Yolcu360 Blog
Renault Koleos
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Renault Koleos Özellikleri | Renault Koleos Türkiye’de!

Renault Koleos Özellikleri | Renault Koleos Türkiye’de!

Renault Koleos özellikleri neler? Renault Koleos nasıl? Koleos kullananlar ne diyor? Sıfır km Renault Koleos almayı mı düşünüyorsunuz? Renault Koleos fiyatı, teknik özellikleri, yakıt tüketimi gibi detayları sizin için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Renault Koleos İncelemesi

Renault Koleos Türkiye’ye ne zaman gelecekRenault Koleos Türkiye fiyatı ne olacak gibi sorular epeyce bir gündemi meşgul etmiştir. Markanın büyük SUV modeli Koleos artık Türkiye’de! Peki, Renault Koleos ne kadar yakıyor? Renault Koleos fiyatı ne ve Renault Koleos alınır mı? Bu soruların yanıtları için okumaya devam edin…

Renault Koleos

Renault Koleos Özellikleri

Markanın dev SUV aracı Koleos, Türkiye yollarına çıktı bile. Renault’un daha önce piyasaya sürdüğü iki SUV vardı zaten. Bunlardan biri Captur diğeri de Kadjar adıyla anıldı. Ancak bu iki SUV modeli pazarın küçük boyutlu yüksek araç isteğine yanıt veriyordu. Pazar payı diğer segmente göre az olsa da iri SUV’ların alıcısı da çok. İşte tam da bu bakış açısıyla Honda CR-V ya da Nissan X-Trail ile yarışacak bir model sunuldu: Renault Koleos modeli. 

Renault Koleos

Ön panjurdaki iri Renualt logosu, C şeklinde LED farları tasarımda hemen dikkat çekiyor. Diğer yandan kaslı yapı yere sağlam basıyor. Renault Koleos iç mekan özellikleri konusunda geniş yaşam alanı, orta seviyede malzeme ve işçilik kalitesi ve güncel dijital entegrasyon sunuyor. Dijital gösterge grubu oldukça sade tasarlanmış ve ergonomisi çok iyi. İç mekanın genelinde piyano siyahı hakim. Hem önde hem de arkada oturma alanı çok yeterli.

Renault Koleos

Renault Koleos Fiyat Performans Değerlendirmesi

4X4 Renault Koleos ya da önden çekişli Renault Koleos seçenekleri var. 1,6 litrelik dizel motor ve otomatik şanzıman ikilisi sevilecek gibi görünüyor.  Türkiye Koleos fiyat listesinde sadece 130HP 1,6 dCi X-Tronic görülüyor. Onun platform kardeşi ve rakibi Nissan X-Trail fiyatı 177 bin Tl bareminde seyrederken Koleos bu paketle 166 bin bareminde geziniyor. Bu arada benzer özelliklerdeki Honda CR-V fiyatı da 169 bin TL bandından başlıyor. Küçük silindir hacmi ile vergi avantajı, ferah yaşam alanı, 550 litrelik bagaj hacmi ile aileler için konfor sunuyor.

Renault Koleos

Renault Koleos Yorumları

Geniş ve aydınlık yaşam alanı ve geniş bagajı çok sevildi. Diğer yandan kör nokta uyarı sistemi, otomatik fren asistanı, park asistanı önemli donanım özellikleri ve baz seviyede sunuluyorlar. Alt devirlerden itibaren canlı motor, yakıt ekonomisi başarısı ve dengeli süspansiyon da kullananların beğendiği özellikler. Ayrıca tüm bu konfor için Renault Koleos fiyatı da uygun. 

Renault Koleos Ne Kadar Yakıyor?

Ortalama yakıt tüketimi şehir dışında 5,3 litre/ şehir dışında 5,6 litre ve ortalamada 5,4 litre.

Renault Koleos Fiyatı Nasıl?

Sıfır km Renault Koleos fiyatı 166 bin TL’den başlıyor. Bakım aralıkları 20 bin km’de bir şeklinde belirlenmiş. Renault Koleos yıllık bakım maaliyeti 600 TL civarında. Garanti (mekanik/boya/korozyon) 3/3/12.

Renault Koleos Motor Özellikleri
  • Motor Tipi ve Konumu: Sıralı- Turbo- Önde ve enlemesine
  • Silindir/ Subap Sayısı: 4/16
  • Motor Silindir Hacmi: 1598cc
  • Motorun Maksimum Gücü: 96 kW/130 HP 4000 d/d
  • Motorun Maksimum Tork Verisi: 320Nm 1750 d/d
Renault Koleos Hızlanması Nasıl?
  • Maksimum hızlanma verisi: 183km/s
  • 0-50km/s hızlanma: 4,9 saniye
  • 0-100km/s hızlanma: 13,4 saniye

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle