Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Futbol Severlere Özel Araba Serisi: Volkswagen Euro 2020

Futbol Severlere Özel Araba Serisi: Volkswagen Euro 2020

Volkswagen’in Euro 2020 Serisi, bu yılın en çok istenen modellerini sunacak. Euro 2020 için Volkswagen markası, çok özel bir seri tasarladı. “Futbol ve otomobil merakı kardeştir” mottosundan yola çıkan marka, önümüzdeki yazın en önemli gündemlerinden biri olan Euro 2020 için muhteşem bir hazırlık yaptı. 

Markalar İçin Euro 2020’nın Cazibesi

Büyük spor karşılaşmaları, markalar için çok önemlidir. Pek çok marka bu büyük spor organizasyonlarında sponsor olarak, reklam vererek yer almak ister. Ama Volkswagen işe biraz daha heyecan kattı ve Euro 2020’ye özel bir seri çalıştı. Sınırlı sayıda üretilecek olan ve sahiplerini gerçekten çok ayrıcalıklı kılan bu seri, şimdiden merak konusu oldu.

Volkswagen Euro 2020 Serisi Hakkında

Öncelikle Euro 2020 konsepti, serinin binek modellerinin hepsinde olacak. Burada seriye özel olarak bazı tasarım değişiklikleri yapılacağı ve iç mekanda da Euro 2020 logolu farklılıklar olacağı belirtildi. Özellikle metalik mavi renk (atlantik mavisi)  ile bu seriyi dışarıdan bakınca kolayca ayırabileceğiz. Ayrıca United logosu, siyah jantlar da serinin diğer ayırt edici özellikleri. 2020’de yeni bir VW model araba alacaksanız ve Euro 2020 sizi heyecanlandırıyorsa bu özel seriye odaklanmanızı öneririz. Ne de olsa bu yıla özel bir seri bu. 


Euro 2020 Volkswagen Modellerinin Fiyatı belli mi?

Üst seviye donanım paketine ek olarak tercih edilebilecek olan United Serisi, giriş seviyesindeki Up modeli üzerinden 14.485 euroluk başlangıç fiyatıyla kullanıcılara sunulacak. Vw Golf almayı düşünenler için de fiyat belli. Euro 2020 logolu üst donanım paketi ile Golf fiyatı için 22.900 euro açıklaması yapıldı.

Kiralık Volkswagen Fiyatları Nasıl?

2020 kiralık Volkswagen fiyatları için yolcu360.com ana sayfasından hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Günlük kiralık transporter fiyatları, caravelle kiralama gibi seçenekleri sadece birkaç saniye içinde bulabilir, uygun fiyata Volkswagen kiralama yapabilirsiniz. yolcu360.com ile ülke genelinde farklı noktalardaki araç kiralama ihtiyacınız için birbirinden farklı rent a car firmalarının müsait araçlarını tek seferde görüntüleyebilirsiniz. Dilerseniz sistem üzerinden markaya-modele-yakıt tüketim şekline- şanzıman tipine özel filtreleme yapabilir ve hızlı bir biçimde aradığınız araç için en uygun fiyatı görüntüleyebilirsiniz. 

 

Yorum ekle