Yolcu360 Blog
2021 opel vivaro cargo
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni 2021 Opel Vivaro Cargo İncelemesi

Yeni 2021 Opel Vivaro Cargo İncelemesi

2021 Opel Vivaro Cargo, baştan aşağı yeni görünümüyle Türkiye’de görücüye çıktı. Kullanıcılara oldukça esnek bir yükleme alanı sunan ticari araç; sınıfının, en iyi yükleme ve yolcu kapasitesine sahip. Bununla birlikte Alman otomobil üretici Opel, Vivaro’nun yeni tasarımıyla segmentindeki en rekabetçi ticari araç olacağını iddia ediyor. 

Peki, otomobil benzeri sürüş özellikleri ve son teknoloji donanımlarıyla Opel Vivaro 2021 modeli alınır mı? Ayrıca bu araç ihtiyaçlarınızı karşılar mı? Şimdi Opel Vivaro 2021 fiyat listesi ve daha fazlası için okumaya devam edin…

Opel Vivaro Cargo Hakkında

Vivaro Cargo, 2019 yılında ticari araç olarak piyasaya çıktı. Bununla birlikte Alman otomobil markası Opel, bu aracıyla günümüzde ticari pazarını hedefliyor. Vivaro C modelinin panelvan ve çift kabin versiyonları, Vivaro Cargo olarak piyasaya sunuluyor. 

Vivaro C, İngiltere Luton’da bulunan Opel Vauxhall ana fabrikasında üretiliyor. Şimdi 2021 yılında Türkiye’ye ayak basan Opel Vivaro Cargo’nun özelliklerini inceleyelim.

2021 Vivaro Cargo Dış Tasarım Özellikleri

Opel tasarımı ile şekillendirilen Vivaro Cargo, dış tasarımında keskin ve dinamik bir görünüme sahip. Alp beyaz, elmas siyah, kuvars gri ve aytaşı gri olmak üzere dört farklı gövde rengi sunan ticari araç, 1,9 metre yükseklikte ve 5,3 metre uzunlukta. 

Boyutları sayesinde yenilenen 2021 Vivaro Cargo kullanıcısına kolay bir kullanım sunarak aracını çok daha rahat park edebilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca aracın sürgülü kapıları, ön ve arkadaki araçlara temas etmeden güvenle açılıyor ve kapılar vasıtasıyla geniş yük alanına erişim kolaylıkla sağlanabiliyor. 

Vivaro Cargo, kompakt dış boyutlarına rağmen kullanıcılara 6,1 m3 hacminde bir yükleme alanı, 2,7 metreye kadar yükleme uzunluğu ve 1.398 kg’lık maksimum yük taşıma kapasitesi sunuyor. 

2021 opel vivaro cargo2021 Vivaro Cargo İç Tasarım Özellikleri

Yeni Vivaro Cargo; iç mekanda oldukça geniş bir iç hacme sahip. Modelin koltukları; farklı renk döşeme tipleriyle sunuluyor ve koltuklar, uzun yolculuklarda ergonomik destek amacıyla tasarlandığı için konforlu bir yolculuk sağlıyor. Vivaro Cargo iç mekanında; kabin ve konsol boyunca ayarlanabilir ofis masası, akıllı telefon/tablet tutucu ve diğer pratik saklama çözümleri sunarak kullanıcısının, aracını mobil bir ofise dönüştürmesine de imkan tanıyor. 

Entegre depolama sandığı sayesinde yolcu bankının minderinin altında, ek 60 litrelik bir depolama alanı bulunuyor. Bununla birlikte aracın kokpit kısmında ise radyo, CD çalar, Bluetooth bağlantısı ve USB gibi seçenekler mevcut.

2021 Vivaro Cargo Güvenlik Donanımları

2021 Opel Vivaro Cargo güvenlik donanımları arasında, ani fren yapıldığında tekerleklerin kilitlenmesini önleyen ABS fren sistemi bulunuyor. Ayrıca yokuş kalkış desteği (hill holder) ticari aracın kalkış esnasında kaymasını önleyerek sürücüsüne kolaylık sağlıyor. 

Acil fren destek sistemi, sürücünün gaz pedalından ayağını hızla kaldırması ve fren pedalına sert basması halinde devreye giriyor, böylece ise fren gücünün tam olarak devreye girmesine yardımcı oluyor. Bununla birlikte elektronik stabilite programı, kaymayı önleyici anti-patinaj sistemi, elektronik fren gücü dağıtım sistemi, lastik basınç uyarı sistemi, sürücü ve yolcu hava yastığı, emniyet kemeri uyarı sistemi, immobilizer ve 3. stop lambası Opel Vivaro Cargo’nun güvenlik donanımları arasında yer alıyor. 

