Yolcu360 Blog
turkcell platinum park nerede, nasıl gidilir
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Turkcell Platinum Park Nerede, Nasıl Gidilir: Yolcu360 Buradaydı!

Turkcell Platinum Park Nerede, Nasıl Gidilir: Yolcu360 Buradaydı!

Turkcell Platinum Park, şehir içinde nefes almanızı sağlayan yerlerden biri. Burada yemyeşil parkurlarda doğanın huzurlu kokusunu içinize çeke çeke trekking yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda burada okçuluk eğitimi almanız ve off-road parkurunda maceraya atılmanız mümkün. Bunun yanı sıra ağaçların sizi selamladığı doğal bir atmosferde, dev bir ateş eşliğinde kahvaltı ya da akşam yemekleri düzenleyebilirsiniz.

Turkcell Platinum Park Nerede?

İstanbul’da günübirlik gidebileceğiniz yerler arasındaki Turkcell Platinum Park, Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa mahallesinde 208. Sokak üzerine konumlanıyor. Ayrıca Turkcell Platinum Park’ın posta kodu 34398.

Turkcell Platinum Açık Hava Sineması Nerede?

Açık hava sineması aynı alanda. Bahar ve yaz mevsimlerinde burada sinema etkinlikleriyle karşılaşabilirsiniz.

Turkcell Platinum Park’a Nasıl Gidilir?

Buraya kişisel aracınızla, araç kiralamayla ve toplu taşıma sistemiyle ulaşabilirsiniz. Kişisel aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız, yukarıda paylaştığımız konum bilgisini kullanabilirsiniz. Toplu taşımayla ulaşmayı planlıyorsanız, gidebileceğiniz yöntemlerden bahsedelim.

  • Öncelikle buraya ulaşmak için belli başlı duraklara gitmeniz gerekiyor. En bilindik olanı Zincirlikuyu metrobüs durağı. Buraya metro ve metrobüsle ulaşabilirsiniz. Buradan hem dolmuşlar hem de otobüsler mekanın yakınlarından geçiyor.
  • Sarıyer, Beşiktaş, Zincirlikuyu metrobüs durağı ve Maslak duraklarından geçen dolmuşları tercih edebilirsiniz. Bu dolmuşlar sizi yakınlardaki bir ilkokul durağında bırakacaklardır. Oradan bir yokuş çıkmanız gerektiğini belirtelim.
  • Sarıyer, Beşiktaş, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı ve Maslak duraklarından geçen 41A, 41AT, 41C, 41E, 41Y, 48L numaralı otobüs hatlarını tercih edebilirsiniz.

Şimdi buraya ulaşmanın en konforlu yolundan bahsedelim. Araç kiralama! İstanbul’un birçok yerinden araç kiralama ile buraya ulaşmanız mümkün.

İstanbul Araç Kiralamalarınızda Yolcu360 Yanınızda!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360, İstanbul’daki kiralık araç ihtiyaçlarınız için en iyi fiyatları ekranınıza getiriyor. İhtiyaçlarınıza göre filtreleyin, 1 dakikadan kısa sürede binlerce tedarikçiye ulaşın.

Turkcell Platinum Park Giriş Ücreti Ne Kadar?

Buraya giriş ücretsiz. Fakat içerideki etkinliklere katılmayı düşünüyorsanız rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Çünkü etkinlikler ücretli. İçeride ayrıca restoran ve kafe bulunuyor. Turkcell Platinum Park rezervasyon bilgisi için 0531 228 40 40 numarasını arayabilirsiniz.

turkcell platinum park neler var, doğa manzarasına karşı salıncakta sallanan kırmızı elbiseli kadın

Turkcell Platinum Park’ta Neler Var?

Mekan Ayazağa’da yeşil bir tepeliğe kurulu. Şimdi içeride neler var, bir bakalım.

  • Girişte bir otopark var. Böylece aracınızı buraya park edebiliyorsunuz.
  • Otoparktan sonra sizi açık ve kapalı alanlı restoran karşılıyor. Açık alanda büyükçe bir ateş yakma alanı var. Burada ateş eşliğinde yemek yiyebiliyorsunuz. Ayrıca kahve ve çay içerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • Off-road parkuru var. Burada off-road araçlarıyla parkurda maceraya atılabilirsiniz.

turkcell platinum park okçuluk, yay ile ok atan kadın, okçu kadın

  • Okçuluk etkinliği yapabilirsiniz. Kadrolarında uzman eğitimciler var. Biz kendilerini çok sevdik! Okçulukla ilgili temel eğitim alıp kısa mesafeden atış yapabiliyorsunuz.
  • Çocuklara ayrılmış özel alanlar var. Böylece çocuğunuzla İstanbul’da hafta sonu yapacak bir etkinlik arıyorsanız, kesinlikle denemeye değer.
  • Geyik, at ve köpeklere ayrılmış doğal alanlar var. Atları ve köpekleri sevebiliyorsunuz. Geyikler konusunda dikkatli yaklaşmanızı tavsiye ediyoruz çünkü erkek geyik korumacı tavırlara sahip. Zaten geyiklerle aranızda güvenli bir çit var. Yine de erkek geyiğimizi sinirlendirmeye gerek yok diye düşünüyoruz.

Kahvaltı

Turkcell Platinum Park kahvaltı etkinliği için ideal bir yer. İster yaz günlerinde ağaçlardan gelen ferahlık eşliğinde ister kış günlerinde ateş çevresinde ısınarak kahvaltı yapabilirsiniz.

geyikli turkcell platinum park, doğal ortamda boynuzlu erkek geyik

Menü

Turkcell Platinum Park menüsünde her zevke yer var. Kahvaltıda çeşit bol. Öğlen ve akşam yemeklerinde ise tavuk, et ve sebze ağırlıklı tarifler menüde sizi karşılıyor.

turkcell platinum park, yolcu360 the unicorn squad

Yolcu360 Geyikli Turkcell Platinum Park’taydı!

Yolcu360 The Unicorn Squad olarak TUS etkinliğimiz kapsamında Geyikli Turkcell Platinum Park’taydık. Uzaktan çalıştığımız bu dönemde özlem giderdik, yeni simalarla tanıştık ve sinerjimizi yükselttik!

Ekip olarak doğa yürüyüşlerine çıktık, gelecek ve şirketimiz hakkında konuştuk. Okçuluk eğitiminde ise gizli kalmış yeteneklerimizi keşfettik!

Bu etkinlikte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve mekan çalışanlarına teşekkür ederiz. Galerimizde sizi birçok güzel hatıra bekliyor!

Yorum ekle