Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 1.4 Litrelik Benzinli Caddy İncelemesi

1.4 Litrelik Benzinli Caddy İncelemesi

1.4 Litrelik benzinli Caddy incelemesi ile Volkswagen Caddy ailesine göz attık. 2020 Volkswagen Caddy ailesinin yeni 1.4 Litrelik benzinli motoru hakkında merak edilenleri yanıtladık. Bakalım, benzinli yeni Caddy nasıl?

1.4 Litrelik Benzinli Caddy 

Volkswagen’in ticari araç gamı içinde en beğenileni olan Volkswagen caddy 2020 model ailesinde 1.4 litrelik benzinli motor çok merak uyandırdı. Yeni motor seçeneğiyle aileye güç katan Volkswagen, tasarımla da bu modeli daha fazla öne çıkarmak istiyor. 

2020 Volkswagen Caddy Tasarımı

Caddy, üç şeritli krom ızgarası, sis farları ve şık burun tasarımıyla piyasanın en yakışıklı ticari araç seçeneklerinden biri. “Ticari araç alayım ama biraz da iyi görünsün” diyenlerin ilk tercihlerinden olan Caddy, gövde rengi ile uyumlu ön ve arka tampon tasarımı ve diğer detaylarla bütünlük odaklı bir şıklık etkisi yaratıyor. Farlarla bütünlük sağlayan stoplar, gövde rengine uyumlu tamponlar gibi her şey, bir bütünlük ve denge içinde. 

Volkswagen Caddy Kullanım Konforu ve Yeni Caddy İç Mekan Özellikleri

Caddy’nin içinde konfor için her şey düşünülmüş. Hatta pek çok premium SUV’den bile daha konforlu. Composition colour radyo sistemi, USB; AUX-IN, SD kart girişleri diğer konfor detayları. Ayrıca otomatik klima, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yükseklik ve derinlik ayarlı multi fonksiyonel direksiyon simidi ise en dikkat çekici detaylar.

Ön ve yolcu koltukları kolayca farklı açılarla ayarlanabilir kılınmış. Diğer Volkswagen Caddy seçeneklerinde olduğu üzere ESP, ABS; ASR, EBC; BAS, ikincil çarpışma önleme, yorgunluk tespit sistemi gibi pek çok güncel sürüş güvenliği elemanı da mevcut. Sürgülü kapılarla büyük bir konfor sunulmuş. Şimdi aileye yeni katılan 1.4 litrelik benzinli motoru tanıyalım. 

Volkswagen Caddy Motor Özellikleri 

Aileye yeni katılan söz konusu 1.4 litrelik benzinli Caddy, 125 Hp güç, 220 Nm tork sunuyor. Bu rakamları geniş bir devir aralığında verdiği için herhangi bir güç eksikliği hissi yok. 0-100km hızlanma için 10,9 saniyeye ihtiyaç duyuyor. 100km’de ortalama 6 litre yakıt tüketimi yapıyor. 

Volkswagen Caddy Kiralama Fiyatları

Volkswagen Caddy kiralama fiyatlarına bakmak üzere yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Birkaç saniye içinde sisteme entegre olmuş olan yüzlerce farklı rent a car firmasının müsait araçlarını görebilir ve kiralık araçların fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Benzer şekilde Caddy kiralama fiyatlarını da listeleyebilirsiniz. 

Volkswagen Caddy Özellikleri | Volkswagen Caddy Fiyatı

2020 Volkswagen Passat Özellikleri ve Fiyatı

Yorum ekle