Yolcu360 Blog
civic sedan
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2018 Model Honda Civic Sedan İncelemesi

2018 Model Honda Civic Sedan İncelemesi

2018 model Honda Civic sedan incelemesi ile ülkemizde çok tutulan bu otomobili değerlendirdik. Yeni honda civic sedan donanım seçenekleri, bagaj hacmi ve fiyatına dair bilgileri derledik..

 

civic sedan

2018 Model Honda Civic Sedan İncelemesi

Yeni tasarımı ile birlikte daha sportif bir hale bürünen 2018 model Honda Civic Sedan incelikli estetiği ve performansıyla öne çıkıyor. İlk gördüğünüz anda size çekici gelen yapısı ve bu yapıyı çok iyi destekleyen teknolojik yenilikleriyle, hiç şüphesiz bu yılın en iyi araçlarından biri olmaya aday.

 

 

Yeni Civic Sedan Donanım Seçenekleri Neler?

Yüksek standartlara sahip yeni Civic Sedan, 4 farklı donanım versiyonuna sahip. Premium, Elegance, Executive ve RS olarak adlandırılan versiyonlar, ortak özelliklerin yanında bambaşka değişiklikler ve yenilikler sunuyor. Hangi versiyonu seçerseniz seçin, 2018 model Honda Civic Sedan çok etkileyici. 

Standart özelliklerin yükseltilmiş ilk hali sayılabilecek olan Premium versiyon, araç denge kontrol sistemi, ABS, acil durum fren desteği ve sinyalleri, yokuş kalkış desteği, harekete duyarlı elektrikli direksiyon sistemi, ECON fonksiyonu, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları, yol bilgisayarı gibi standart özelliklerin dışında, otomatik klima, gündüz yanan LED farlar, sis farları, eve geliş-çıkış aydınlatma sistemi, 5” renkli multimedya ekranı donanımına sahip.

Elegance ise Premium’daki özelliklerin tamamını içerirken, 6.2” renkli multimedya ekranı ve navigasyon, deri direksiyon ve deri vites topuzu, açılabilir cam tavan, yağmur sensörlü silecekler, ısıtmalı ön koltuklar, geri görüş kamerası, ön-arka park sensörü gibi ek özellikleri de içinde barındırıyor.

Bir üst kademede yer alan Executive içerisinde ise 7” renkli mutlimedya ekranı, navigasyon, Honda CONNECT multimedya sistemi, renkli gösterge paneli, deri koltuklar, anahtarsız giriş sistemi ve motor çalıştırma düğmesi, çift bölgeli otomatik klima ve LED ön farlar bulunuyor.

Civic Sedan RS’in yükseltilmiş donanım özellikleri de Paddle Shift yani vitesi direksiyon üzerinden değiştirmenizi sağlayan kulakçıkları, siyah ön ızgara, alaşımlı pedallar, bagaj spoyleri, ve kırmızı renkli gösterge panelini içeriyor.

Yeni Honda Civic Sedan’ın Bagajı ve İç Hacmi Nasıl?

2018 Civic Sedan’ın iç hacminin de oldukça geniş olduğunu söylemek gerekir. Benzeri araçlara oranla bir kademe daha büyük hacme sahip Civic Sedan, 519 litrelik bagaj hacmi ile de öne çıkıyor. Ailecek yapacağınız tatillerde işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış olduğunu söylemek sanırız pek de yanlış olmaz.

Honda Civic Sedan Ne Kadar Yakıyor?

1.6 Benzinli Premium, Elegance ve Executive versiyonlarda şehir içi yakıt tüketimi ortalama 9.2 litre olarak belirlenmiş. Şehir dışı ortalaması ise 5.7 litre. Elegance ve Executive’in 1.6 Dizel seçeneğinde ise 3.5 litre şehir içi, 3.4 litre şehir dışı olarak hesaplanmış. Yalnızca RS verisyonunda bulunan 1.5 Benzinli motorun yakıt tüketimi ise şehir içinde 8.3 litre, şehir dışında 4.3 litre olarak belirtilmiş.

2018 Civic Sedan Kaç Para?

Araç alırken dikkate alınan en önemli konulardan biri de fiyatı hiç şüphesiz. Yeni Honda Civic Sedan’ın, geçen yılın fiyatlarına oranla maliyeti biraz yükselmiş. Motor gücü ve donanımsal özelliklerine göre fiyatlandırılan Civic’in, 95.000 ile 130.000 TL arasında gezinen bir listeye sahip olduğunu de belirtelim.

 

Honda Civic Sedan Kiralamak İçin Hemen Araştırmaya Başlayın!

yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde kiralık araçlar için fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Sistem, arama yaptığınız bölge ve tarih aralığında müsait olan kiralık araçları fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz şekilde listeler. Böylece en uygun fiyatlı kiralık Civic için en hızlı sonuca ulaşabilirsiniz.

Yorum ekle