Yolcu360 Blog

Volkswagen Polo İncelemesi

Detaylı bir Volkswagen Polo incelemesi isteyenler için yazdık. Bu yazıda, 2019 Volkswagen Polo modeli hakkında ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz. Volkswagen Polo teknik özelliklerini inceleyerek araç hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca Volkswagen Polo satın almak ya da kiralamak istiyorsanız yazımızda sıfır 2019 Volkswagen Polo fiyatları ve uygun fiyata Volkswagen Polo kiralama hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Volkswagen marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Volkswagen Polo Comfortline 1.6 TDI SCR 95 PS 7 İleri DSG

Öncelikle Volkswagen Polo hakkında bilgileri ele alalım.  Volkswagen Polo teknik özellikleri inceleyelim. Volkswagen Polo  ne kadar yakar, Volkswagen Polo bagaj hacmi nedir, ihtiyacınızı karşılayabilir mi bagaj iç hacmine bakarak değerlendirelim. Ardından da sıfır Volkswagen Polo 2019 fiyatları ve kiralık Volkswagen Polo fiyatlarını inceleyelim. 

Volkswagen Polo incelemesi

Polo tasarımıyla her zamanki gibi dikkatleri üzerine çekiyor. Genişleyen iç mekanı, 71 litre büyüyen bagaj hacmi ve yenilenen teknolojisi ile daha eğlenceli ve daha büyük… Sevilen modelin 14 renk seçeneği arasından birini seçmekle kalmıyorsunuz bir de ön konsolunu da fonksiyonel olarak seçebiliyorsunuz. Turuncu, resif mavi, ipek gümüş gibi her zevke uygun ön konsollar seçilebilmektedir.  Led farlar ve LED stop lambaları, dijital gösterge paneli gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca start-stop sistemi gibi enerjinin doğru kullanımına yönelik özellikler de mevcuttur. Klimatronik, çift bölgeli tam otomatik klima sistemi, Polo’nun öne çıkan özelliklerindendir. Yorgunluk tespit sistemi ile yolculuğunuz daha güvenli hale gelecektir.

2021 Volkswagen Passat Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Volkswagen Polo teknik özellikleri

Yeni Polo’da motor tipi, incelediğimiz araçta 4 silindirli 16 V TDI SCR dizel motor var. 7 vitesli otomatik şanzıman ile kombine edilmiş. Motor hacmi 1598 cc ve maksimum güç 70 HP. Maksimum tork değeri, 250 Nm, vites kutusu 7 ileri DSG.

  • Boyutlar:

Aracın uzunluğu 4053 mm, genişliği 1751 mm/ yüksekliği 1461 mm. Aks mesafesi 2551 mm ve  11,2 sn’de 0 km’den 100 km’ye hızlanabiliyor.

  • Volkswagen Polo ne kadar yakar?

Volkswagen Polo’nun yakıt deposunun hacmi 40 litre. 100 km’de şehir içi 4,4 litre, şehir dışı 3,8 litre yakar.Birleşik yakıt tüketimi ise 100 km’de 4,0  litredir. CO2 emisyonu 99 g/Km.

Volkswagen Caddy Özellikleri için tıklayınız.

Volkswagen Polo’nin bagaj hacmi

Volkswagen Polo bagaj hacmi 351 litredir ve oldukça geniş bir taşıma kapasitesine sahip.

2021 Volkswagen Tiguan Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Sıfır Volkswagen Polo 2019 fiyatları

Volkswagen Polo 2019 fiyatı, seçeceğiniz donanıma göre fiyatta farklılık gösterir. Volkswagen Polo Comfortline 1.6 TDI SCR 95 PS 7 İleri DSG fiyatı 167.100 TL.

Kiralık Volkswagen Polo fiyatları

Volkswagen Polo İncelemesi

Volkswagen Polo kiralamak için yolcu360.com ana sayfasını kullanabilirsiniz. yolcu360.com‘dan alış tarihi ve bırakış tarihi seçerek kolay bir şekilde belirli bir bölgedeki müsait araçları listeleyebilirsiniz. Ayrıca sistem üzerinden Volkswagen Polo günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde kiralık Volkswagen Polo araçları listeleyebilirsiniz. 

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

Yorum ekle