Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Yürüyen Araba Yapmışlar: Hyundai Walking Car!

Yürüyen Araba Yapmışlar: Hyundai Walking Car!

Hyundai Walking Car hakkında merak edilenler burada. 2019 CES ve en çok konuşulan Walking Car hakkında haberler var….

Yürüyen Araba: Hyundai Walking Car!

Hyundai, CES 2019’da yürüyen arabası Walking Car ile dikkatleri üzerine çekti. Tüketici elektroniği Fuarına Hyundai’nin Walking Car’ı damgayı vurdu.


CES’te pek çok yeni teknoloji için show yapıldı ve hemen her detay geleceğe yön verecek özelliklere sahipti ama hiç biri yürüyen araba kadar dikkat çekemedi.


Başka bir deyişle Walking Car fuar sonrasında akılda kaldı.

Hyundai markası, çok satan modeller üretiyor. Ama aynı zamanda çok ciddi Ar-Ge yatırımları da yapıyor. Bu yatırımlar kapsamında yeni bir teknoloji ve yeni bir konsept araç geliştirdi. Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı yani CES 2019’da çok acayip bir model sundu: Hyundai Walking Car

Yürüyen Araba Afetler İçin Tasarlandı!

Hyundai-Elevate-Prototipi
Hyundai-Elevate-Prototipi

Allah yaşatmasın ama 1999 Gölcük depremini bir düşünün. Dev bir alanda yıkım ve bu yıkımda ilerlemek, yaralılara yardım götürmek bile bir zorluk. İşte tam da bu ihtiyaçtan yola çıkan Hyundai, taşlar, kayalar üzerinde ve aklınıza gelebilecek her tip zeminde ilerleyecek yürüyen bir araba tasarladı.


Hyundai Elevate

Markanın piyasaya sunmayı düşündüğü modeli Hyundai Elevate. Elevate, istenilince tekerlekli bir araba oluyor istenince adım adım yürüyen bir robot. Transfırmers ya da Bumble Be gerçekmiş gibi yani.

Yorum ekle