı gibi büyük şehirlerden de aktarmalı uçuş imkanları bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul – Sofya Ekspresi’ni kullanarak tren ile de Belgrad’a ulaşabilirsiniz. 

  • Belgrad Gece Hayatı

belgrad-gece-kulubu-2.jpg

Tarihi, kültürü ve doğası derken Balkan ülkeleri dünyada mutlaka görmeniz gereken güzellikler arasında başı çekiyor. Belgrad, Sırbistan’ın başkenti olmasının yanı sıra eğlencenin de başkentidir. Ülkeye vizesiz seyahatin serbest olması da bölgeyi epey cazip kılmaktadır. Hafta sonunu değerlendirmek; iki günlüğüne de olsa sınırsız gecenin tadına varmak isteyenler için Avrupa’nın bir numaralı eğlence merkezidir. Belgrad’a seyahat eden hemen hemen herkesin överek bahsettiği Belgrad gece kulüpleri şehrin adeta kalbi olmuş durumda. Kostümlü partileri, konsept içerikleri ile adından sık söz ettiriyorlar. Nitekim sırf Belgrad gece kulüpleri için bile şehre gelen turistler mevcut. Bunun yanı sıra diğer Avrupa ülkelerine kıyasla Sırbistan maddi açıdan daha uygun bir memleket. 

Belgrad Gece Hayatı İpuçları

  • Öncelikle Belgrad gece hayatını diğer Avrupa şehirlerinin gece hayatından ayırmanız gerekiyor. Farklı konseptlere ve tasarımlara ayak uydurmalısınız. 
  • Belgrad gezinizi birkaç güne yaymanızda fayda var. Tarihi yerleri ve doğal güzellikleri gezerken sıra Belgrad gecelerine gelmeyebilir. 😀 Bu sebepten bize sorarsanız en az 3 günlük bir Belgrad turu planı yapmalısınız. 
  • Şehirdeki gece kulüplerinin açılış saatleri genellikle 23.00 ile 00.00 arasında oluyor. Siz de gece dışarı çıkmayı planlıyorsanız bu ipucunu göz önünde bulundurabilirsiniz. 
  • Belgrad gece kulüpleri mevsime göre farklılık gösterebiliyor. Bazıları kış aylarında yoğun iken bazıları ise yaz aylarında epey kalabalık oluyor. Mekanların yoğunluk oranını gitmeden önce araştırmanızda fayda var. 
  • Özellikle Sava ve Tuna Nehirleri kıyısında bulunan mekanlar kış aylarında hizmet vermiyor. Bölgede gece kulüplerinin büyük bir kısmı Mayıs ayı itibari ile faaliyete geçiyor. 

Belgrad’ın En İyi 10 Gece Kulübü

belgrad-gece-kulubu-0

Kesintisiz müzik, sınırsız eğlencenin olduğu bir tatil mi istiyorsunuz? O halde sizleri Belgrad diskolarına davet ediyoruz. Sabaha kadar devam eden müzik ve dans vaat ediyoruz. Karşınızda Belgrad’ın en iyi 10 gece kulübü listesi.

  • Klub 20/44 Belgrade Night Club

Klub 20/44 Night Club açık ara Belgrad’ın en bilinen gece kulüplerinden biri. Şehri keşfe gelen turistlerin uğramadan dönmediği bir mekan. Sava Nehri’nin kenarında bulunması da kulübün cazibesini daha da artırıyor. Nitekim yaz aylarında üstün DJ performansları ve eğlenceli partileri ile gecelere damgasını vuruyor. Klub 20/44 Belgrade Night Club renkli enerjisiyle Belgrad’ın en iyi 10 ge kulübü arasında ilk sırada bulunuyor. 

Klub 20/44 Belgrade Night Club Adres: Klub 20/44 Ušće bb Belgrade, 11000, Sırbistan

  • Hype 

Hype Gece Kulübü diğer Belgrad diskolarından biraz farklı. Sadece 25 yaş ve üzeri misafirleri kabul ediyor. Haliyle standartların üzerinde ve kaliteli bir eğlence sunuyor. Böylesine nezih bir gece kulübü görmemişsinizdir desek abartmış olmayız. Ayrıca Hype Gece Kulübü sadece Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri hizmet vermektedir. Belgrad gezinizde bu eşsiz mekana yer vermenizi tavsiye ediyoruz. 

Hype  Adres: Karađorđeva 46, Beograd 11000, Sırbistan

  • Sound Gece Kulübü

Sıradan gece kulüplerinden sıkıldınız mı? O halde bambaşka bir konsepti ile sizi Sound Gece Kulübü’ne götürüyoruz. Belgrad en iyi 10 gece kulübü listesinde ilk sıralarda bulunan Sound Gece Kulübü şehrin adeta parlayan yıldızı. Özellikle yaz aylarında pek çok turisti ağırlayan mekan geceleri farklı bir siluete bürünüyor. Fakat sizleri gitmeden önce uyarmakta fayda var. İşletmenin menüleri şehrin ortalamasının bir tık üstünde. Bu yüzden kulübe hazırlıklı gitmelisiniz. Bunun yanı sıra kıyafetinize de özen göstermenizi belirtmeden geçemeyeceğiz. 

  • Club Angel

Club Angel dünya çapındaki kulüplere taş çıkartacak cinsten bir mekan. Müzik tarzları ile eğlencenin kapılarını aralıyor. R&B, Hip-Hop tercih edilen müzik  “Fazla söze gerek yok; gidin ve görün.” diyebileceğiniz bir kulüp. Gece 00.00’dan 04.00’a kadar aralıksız devam eden eğlenceye hazır olun. Müzik seslerini takip edin. Sizi eğlenceye doğru götürecektir. 

Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız. O kadar gözde ve kalabalık bir mekan ki yer bulamamanız olası. Özellikle Çarşamba günleri düzenlenen özel konseptli organizasyonları ile ön plana çıkıyor. Nitekim bazı etkinlere sadece birkaç Euro verip, sınırsız içecek alabiliyorsunuz. 

Club Angel Adres: Balkanska 18, Beograd 11000, Sırbistan

  • Beton Club

Sava Nehri üzerinde bulunan Beton Club, Belgrad’ın en iyi 10 gece kulüpleri listesinde yerini almayı başarıyor. Özellikle elektro müzik severlerin vazgeçilmez mekanıdır. Ses sistemi ile diğer müzik kulüplerinden açık ara önde geliyor. Avrupalı dış mimarisi ile Sırbistan gecelerine farklı bir bakış kazandırıyor. Belgrad’ın en ünlü DJ’lerini ağırlayan kulübe giriş ücretsiz. Kokteyl fiyatları ise 400 Dinar’dan başlıyor. Çalışanların ileri düzey İngilizce bilmesi sayesinde iletişim kurma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacağınıza eminiz. Bölge halkı tarafından “Kış Kulübü” olarak nitelendirilen Beton Club’ın yaş ortalaması genellikle orta yaştır. 

Bazı günlerde işletmede özel defileler ve canlı performanslar sergilenmektedir. Hatta hafta sonları gece 04.00’a kadar non-stop eğlence devam etmektedir. Geniş içecek menüsü ile de her zevke hitap etmektedir. 

Beton Club Adres: Donji grad, Bulevar vojvode Bojovića, Beograd 11000, Sırbistan

  • Black Turtle

Belgrad’da adından sıklıkla bahsedilen Black Turtle özellikle turistlerin tercih ettiği mekanlardan biri. Burada o kadar çok seviliyor ki şehre birkaç şube daha açmışlar. 

Dünyaca ünlü biraları, el yapım içkileri ile bilinen Black Turtle’a uğramadan Belgrad gezisini bitirmeyin deriz. “Bütün içecekleri denemek istiyorum.” diyorsanız da küçük tadım boyları ile her lezzetin keyfine varabilirsiniz. Samimi ortamı, bildik müzikleri ile müdavimi olacağınız Black Turtle, Belgrad’da sizleri bekliyor. 

Black Turtle Adres: Kosančićev venac 30, Belgrade 11000, Sırbistan

  • Three Carrots

Belgrad’ın en iyi barları arasında adını sıkça duyduğumuz bir mekanı inceliyoruz. Three Carrots, turistler başta olmak üzere eğlence sevenlerin vazgeçilmez adresi. Nitekim barda öyle bir bölüm hazırlamışlar ki sadece turistlere hitap ediyor. Sırp vatandaşı değilseniz girebilme hakkınızın olduğu bu bölüm uluslararası hizmet veriyor diyebiliriz. 

Bunun yanı sıra ilk irish pub olma özelliği ile de Belgrad şehrinde büyük ilgi görüyor. 

Three Carrots Adres: Kneza Miloša 16, Belgrade 11000, Sırbistan

  • Berliner

Berliner, en iyi barlardan biri. Savalama bölgesinde bulunan barlardan Berliner şehrin en popülerleri arasında. Peki ismi neden Berliner? Aslına bakarsanız Almanya’dan esinlenerek oluşturulmuş. Meşhur Almanya sosislilerden ilham alınarak oluşturulan snack bar ile lezzet şöleni sunuyor. Öğlen 13.00 hatta 14.00’dan önce hizmete geçmeyen bu lezzetli barın müdavimi çok. Sayısız bira çeşidi ve atıştırmalıkları ile Belgrad’da uğramadan dönmeyeceğiniz bir mekan. Bizden söylemesi. 

Berliner Adres:  Krunska 61, Belgrade 11000, Sırbistan

  • Ok.No 

Genellikle akşam üzeri ya da gece eğlencelerinde sıklıkla tercih edilen mekanlardan biri. Knez Mihailova yakınlarında bulunan Ok.No fiyatları ile de cebinizi zorlamıyor. “Gün batımında gideyim, gece yarısına kadar içkimi yudumlayayım.” diyenlerdenseniz bu mekan tam size göre. Bölgesel bir mekan olan Ok.No müşterileri de bu bölgeden. 

Ok.No Adres: Obilićev venac 17, Belgrade 11000, Sırbistan

  • Freestyler Belgrade Night Club 

Belgrad’ın en iyi gece kulüplerinden biri ile listemizi tamamlayalım. Açılış saati 23.00 olan kulüp Belgrad gezinizde sınırsız eğlence vaad ediyor. Özel kokteylleri, benzersiz içecekleri ile hem damağınızı hem de ruhunuzu mutlu etmeye geliyor. “Belgrad’da son gecemiz. Şöyle gönlümüzce eğlenelim.” diyorsanız Freestyler Belgrade Night Club tam size göre. Sırbistan’dan gitmeden önce akıl almaz bir kapanış yapabilirsiniz. 

Freestyler Belgrade Night Club  Adres: Ušće BB, Belgrade 11000, Sırbistan

Belgrad’ta Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Belgrad araç kiralama seçenekleri arasında birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 

Yorum ekle