Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 1 litrelik Volkswagen Golf incelemesi

1 litrelik Volkswagen Golf incelemesi

1 litrelik Volkswagen Golf incelemesi arayanlar buraya! 1 litrelik motoruyla yeni Golf nasıl olmuş, bi’ baktık. Golf’un 1 litrelik motorlu versiyonu, çok merak ediliyor. Hem vergi dilimi konusunda avantaj sunan hem de yakıt ekonomisi okusunda daha iyi hissettiren 1 litrelik Golf’e detaylıca bakalım…

1 Litrelik Volkswagen Golf’ü İnceledik!

1974 yılından beri yollarda olan Volkswagen Golf, kompakt sınıfın ilk isimlerinden biri olarak bilinir. Hem kullanışlı hem güçlü hem de sağlam bir otomobil arayışında olanların tercihi olan Golf’ün 1.0 litrelik versiyonu özellikle ülkemizdeki kullanıcı kitlesi için önemli. Peki, yeni düşük motor hacimli Golf nasıl?

Yeni Volkswagen Golf’ün Tasarımı Nasıl?

Yeni Volkswagen Golf’ün tasarım detaylarına hemen bakalım…

Kullanışlı ve konforlu olmasıyla sevilen Volkswagen Golf, 1.0 litrelik 3 silindirli motorla şimdi, tasarruf iddiasında. Her dönemde genç kullanıcıların tercih ettiği Golf, yaşlanmayan ama yaşı epey ilerlemiş bir yapıya sahip. Yeni Golf’te belirginleşen köşeli hatlar, keskin bakışlı farlar, C formlu LED ışıklandırma gibi detaylar, yaş grubunu daha geniş kılıyor. Örneğin tamponların yanındaki köşeli sis farı tasarımı çok genç dururken ızgara altından uzanan krom çizgi detayı ise şıklık katmış. Yeni Volkswagen Golf’e hem yandan hem arkadan hem de önden baktığımızda köşeli hatların onu, ağırlaştırdığını ama aydınlatmadaki ve diğer detaylardaki sportif çizgilerin genç kıldığını fark ediyoruz. Alaşımlı jantlar ve krom çizgiler ile başka otomobillerde olmayan renk seçenekleri ise onu, premium çıtasına taşıyor.  Özetle tasarımın genel hatları dinamik ve genç olma isteğine vurgu yaparken krom detaylar ve renk seçenekleri ile kalite algısı yakalanıyor. 

Yeni Volkswagen Golf’ün İçi Nasıl?

Konu Alman mühendisliği olunca hele de Golf gibi yılların otomobili denecek ikon bir modle olunca, kalite beklentisi artıyor. Yeni Volkswagen Golf’ün içine baktığımızda Alman tasarım stilini net olarak görüyoruz. Gösterge takibi çok net kılınmış. Bu da kolay ve rahat bir izleme sağlıyor. Sürücünün dikkati hiç dağılmıyor. Analog panelin yerini tamamen dijital gösterge almış. 10,25 inçlik TFT LCD ekran da önemli. Bu ekranın hem çözünürlüğü çok iyi hem de grafik netliği. Ayrıca 5 farklı görünüm seçeneği de sunuyor. Sizin için önemli ya da öncelikli olan bilgiye göre ekranı düzenleyebiliyorsunuz. Ekran ara yüzü ve diğer tüm teknolojik detaylarda kolaylık ön planda. 

Ele iyi oturan direksiyon da hızlı tepki veriyor. Kokpitte de arka koltuk alanında da genişlik konusunda sıkıntı yaşanmıyor. Koltuklar rahat ve Golf koltuklarının oturma pozisyonunu ayarlamak çok kolay. İç mekan genişliği uzun boylular için de yeterli diz ve baş mesafesi sunabiliyor. Arka koltuk alanındaki camların genişliği de yeterli. Karoserin köşeli yapısının görüş açısını bu kadar net kılması ise inanılmaz. 

Gelelim en can alıcı noktaya: Yeni Volkswagen Golf’ün 1.0 litrelik motoru nasıl?

Volkswagen Golf’ün 1.0 Litrelik Motoru Nasıl?

Artık Golf’te 1.0 litrelik motor seçeneği de sunuluyor. Bu motor sayesinde öncelikle alıcı için vergi avantajı sağlanıyor. Ayrıca yakıt ekonomisi de büyük bir ivme yakalıyor. 115 HP’lik güç veren motor, 7 ileri DSG şanzımanla kombine ediliyor. 3 silindire sahip benzinli ünitenin maksimum tork değeri 200 Nm. Performanstan herhangi bir ödün vermeyen bu motorun çok tutulacağı kesin. 3 silindirli olmasına rağmen oldukça sarsıntısız çalışması da mühendisleri alkışlatıyor. 7 ileri DSG şanzımanlı Golf, vites geçişlerinde çok seri davranıyor. 

Kiralık Volkswagen Golf Fiyatları

Kiralık Volkswagen Golf fiyatları için hemen yolcu360.com’a bakın! yolcu360.com ile kiralık Golf fiyatlarını saniyeler içinde karşılaştırmanız mümkün. Sisteme girin, nereden araç kiralayacağınızı ve ne zaman kiralayacağınızı belirtin. Şimdi ilgili bölgedeki farklı rent a car firmalarının sunduğu kiralık araçlar karşınızda. İsterseniz hemen fiyata göre bakın isterseniz özellikle Golf kiralamak için Volkswagen markasını ve Golf modelini seçin. Böylece kiralık Golf fiyatlarını karşılaştırabilir, uyguna Golf kiralama avantajını yaşayabilirsiniz. Uyguna Volkswagen araç kiralama ya da uyguna Golf kiralama sürecinde kredi kartına 9 taksitle araç kiralama avantajını da yine yolcu360.com üzerinden yaşayabilirsiniz. 

Volkswagen Arteon 2021 Özellikleri | 2021 Volkswagen Arteon Fiyatları

Yorum ekle