Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Araba Karşılaştırma – Araç Kıyaslama

Araba Karşılaştırma – Araç Kıyaslama

Araba kiralama yapmadan önce seyahatinizde size en uygun aracı bulmak için araba karşılaştırma programı veya araba karşılaştırma siteleri üzerinden kıyaslama yapmanız gerekir.

Kiralanacak aracın vites tipi, yakıt türü, markası ve modeli seyahatin konseptine göre seçilmesi gerektiğinden araba karşılaştırma yorumlama bu noktada çok önemli yer oynuyor. Aracın genel hatları seçildikten sonra karşınıza çıkacak olan araba karşılaştırma puanları üzerinden karar verme süreci de hızlandırılıyor. Eğer araba alma gibi bir fikriniz varsa bu konuda da sıfır araba karşılaştırma siteleri size yardımcı olacaktır.

Araç kiralamada belirleyici en önemli kriterlerden biri aracın hangi amaçla kullanılacağıdır. Eğer aile ile gidilecek tatil için uzun dönem araba kiralama yapılacaksa konforlu ve geniş araçlar karşılaştırılır. Kısa dönem bir ziyaret için ekonomik grup ve daha küçük araçlar karşılaştırılarak uygun araçların bulunma süreci de kolaylaşıyor.

yolcu360 ile aracı alacağınız yeri ve tarih aralığını seçtikten sonra aracı dilediğiniz özelliğe göre filtreleyebilir ve çıkan sonuçlar arasından fiyat ve modele göre araç kıyaslama yapabilirsiniz.

Aracı sadece marka model değil istediğiniz kiralama şirketine göre de filtreleyebilirsiniz. yolcu360’a kayıtlı onlarca farklı kiralama şirketi içinden dilediğiniz şirketleri seçip araç kıyaslama yapabilirsiniz.

Eğer manuel vites kullanmaya yatkınsanız manuel vites, eğer otomatik vitese yatkınsanız da otomatik vites olarak seçerek kıyaslamaya başlayabilirsiniz. Bu sayede daha hızlı karar verebilirsiniz. 

Örneğin İstanbul araç kiralama yaparak uzun bir yolculuğa çıkacaksanız dizel araçları tercih edebilirsiniz. yolcu360 yakıt türü seçimi üzerinden dizel yakıt araçları kıyaslayarak yolculuğunuzda en ideal aracı kısa sürede bulabilirsiniz. Benzinli araç tercih edecekseniz benzin kısmını seçerek bu alanda bir karşılaştırma yapabilirsiniz.

Seyahatlerinizde sürekli kullanıp memnun kaldığınız bir marka model varsa yine bu filtreleme bölümünden o markayı seçerek bu markanın araçlarını karşılaştırabilirsiniz. Eğer farklı bir marka ile sürüş pratiği yapmak isterseniz de o markayı bularak seçiminizi yapabilir ve o markanın araçları üzerinden karşılaştırma yapabilirsiniz. 

Aracı teslim alırken ödemeniz gereken depozito fiyatını da yine yolcu360’ta sınırlayabilir, bütçenize uygun araca kısa sürede ulaşabilirsiniz. 

 

Yorum ekle