Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 VW Caddy 2.0 TDi DSG Style İncelemesi

2021 VW Caddy 2.0 TDi DSG Style İncelemesi

Hafif ticaride Caddy atağı ile pazarın hareketlendiğini görüyoruz. Geçtiğimiz aylarda genel bir yaklaşımla 2021 VW Caddy hakkında bilgi vermiştik. Şimdi Caddy ailesinin çok tutulan versiyonu 2.0 TDi DSG Style modelini inceliyoruz. Aklınızda 2021 VW Caddy 2.0 TDi DSG Style almak varsa; bu yazıyı mutlaka okuyun! 2021 VW Caddy 2.0 TDi DSG Style incelemesi yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Volkswagen marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2021 VW Caddy 2.0 TDi DSG Style İncelemesi

Kaynak: https://www.selectcarleasing.co.uk/

Binek otomobil şıklığı, SUV stili ama hafif ticarinin azimli hali onda bir araya geliyor. Tamamen yenilenen Caddy’nin hafif ticari araçlar arasındaki yeri giderek daha net bir hale geliyor. Peki yeni Caddy nasıl

2021 Volkswagen Caddy Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

2021 Makyajlı Caddy

Volkswagen hafif ticari sınıfındaki seçeneği Caddy, MQB platformunda yenilendi. 5. nesil Caddy’nin tasarımından donanımına, motor seçeneklerinden sürüş teknolojilerine hemen her şeyi de değişmiş oldu. Büyük makyajın büyük etkisine yakından bakalım…

2021 Volkswagen Passat Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

2021 Volkswagen Caddy Tasarım Özellikleri

Kaynak: https://www.selectcarleasing.co.uk/

Yeni Caddy tasarımında ön kısımda LED far değişimi ve Volkswagen logosu hemen dikkatimizi çekiyor. Caddy’nin ön yüzünün artık daha modern görünüyor olması da önemli bir detay. Ön panjur ve tampon altındaki ızgara formu da yenilikçi yaklaşımın bir sonucu. Sürgülü arka kapılar, standart olarak geliyor. Kapı üstlerinde de krom çıtalar kullanılmış olması önemli. 

Yeni Caddy arkadan bakınca da yenilikçi yaklaşımı ile göz doldurmayı başarıyor. LED stoplar ise ancak üst donanımda alınabiliyor. Arkada iki parçalı gibi görünen ama aslında tek parça olan bagaj kapağı ise yarısı siyah diğer kısmı gövde rengi boyalı olarak tasarlanıyor. Bu bölümde krom çıta detayı da var. 

2021 Volkswagen Tiguan Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Volkswagen Caddy 2021 İç Mekan Özellikleri

İç mekanda genişleyen boyutların getirdiği rahatlık hemen fark ediliyor. Yükleme alanı ise en büyük kozu. 879 kilogramlık taşıma kapasitesi sunuyor. Aracın azami çekme kapasitesi 3925 kg. Bagaj kapağının ardında 1231 litrelik alan var. Koltukları sökerseniz ki kolayca sökülüyorlar 2556 litre alan daha çıkıyor. Kullanımı kolay kılan bagaj kapağı içindeki LED aydınlatmalar ise üst donanımda var. 

Kaynak: https://www.honestjohn.co.uk/

Yeni Caddy’nin içinde baş ve diz mesafesi oldukça yeterli. Panoramik cam tavanın perdesinin olmaması değişik duruyor. Kabin çok aydınlık. Sıcak yaz günlerinde bu biraz istenmeyen bir durum olabilir. Ön koltuk ortasında yolcular için havalandırma ızgaraları var. 2 adet Type C USB girişi ve 230V güç çıkışı da var. Bunlar, aracın yeterince kullanışlı olmasına katkı sağlayan önemli konfor detayları olarak göze çarpıyor. Arka koltukların döşemesi de sınıfı için çok iyi seviyede. 

Yeni Caddy ön koltuk alanında da konfor ve kalite iyi seviyede. Gözü yormayan bir kokpit tasarımı var. Sürücüye yönelik tasarlanan 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranı da benzer kullanışlılığı sağlıyor. Sol tarafta yer alan dokunmatik düğme grubu ve konsol üstündeki açık eşya kanalları da kişiye göre kullanışlı veya kullanışsız bulunabilecek detaylar. 

Yeni Caddy Vites konsolunda biraz farklı bir tasarım izlenmiş. Burada hafif ticariden beklenmeyecek bir lüks var desek yeridir. Deri kaplama olan bu alan çok şık duruyor. 

Volkswagen Caddy Donanım Teknolojileri

Yeni Caddy donanım listesi oldukça zengin. Özellikle güvenli sürüşe odaklanan donanım paketleri kullanıcıdan tam puan alıyor. Güvenlik donanımları arasında adaptif hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi, şehir içi, otomatik fren sistemi, geri görüş kamerası, ön-yan-perde hava yastıkları gibi teknolojiler sunuluyor. 

Yeni Volkswagen Amarok Aventura İncelemesi ve Özellikleri için tıklayınız.

Yeni Volkswagen Caddy DSG Şanzımanı Nasıl?

İlk kalkış anı ve alt devirlerde canlı bir sürüş tecrübesine sahip. DSG akıcı bir şanzıman ve vites geçişleri konfor sunma konusunda çok başarılı. Manuel olarak direksiyon arkasındaki kulakçıklarla vites geçişi yapılabiliyor. 

Volkswagen Caddy Fiyatı Bakım Maliyeti Garanti Kapsamı ve Rakipleri

Sıfır Volkswagen Caddy fiyatı ne ya da Caddy garanti süresi nasıl gibi sorularınıza da hemen güncel verilerle yanıt verelim. 

  • Volkswagen Caddy 2021 Fiyatları

Caddy İmpression, Caddy Life, Caddy Style ve Caddy Cargo şeklinde dört farklı donanım seçeneği var. Caddy İmpression fiyatı 225 bin TL’den başlıyor. Caddy Life fiyatı 242 bin, Caddy Style fiyatı 280 bin ve Caddy Cargo fiyatı da 273 bin TL’den başlıyor. 

  • Volkswagen Caddy 2021 Garanti Kapsamı

Marka, mekanikte 2 yıl, boyada 3 yıl ve korozyonda 12 yıl garanti sunuyor. 

  • Volkswagen Caddy 2021 Bakım Maliyetleri

Bu hafif ticari aracın bakım aralığı 15 bin km’de bir. Yıllık bakım maliyeti ise ortalama 4 bin TL. 

Volkswagen Caddy Yerine Ne Alınır?

2021 model Caddy almayı düşünenler için benzer alternatiflere de baktık. Caddy yerine alınabilecek hafif ticariler şöyle:

  • Fiat Doblo 

Doblo fiyat konusunda Caddy’den avantajlı ama onun otomatik şanzıman seçeneği yok. 

  • Ford Tourneo Connect

Hemen hemen aynı fiyata alınabilen Ford Tourneo Connect ise donanım açısından daha zengin duruyor. 

  • Peugeot Rifter

130 HP’lik 1,5 BlueHDi EAT8 şanzımanlı Rifter de net bir rakip oluyor. 

Volkswagen Caddy Yorumları

Volkswagen Caddy yorumlarını da sizin için derledik ve genel bir özet yaptık. Ama siz de eğer bir Caddy kullanıcısı iseniz hemen aşağıya yorum yazabilirsiniz. 

Malzeme ve işçilik kalitesi ile geniş yaşam alanı çok beğeniliyor. Elektronik sürüş güvenlik yardımcıları da çok başarılı. İstenen fiyat karşısında 2.0 litrelik güçlü bir motor ve zengin donanım paketi sunuluyor olması ile şanzımanın seri olması beğeniliyor. Perdesi olmayan cam tavan ise epeyce eleştriliyor. Fren mesafesini uzun bulanlar da var ( soğukta:43 m/ sıcakta 45 m). 

2021 VW Caddy 2.0 TDi DSG Style Teknik Özellikler Listesi

Motor özellikleri, hızlanma verileri ve boyutları açısından kategorize ederek aracı inceliyoruz. 

Yeni Caddy Motor Özellikleri
  • Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo- önde ve enlemesine
  • Yakıt Tipi: Dizel
  • Silindir / Subap Sayısı: 4/16
  • Silindir Hacmi: 1698 cc
  • Maksimum Güç: 90 kW / 122 HP 2750 d/d
  • Maksimum Tork: 320 Nm 1600 -2500 d/d
  • Şanzıman: 7 ileri otomatik
  • Aktarma: Önden çekişli
Yeni Caddy Hızlanma Verileri
  • 0-50 km/s Hızlanma:4,5 sn
  • 0-80 km/s Hızlanma: 8,3 sn
  • 0-100 km/s Hızlanma: 11,7 sn
  • 0-120 km/s Hızlanma: 16,3 sn
  • 0-130 km/s Hızlanma: 20,0 sn
  • 0-400 m Hızlanma: 18,3 sn
2021 VW Caddy Boyutları
  • Uzunluk: 4500 mm
  • Genişlik: 1855 mm
  • Dingil Mesafesi: 2755 mm
  • Ön İz Açıklığı: 1567 mm
  • Yükseklik: 1832 mm
  • Bagaj Hacmi: 1213 litre / 2556 litre

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

1 yorum

  • Volkswagen caddy
    Dünya kalitesi modern teknik olarak Dünya lideri başarılar dilerim. Ben çok seviyorum bilimsel mühendislik kalitesi emegi geçen her kese teşekkür ederim Beim de volkswagen caddy 210 model var kullanıyorum çok temiz bakımlı sigara kullanmam. Yeni model 2021 otomatik 2 DTİ Style gırı bej rengi almak istiyorum. ♥️♥️