Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 Nissan X-Trail Özellikleri ve Fiyatı

2021 Nissan X-Trail Özellikleri ve Fiyatı

2021 Nissan X-Trail özellikleri ve fiyatı otomobil dünyasında merakla bekleniyor. Nissan X-Trail 2021 modeli ile SUV dünyasını biraz karıştırmayı planlıyor. Peki, Nissan X-Trail’in en yeni modelinde bizi neler bekliyor?  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Nissan marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2021 Nissan X-Trail Özellikleri ve Fiyatı Hakkında

SUV dünyasının en havalı modellerinden ve en büyük SUV seçeneklerinden biri olan Nissan X-Trail, her dönemde dış görünüşü ile de iddialı olmayı başarmıştı. Nissan Motors tarafından 2001 yılında pazara sunulan bu iri kıyım SUV modeli, çok sevildi. Benzinli 4 silindirli motorları ile pazarın en güvenilir otomobillerinden biri olarak da otomobil tarihine geçti. Bugün beş farklı ve Nissan’a özgü renk seçeneği, DIG-T 160 turbo benzinli motor ve otomatik vites ile Türkiye pazarında da çok tutuldu. ,

2021 X-Trail Özellikleri

Nissan markası Avrupa pazarında X-Trail adıyla Amerikan pazarında ise Rogue adıyla anılan bu model, orta sınıf SUV olarak kategorize ediliyor. 2021 model X-Trail hakkında bilgileri şimdilik Amerikan pazarında tanıtılan Rogue modelinden alıyoruz. 

Dünyada en çok satılan SUV araç modelleri listesinde yer alan X-Trail’in 2021 modelinin ön gösterimi olan Rogue’nin tanıtımı yapıldı bile. CMF – C/D platformu üzerinde geliştirilen otomobil, tasarım dili açısından biraz yeni Juke’a benziyor. 

V motion adı verilen ön ızgara formu, şişkin çamurluk yapısı, LED yapıdaki ve yeniden tasarlanmış olan aydınlatma grubu ilk dikkat çekenler arasında yer alıyor. Diğer yandan otomobilin bir önceki versiyonuna göre daha keskin hatlara sahip olduğu hemen fark ediliyor. Bu keskin hatlar, daha uzun bir X-Trail yanılsaması yaratsa da aslında yeni X-Trail’in boyutları eskisine göre çok da değişmiş sayılmaz. 

Boyutlarında önemli bir değişim olmayan yeni X-Trail’de süspansiyon sistemi yenilenmiş. Bu yeni süspansiyon sistemi ile sürücü, yola ve araca çok daha hakim kılınırken sürüş keyfi de es geçilmemiş. 

Yeni nesil güvenlik sistemlerinin hemen hepsini yeni nesil X-Trail’de görebiliyoruz. Standart pakette sunulan 9 inçlik multimedya ekranının üst donanım paketlerinde 12,5 inçe yükseldiğini görüyoruz. Ayrıca 10 inçlik head up display teknolojisi de sunulacak. 

X-Trail 2021 modelinde yenilenen direksiyon simidi/ yenilenen vites kolu tasarımı hem şekilsel olarak hem de fonksiyonel olarak değişmiş detaylar sunuyor. 

Aracın arka koltuklarına da ulaşan üç bölgeli klima yenilikler arasında. Diğer yandan Yolcu koltuklarında hem diz hem de baş mesafesinde iyileştirme söz konusu. 

Amerikan pazarında satışa sunulan 2021 X-Trail’in motoru 2,5 litrelik benzinli motor olacak. Söz konusu 2,5 litrelik motor seçeneği CVT şanzıman ve 4X4 çekiş sistemi ile kombine edilmiş. Avrupa pazarında ise daha küçük hacimli motor seçenekleri olacak. Ayrıca elektrikli X-Trail seçeneği de olacak. 

Sıfır Nissan X-Trail Fiyatları Nasıl?

Öncelikle 2021 Nissan X-Trail fiyat bilgisine henüz sahip değiliz. Ancak 2020 model X-Trail fiyatları şöyle:

Sıfır X-Trail fiyatları 335 bin TL bandına yaklaşıyor. 2020 model yılı Nissan X-Trail fiyat listesi aşağıdaki gibi.

Güncel Nissan X-Trail Fiyat Listesi
  • 1.3 DIG-T 160 DCT Design Pack Nissan X-Trail fiyatı 307.000 TL’den başlıyor.
  • 1.3 DIG-T 160 DCT Platinum 5 Koltuk (Bej Döşeme) Nissan X-Trail fiyatı 334.100 TL’den başlıyor. 
  • 1.3 DIG-T 160 DCT Platinum 5 Koltuk (Taba Döşeme) Nissan X-Trail fiyatı 334.100 TL’den başlıyor. 
  • 1.3 DIG-T 160 DCT Platinum 7 Koltuk (Bej Döşeme) Nissan X-Trail fiyatı 339.800 TL’den başlıyor. 
  • 1.3 DIG-T 160 DCT Platinum 7 Koltuk (Taba Döşeme) Nissan X-Trail fiyatı 339.800 TL’den başlıyor. 

Kiralık Nissan X-Trail Fiyatları Nasıl?

Kiralık Nissan X-Trail fiyatları için en hızlı ve en konforlu araştırma platformu yolcu360.com. Sistem üzerinden belirli bir bölgede ve tarih aralığında farklı rent a car firmalarındaki müsait olan kiralık araçları tek seferde görüntüleyebilirsiniz. Burada kiralık X-trail gibi seçeneklerin fiyat bilgisini – şanzıman tipini – yakıt tüketim şeklini de görebilirsiniz. Tek web sitesi üzerinden tek seferde tüm rent a car firmalarının rent a car seçeneklerini görmek, büyük bir fiyat karşılaştırma avantajı sunar. yolcu360.com üzerinden kredi kartına 9 taksitle araç kiralama avantajı da yaşayabilirsiniz. 

Yorum ekle