Yolcu360 Blog
Smart Fortwo cabrio

Smart Fortwo Cabrio İncelemesi

Smart Fortwo Cabrio incelemesi ya da Smart Fortwo Cabrio testi arayanlar için aracı detaylı olarak inceledik. İstanbul gibi sıkışık trafikte ilerleyen ve arabası tek kişi olarak işe gidip gelmek için kullananlar için ideal bir çözüm sunan Smart Fortwo Cabrio 2018 modelini detaylı olarak inceledik. Mikro keyif sunan yeni Smart Fortwo Cabrio hakkında detaylar için okumaya devam edin…

Smart Fortwo cabrio

Smart Fortwo Cabrio İncelemesi

Smart Fortwo Cabrio kaç para? Peki, yeni Smart Fortwo ne kadar yakıyorSmart Fortwo teknik özellikleri ve tasarımı nasıl? Smart Fortwo kullananlar ne diyor?

Smart Fortwo cabrio

Cabrio otomobiller çok keyiflidir. Çok özel bir sürüş keyfi sunarlar. Ancak genellikle ya fiyatları çok ulaşılmazdır ya da çok kullanışlı sayılmazlar. Zaten kaç tane cabrio model var ki? Zira, otomobil üreticisi, pazarın istediğine yönelir. Sınırlı pazarı olan tasarıma pek gitmez. Yani risk almaz. Diğer yandan tek başıma her gün işe gidip gelebileceğim, şöyle kolay park edilecek, fiyatı çok el yakmayan ve bir de cabrio bir arabam olsa diyenlere özel bir model var: Smart Fortwo Cabrio.

Smart Fortwo cabrio

Smart Fortwo Cabrio Kaç Para?

Smart Fortwo fiyatı ile erişilebilir bir otomobil. Sıfır km Smart Fortwo fiyatı 83 bin Tl bandından başlıyor. Donanımı arttırdıkça 95 bin seviyelerine ulaşıyor.

Smart Fortwo cabrio

Yeni Smart Fortwo Ne Kadar Yakıyor?

Smart Fortwo yakıt tüketimi miktarı 100km’de ortalama 4,5 litre. Biz, benzinli otomatik Smart Fortwo cabrio ile test sürüşüne çıktık ve 100km’de ortalama 5,5 litre yakıt harcadık.

Smart Fortwo cabrio

Smart Fortwo Teknik Özellikleri

Özgün boyutlarına rağmen sunduğu yaşam alanı tek kişi için gayet yeterli olan otomobilin teknik özelliklerini inceledik. İşte Smart Fortwo cabrio motor özellikleri, hızlanma verileri, fren testi sonuçları ve boyutları…

Smart Fortwo cabrio İncelemesi

Smart Fortwo Cabrio Motor Özellikleri

Motor tipi ve konumu: Sıralı, atmosferik, arkada, enlemesine konumlanıyor.

Silindir/ subap sayısı: 3/12

Motor Silindir Hacmi: 999cc

Motorun Maksimum Gücü: 52kW/71 HP 6000 d/d

Maksimum tork verisi: 91 Nm 2850 d/d

Smart Fortwo cabrio İncelemesi

Yeni Fortwo Hızlanma Verileri
  • 0-50km/s Hızlanma: 5,6 sn.
  • 0-80km/s Hızlanma:11,5 sn.
  • 0-100km/s Hızlanma: 17,0 sn.
  • 0-120km/s Hızlanma: 26,0 sn.
  • Maksimum Hız Verisi: 151km/s
Smart Fortwo Boyutları Nasıl?

Konu tek kişilik bir otomobil olunca boyutlar en çok merak edilen detay oluyor. Diğer yandan Bu otomobil, gerçekten küçük. Ama bu boyut optimizasyonu, onu çok kullanışlı kılmış.

  • Uzunluk: 2695mm
  • Genişlik: 1663mm
  • Yükseklik: 1552mm
Smart Fortwo Kullananlar Ne Diyor?

Bu otomobili kullanırken en çok hissettiğiniz şey, etraftaki meraklı bakışlar oluyor. Bu kadar küçük otomobillere alışkın olmadığımız için epeyce dikkat çekiyor. Diğer yandan trafikte dev kamyonların yanında geçerken biraz ürkebiliyorsunuz. Kolayca park yeri bulmak, kolay manevra yapmak ve sıcak yaz günlerinde arabanın tentesini açarak seyahat etmek çok keyifli. Smart Fortwo cabrio modeli, şehir içinde kullanmak için konforlu bir otomobil.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

1 yorum

  • Iyi günler ben almayı düşünüyorum,fakat 2022 fiyat listesine ulaşamıyorum smart fortwo cabrio fiyat bilgisi verirseniz sevinirim .tesekkurler