2021 opel vivaro cargo2021 Vivaro Cargo Hakkında Teknik Bilgiler ve Fiyat Listesi

İncelediğimiz model, 2021 model Opel Vivaro Cargo. Modelin teknik bilgileri ve fiyatı için yazımızı okumaya devam edin. Ayrıca detaylı bilgiler için Opel’in ilgili sayfasını kontrol etmek isteyebilirsiniz.

2021 Vivaro Cargo Ağırlıklar ve Boyutlar

  • Maksimum İç Uzunluk: 2.762 mm
  • Çamurluklar Arası İç Genişlik: 1.258 mm
  • Max. İç Genişlik: 1.636 mm
  • Maksimum İç Yükseklik: 1.397 mm
  • Maksimum İç Hacim: 6,1 m3
  • Boş Ağırlık: 1.702 kg
  • Taşıma Kapasitesi: 1.398 kg

2021 Vivaro Cargo Araç Ölçüleri

  • Toplam Uzunluk: 5.309 mm
  • Aks Mesafesi: 3.275 mm
  • Toplam Yükseklik: 1.935 mm
  • Toplam Genişlik (Yan Aynalar Açık): 2.204 mm
  • Sürgülü Kapı Eşik Genişliği: 935 mm
  • Sürgülü Kapı Eşik Yüksekliği: 1.241 mm

2021 Vivaro Cargo Motor Özellikleri

  • Model: Edition XL
  • Motor: 2.0 Turbo Dizel
  • Yakıt Tipi: Dizel
  • Motor Hacmi: 1997 cm3
  • Şanzıman: 6 İleri Manuel
  • Maksimum Güç: 122 Hp
  • Maksimum Tork: 340 Nm
  • Emisyon Sınıfı: Euro 6.2
  • Yakıt Tüketimi (Ortalama): 5,6 lt
  • Maksimum Hız: 170 km/s
  • 0-100 km/s Hızlanma: 15,1 sn

Opel Vivaro Yakıt Tüketimi

Opel Vivaro Cargo yakıt tüketimine biraz daha detaylı bakalım diyoruz. Bununla birlikte merak edenler için Opel resmi kaynaklardan aldığımız veriler şu şekilde:

Model Şehir içi yakıt tüketimi Şehir dışı yakıt tüketimi  Ortalama tüketim 
Opel Vivaro Cargo Edition XL 2.0 Dizel MT-6 122 HP 6,4 lt 5,2 lt 5,6 lt

Opel Vivaro Yedek Parça Temini Kolay mı?

Vivaro Cargo hakkında merak edilen bir detayla devam edelim. Vivaro yedek parça temini kolay mı? Öncelikle eski model Vivaro’nun geniş bir yedek parça dünyası var. Bununla birlikte yeni Cargo modeli için de, Opel’in ülkemizde yaygın olmasından ötürü, bunu söyleyebiliriz.  

2021 Opel Vivaro Cargo Fiyat Listesi

Türkiye’de tek boy gövdeye sahip olarak satışa sunulan 2021 Opel Vivaro Cargo fiyatı 219.900 TL. Ayrıca Vivaro Cargo’da opsiyonel olarak metalik renk gövde rengi seçeneği bulunuyor ve kullanıcılar, ekstra 1.600 TL ödeyerek bu renk seçeneğine sahip olabiliyor.

İçeriğimizde 2021 model Opel Vivaro Cargo’nun özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde anlattık. Fiyat listesine de değindiğimiz Opel Vivaro Cargo, ticari araç olarak oldukça kullanışlı bir model gibi görünüyor. Fakat modelin güvenlik donanımlarını biraz yetersiz bulduğumuzu söyleyebiliriz. Opelin diğer ticari araç modeli olan Zafira Life, kullanıcılara daha kapsamlı bir donanım sunuyor. 

Yeni Opel Zafira Life İncelemesi: Ticaride Opel Dönemi!

Doğru ve güncel bilgiler için Yolcu360 Blog’u takipte kalın! Ayrıca Opel Astra’nın 2021 yüzüne bakmak isteyenler buradan devam edebilir. 

Kiralık Opel mi Arıyorsunuz?

İster ticari ister hususi, araç kiralamanızı Yolcu360’tan yapın; avantajlı fiyatların ve size özel Misafir Merkezi’nin tadını çıkarın. Bununla birlikte Yolcu360 mobil uygulamasını telefonunuza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indir

Yorum ekle