Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Smart Fortwo Cabrio Fiyatları | Smart Fortwo Cabrio Özellikleri

Smart Fortwo Cabrio Fiyatları | Smart Fortwo Cabrio Özellikleri

Smart Fortwo Cabrio fiyatları nasıl? İkinci el Smart Fortwo Cabrio fiyatları nasıl? Kiralık Smart Fortwo Cabrio var mı? Smart Fortwo Cabrio ne kadar büyük ve Smartın içine kaç kişi sığar? Küçük ve iyi bir otomobil arayanlar için Smart Fortwo Cabrio incelemesi yaptık…

Smart Fortwo Cabrio Özellikleri ve Fiyatı 

Kaynak: https://www.smart.com/

Covid-19 karantina süresi çok şükür geçti. Şimdi, yeni normali yaşıyoruz. Sonrasını bilemiyoruz tabi.. Ama şimdi, hemen her şehirli vatandaş, ayağını yerden kesecek ve onu kalabalıkla seyahat etmekten uzak tutacak bir araç – vasıta arayışında. Biz de bu ihtiyaca yanıt vermek için Bajaj Qute incelemesi, Renault Twizy incelemesi, Regal Raptor incelemesi ve bir de scooter incelemesi yaptık. Şimdi de cabrio olduğu için acayip havalı olan bir minik otomobili Smart Fortwo Cabrio incelemesini paylaşıyoruz. Smart Fortwo Cabrio özellikleri ve fiyatı gibi konularda öğrenmek istedikleriniz için okumaya devam edin…

Smart Fortwo Cabrio Hakkında

Kaynak: https://www.smart.com/

1994 yılında Mercedes-Benz ve Swatch markası işbirliğiyle kurulan Smart markası, dünyanın en iyi küçük otomobillerini üretiyor. Bugün Daimler AG bünyesindedir. Smart markasının Fortwo’nun cabriosu yani üstü açılan versiyonunu inceliyoruz. Smart’ın cabriosu / Smart’ın üstü açılan modeli diye de biliniyor. Markanın bir de ForFour modeli var. 

Smart Fortwo Cabrio Tasarımı Nasıl?

Tasarımı ile ilgili söz “minik” bir otomobil görünümünde olması. Ancak “minik” sıfatının yanına “modern” / “sevimli” / “stil sahibi” sıfatları da ekleniyor. Tasarımda iki renk kullanımı ve açılır tavan fark yaratıyor. Tabi bir de Mercedes ve Daimler algısı da var. Bütün bunları, onu sıradan bir minik otomobilden ayırıyor. 

Hem Cabrio olsun hem küçük olsun hem de iyi olsun, diyorsanız Smart Fortwo Cabrio, çok çekici bir seçenek. İkonik Smart tasarım anlayışının cabrio versiyonu olan otomobil, aynı anda hem sevimli hem havalı olmayı başarıyor.

Smart Fortwo Cabrio İçi Nasıl?
Kaynak: https://www.smart.com/

Öncelikle iç mekan tasarımı o kadar akıllıca yapılmış ki otomobilin minik sınıfta olduğunu anlamıyorsunuz bile. Açılır tente de eklenince epeyce cömert ve ferah bir yaşam alanı ile karşılaşıyoruz. Diğer yandan Smart tasarımcıları eşya gözleri konusu epeyce iyi optimize etmiş ki, her şey için yer buluyorsunuz. 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran ve eller serbest komut sistemi şahane yenilikler. 

Smart Fortwo Cabrio Tentesi Hakkında

Üstü açılan minik otomobil arayışına çözüm sunan Smart Fortwo Cabrio’nun üstündeki tente birkaç saniye içinde açılıp kapanabiliyor. Üstelik hızının ne olduğu fark etmiyor. 

Smart Fortwo Cabrio Şanzıman Özellikleri Nasıl?

6 ileri oranlı çift kavramalı şanzıman çok atak. Otomatik vites değiştirme programı “Comfort”, bir sonraki vitese düşük devirlerde geçer. Bu sayede şehirde konforlu ve yakıttan tasarruf sunar. “Dynamic” otomatik vites değiştirme programında vites değiştirme devri yükseltilir. Daha sportif bir sürüş elde edilir. 

Smart Fortwo Cabrio Motor Özellikleri Nasıl?
  • 3 silindirli 52 kW motor sunuluyor. 
  • 3 silindirli 66 kW turbo motor da var. 
Smart Fortwo Coupé Fiyatları Nasıl?
Kaynak: https://www.smart.com/

Söz konusu olan küçük bir otomobil olunca algı hep fiyatın da küçük olacağı şeklindedir. Oysa Smart markası bu algıyı yıkıyor. Çünkü bu küçük otomobillerin teknolojileri değme sedanları yıkıp geçecek seviyede. Elbette şehir içi tasarlanmış olan bu otomobillerle uzun yolda büyük konfor beklemek hata olur ama zaten işlevleri ve amaçları bu değil. Fiyatı değerlendirirken Mercedes logosu da gözünüzde canlanmalı:)

  • Sıfır Smart Fortwo Fiyatları

Sıfır km Smart Fortwo Coupe fiyat listesine baktığımızda güncel fiyatların 157 bin TL bandında olduğunu görüyoruz. Smart’ın resmi web sitesinde Haziran 2020 Smart fiyat listesinde EQ Fortwo coupé fiyatı için 157.100 TL rakamı ile karşılaşıyoruz.

  • 2. El Smart Fortwo Fiyatları 

İkinci el Smart Fortwo coupé fiyatları 150 bin TL bandına varıyor. Ancak Smart Fortwo ilanlarına baktığımızda 35 bin TL’ye de taban fiyat da görüyoruz. Dolayısıyla 2. el Smart Fortwo fiyatları 35 bin Tl ile 150 bin TL arasında değişiyor diyebiliriz. 

Smart Kiralama Fiyatları Nasıl?

Son dönemde az yakan araba kiralama ve park yeri sorunu yaşatmayan küçük araba kiralama seçeneklerine büyük ilgi var. Kiralık Smart fiyatları da sıklıkla sorgulanıyor. Smart kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. hangi rent a car firmalarında kiralık Smart var ya da kiralık Smart araba fiyatları nasıl öğrenebilirsiniz. Kiralık Smart araba seçeneklerini fiyata göre listeleyebilir ve hızlıca fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Böylece uyguna Smart araba kiralama yapabilirsiniz.

Smart Fortwo Cabrio İncelemesi için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle