Yolcu360 Blog
Volkswagen Passat İnelemesi
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Volkswagen Passat Özellikleri ve Fiyatı

2020 Volkswagen Passat Özellikleri ve Fiyatı

2020 model arabaları incelemeye devam ediyoruz. 2020 model otomobiller içinde en merakla bekleneni belki de 2020 vw Passat. 2020 Passat için söylenecek çok söz var ama ilki bu otomobilin hala “en şık ağır abi” olduğu. Volkswagen Passat 2020 modelini teknik açıdan ve tasarımsal anlamda inceledik.  2020 Passat fiyat bilgileri ile Uygun fiyata Passat kiralamak için ipuçları ve yeni Passat hakkında ilk detaylar şöyle…


2020 Volkswagen Passat 

Yeni Volkswagen Passat’ın özelliklerine değinmeden önce Passat kiralama seçeneklerine bakalım mı? Kiralık Passat bulma ya da ucuza Passat kiralama konusunda size vereceğimiz ipuçları var çünkü…

Gelelim yeni Passat’ın özelliklerine…

Volkswagen Passat İnelemesi
Yeni Passat 2020 Özellikleri Neler?

2020 Passat’ın motor seçenekleri, sürüş teknolojisi, donanım paketleri ve diğer detaylara bakalım:

Yeni Passat’ta Hangi Motor Seçenekleri Var?

Üç farklı motor seçeneği sunuyor:

  • 1,5 TSi benzinli
  • 1,6 TDi dizel
  • 2.0 TDi dizel

1973’ten beri VW Passat çok seviliyor. Volkswagen Passat, 1973’ten beri yaklaşık 32 milyon adet satılmış. 2005’ten 2019’a kadar da Türkiye’de segment birincisi olmuş. huuuuuhuuu…Yeni Passat ise şu iddia ile geliyor: Volkswagen’in en yeni teknolojilerine sahip otomobili. Çünkü Passat’ta ne var biliyor musunuz?

  1. Yarı otonom sürüş
  2. Kapasitif direksiyon

Yeni VW Passat Donanım Seçenekleri 

  1. Ipression
  2. Business
  3. Elegance

2020 Passat Tasarım Detayları

Yeni Passat’ın görüşünü beklentiyi karşılıyor. Biraz daha keskin ve rafine bir tarzı var. Özellikle tamponların yapısı ve Passat logosu değişimden nasibini almış görünüyor. Bir de LED far, LED gündüz farı, LED stop konusuna baya eğilmişler. 18 inçlik yeni alüminyum jant seçeneği de standart pakette var. 

2020 Model Passat’ın İçi Nasıl?

Yeni Passat iç mekan özellikleri şöyle:

  • Çok fonksiyonlu deri direksiyon
  • Orta konsolda aydınlatmalı Passat logosu
  • Vites topusunun önünde kablosuz şarj
  • 30 farklı renk sunan ambians aydınlatması 

Uygun Fiyata Passat Kiralama

Uygun fiyata Passat kiralamak için en mantıklı yol, fiyatları karşılaştırmak. Belirli bir bölgeden Passat kiralama yapacaksanız, mesela İzmir Alsancak’tan Passat kiralama yapacaksanız, buradaki rent a car firmalarının kiralık Passat fiyatlarına bakmanız ve hepsini karşılaştırarak en uygun olanı bulmanız gerekir. Normalde, bu iş biraz zor olduğu için ilk iki üç rent a car ofisine bakılır ve vazgeçilir. Bizim önerimiz şöyle: 

  • yolcu360.com ana sayfasına girin ve örneğin Alsancak’ta kiralık Passat seçeneği sunan tüm rent a car firmalarının/ ofislerinin kaçtan Passat kiraladığını öğrenin. Evet, tek web sitesi üzerinden hepsini görün. 
  • Dilerseniz sistemin araçlarını kullanarak karşılaştırın. İsterseniz otomatik Passat kiralama, manuel Passat kiralama, beyaz Passat kiralama gibi kendinize göre filtreleme de yapın. İşte bu kadar kolay…
  • Ha! bi’ de kredi kartına taksitle Passat kiralama da yapabilirsiniz. yolcu360.com ile kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapılabiliyor çünkü. 

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

Uygun fiyata Passat kiralamak için yolcu360.com ana sayfasını kullanabilirsiniz. Sistem üzerinden bir kaç saniye içinde istediğiniz bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık Passat seçeneğini bulabilirsiniz.

Volkswagen Araç İncelemeleri

Yorum ekle