Yolcu360 Blog
Dijital anahtarlı Hyundai
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Hyundai Dijital Anahtarı Kullanacak!

Hyundai Dijital Anahtarı Kullanacak!

Dijital anahtar nedir? Hangi arabalarda dijital anahtar var? Dijital anahtar nasıl kullanılır? Dijital anahtarlı HyundaiHyundai dijital anahtarı kullanacak yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Hyundai marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Hyundai Dijital Anahtarı Kullanacak!

Akıllı telefona indirilen bir uygulama üzerinden arabanızın kapısını açmak, kilitlemek ve bazı başka işlemleri yapmak, çok pratik ve yenilikçi görünüyor. Hemen her marka da bu konuda bir atak yapıyor. Bugün dijital anahtarı olmayan araç yok gibi. Yakın alan İletişim teknolojisi adı verilen bu dijital sistem, daha araca binmeden aynaları, koltukları ve diğer şeyleri ayarlamanızı da sağlıyor. Hyundai markası da artık yeni modellerinin hepsinde dijital anahtar olacağını açıkladı. 

Detaylı 2021 Hyundai Tucson Özellikleri yazısı için tıklayınız.

Arabayı Kullanan Diğer Kişiler!

Bir arabayı birden fazla kişi kullanıyorsa dijital anahtar nasıl çalışır? Bu konuda da sistem genellikle 4 farklı telefona tanımlamaya izin verdiği için sorun olmuyor.

Dijital Anahtarlı Arabalar

Dijital anahtar teknolojisi otomobil endüstrisinin en fazla önem verdiği konulardan biri. Dijital araba anahtarları ile hem daha fazla güvenlik hem de konfor amaçlanıyor. Ancak markaların dijital araba anahtarlarıyla bugün için esas hedefleri daha iyi pazarlama. Zira dijital bir anahtarla aracı açıp kapatmak park etmek kontrol etmek klimayı açmak pencereleri açıp kapatmak ve diğer bazı mekanizmaları çalıştırmak oldukça keyifli bir teknoloji gibi görünüyor. Tam da bu sebeple bu teknoloji gelişmeye açık.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle