Yolcu360 Blog
Volvo XC40 Recharge production in Ghent, Belgium
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Volvo’ya Yeni Model : Volvo Elektrikli SUV

Volvo’ya Yeni Model : Volvo Elektrikli SUV

Otomobil haberleri ekseninde otomotiv sektörünün nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bugünkü haberimiz Volvo hakkında. Volvo’ya yeni model ekleniyor. Volvo elektrikli SUV ve yakında Volvo’nun satışı da başlayacak. 

Volvo’ya Yeni Model!

Volvo SUV ailesine yeni model gelecek. Markanın yaptığı açıklamaya göre yakında Volvo SUV sınıfında bir yeni model daha olacak. Bu yeni SUV Volvo modeli ancak 2025 yılında pazara sunulacak ama şimdiden onunla ilgili haber, epeyce bir ses getirdi. Çünkü İsveçli ve bugün Çin kontrolündeki marka, dünyanın en çok satan lüks SUV modellerini üretiyor. 


%50 Elektrikli SUV Satılmalı!

Volvo’nun son yıllarda gerek ürün gamı gerekse üretim konusundaki hamleleriyle pazarda sağlam bir yer edindiğini biliyoruz. Aslında Geely markası tarafından satın alındıktan sonra çok daha aktif bir pazar oyuncusu haline geldi. Şirket, Volvo’nun kendi alanından çıkmayan ama ulaşılmaz fiyatına rağmen de en iyi olmayı sürdüren biraz mağrur tavrını değiştirip daha ulaşılabilir ve daha yaygın pazara seslenir olma tavrına çevirdi. Ancak Volvo mühendislik başarısı ve üstün Volvo teknolojisi tam gaz devam ediyor. Bunun bir uzantısı olarak da Volvo, elektrikli ürün gamını epeyce bir arttırmak niyetinde. 2025 yılında markanın satışta olan ürünlerinin %50’sinin tamamen elektrikli olması hedefleniyor. 


2025 Model Volvo XC40

Elektrikli Volvo XC40’ın üretimine başlayarak önemli bir adım atan Volvo, 2025 yılına gelindiğinde küresel satışlarının yüzde 50’sinin tamamen elektrikli otomobillerden olmasını hedefliyor. Bu kapsamda ürün gamında hibrit modelleri de merkeze alan marka, kısa vadeli planlarına bir yenisini daha ekledi. 


Volvo Elektrikli SUV

Volvo’da yeni elektrikli SUV hamlesi hakkında CEO Hakan Samuelsson geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. Auto Express Dergisine yapılan açıklamalarda aileye eklenecek bu yeni modelin XC40 altında konumlandırılacağını duyurdu. Çinli Geely’nin bünyesine faaliyetlerine devam eden İsveçli Volvo’nun, süreç içerisinde bu ortaklıkla önemli bir yükseliş içerisine girdiğini gördük. Aslına burada iki farklı bakış açısının avantajlı taraflarını müthiş bir uyumla harmanlama söz konusu. İlk bakışta dezavantaj yüklü gibi görünen Volvo – Çin hamlesini, avantaja dönüştüren stratejiyi alkışlamak gerek. 

Söz konusu yeni elektrikli Volvo SUV hakkında neler biliyoruz; bir de ona bakalım:

  • Tamamen elektrikli olacak
  • Küçük SUV sınıfında yarışacak
  • Volvo XC40’ın altında konumlanacak
  • SEA platformunda inşa edilecek

Elektrikli Volvo Kiralama Fiyatları Nasıl?

Elektrikli Volvo kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde ilerleyebilirsiniz. Birkaç saniye içinde yolcu360.com platformunu kullanarak en uygun elektrikli Volvo kiralama seçeneğinin hangi rent a car firmasında olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Volvo kiralama fiyatlarını model özelinde ve fiyat özelinde filtreleyebilirsiniz. En uygun kiralık Volvo araç seçeneğini bulabildiğiniz gibi kredi kartına 9 taksitle araç kiralama avantajını da kullanabilirsiniz. 

Yorum ekle