Yolcu360 Blog
sislide-laptopla-calisilabilecek-kafeler-0
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Şişli’de Laptopla Çalışılabilecek 8 Mekan

Şişli’de Laptopla Çalışılabilecek 8 Mekan

Şişli’de laptopunuzu alıp, sessiz sakin bir kaçış noktasına ne dersiniz? Kütüphane tarzı dekore edilmiş kafelerden, sizleri lezzetli menülerle ağırlayan kafelere kadar birbirinden farklı Şişli’de laptopla çalışılabilecek 8 mekanı inceliyoruz. 

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Şişli’de Laptopla Çalışılabilecek 8 Mekan

sislide-laptopla-calisilabilecek-kafeler-0

Pandemi ile birlikte hayatımızda iyiden iyiye yer edinen evden çalışma ya da uzaktan eğitim alışkanlıklarımızı halen devam ettirmekteyiz. Fakat genellikle ev ortamında çalışmak sizlerin motivasyon kaybı yaşama, odaklanamama ya da çalışmaya isteksiz olma gibi durumlarla karşı karşıya gelmenize neden olabilir. Bu gibi durumlarla karşılaştığınız zaman mekan değişikliği sizi ferahlatacaktır. Adeta yeniden canlanacak ve çalışmaya daha istekli hale geleceksiniz. Aslına bakarsanız ofisinizi, çalışma masanızı bambaşka bir yere taşımış olacaksınız. Düşününce ne kadar da eğlenceli gözüküyor öyle değil mi? Şimdilerde özellikle öğrenciler rahatlıkla çalışabilecekleri ve internete sahip mekan arayışındalar. Enerjisiyle ilham veren kitap kafeler, bilgisayarınızı alıp kendi ofisiniz haline dönüştürebileceğiniz konsept kafeler ile verimli bir çalışma ortamı hazırlayabilirsiniz. İstanbul’un gürültüsünden, karmaşasından uzaklaşıp sizi rahatlatacak mekanları araştırdık. İşte Şişli’de laptopla çalışılabilecek 8 mekan listemiz:  

  • Cup of Joy

İstanbul Şişli’de laptopla çalışılabilecek 8 mekan listemizde ilk sırada Cup of Joy yer alıyor. Burası daha girişinde sizleri sıcacık karşılıyor. Küçük ama samimi ortamı, göz yormayan dizaynı ile dinginliğe davet ediyor. Hem mekanın ambiyansı hem de zengin menüsü ile ziyaretçilerinden tam not alan Cup of Joy’u mutlaka deneyimlemelisiniz. Kendi karışımları pek çok içeceğin yanı sıra sıcak ve taze yemek menülerini tatmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği adreslerden biri olan Cup of Joy, 09.00 ile 22.00 arasında hizmet vermektedir. 

Cup of Joy Adres: Meşrutiyet Caddesi, Şair Nigar Sokak, No:11, 34365, Şişli/ İSTANBUL.

  • Shishly Cafe & Bistro

Şişli’de oldukça merkezi bir konumda yer alan Shishly Cafe & Bistro tam bir öğrenci mekanı. “Sırt çantasını, kitaplarını kapan soluğu burada alıyor.” desek abartmış olmayız. Samimi ortamı ve güleryüzlü hizmet anlayışları ile siz değerli misafirlerini mutlu etmeyi biliyorlar. Bunun yanı sıra menülerindeki fiyatlarda cep yakmıyor. Bu sebeple öğrenciler başta olmak üzere kafede çalışmayı seven herkes için mantıklı bir seçim oluyor. Acıktığınız zaman menüye şöyle bir göz gezdirmeniz yeterli.

Shishly Cafe & Bistro Adres: Merkez Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi, No: 122, 34381, Şişli/ İSTANBUL.

  • Taş Cafe

Özellikle teras kısmı ile içinizi ferahlatacak bir ortam sunan Taş Cafe, Şişli’de laptopla çalışılabilecek 8 mekan listemizde yerini alıyor. Dışarıdan her ne kadar küçük gibi gözükse de içerisi arkadaş grubunuzu ağırlayacak büyüklükte. Nitekim dilerseniz proje ödevlerinizi tamamlayabilir, sunum için konu dağılımlarınızı Taş Cafe’de planlayabilirsiniz. İster okul çıkışı ister iş çıkışı küçük kahve molalarınız için de bu adresi sizlere önerebiliriz.

Taş Kafe Adres: Duatepe Mahallesi, Baruthane Caddesi, No: 56/A, 34379, Şişli/ İSTANBUL.

sislide-laptopla-calisilabilecek-kafeler-0

  • Bohem’s Coffee

Sizlere tam da ismi gibi görünüşü de oldukça bohem bir kafe öneriyoruz. Burası Şişli’de ders çalışılabilecek adreslerden biri Bohem’s Coffee. İçerisi sade ve bir o kadar da salaş bir tasarıma sahip. Sabahları 08.00 itibari ile kapılarını müşterilerine aralayan kafe, akşam 22.00’a kadar hizmet vermektedir. İki katlı, minik ve sıcak bir ortama sahiptir. Bize sorarsanız alın laptopınızı, çıkıp gelin Bohem’s Coffee’ye. Gün boyu dilediğiniz kadar kahve eşliğinde verimli saatler geçirin. 

Bohem’s Coffee Adres: İnönü Mahallesi, Elmadağ Caddesi, Arif Paşa Apartmanı, No: 10B, Harbiye Elmadağ, 34360, Şişli/ İSTANBUL.

  • Moliendo’ One Coffee

Buradayken kendinizi Alice Harikalar Diyarı masalında gibi hissedeceksiniz. Evet yanlış duymadınız. İçerisi adeta pasta kremasından yapılmış kadar tatlı. Renkli şekerlerden daha renkli! Moliendo’ One Coffee tam da aradığınız gibi. Küçük masaları, sessiz sakin ortamı ve iştah kabartan lezzetleri ile sizleri bekliyor. Şişli’de laptopla çalışılabilecek 8 mekan listemizde yerini alıyor. Moliendo’ One Coffee’de ders çalışmanın yanı sıra birbirinden lezzetli cheesecakeleri, rengarenk yaş pastaları tadabilirsiniz. Hatta şeflerin özel tarifleri ile açlığınızı bastırabilirsiniz. 

Moliendo’ One Coffee Adres: Bozkurt Mahallesi, Ergenekon Caddesi, No: 37, 34375, Şişli/ İSTANBUL.

  • Nostalji Kitap & Kafe

Abartmıyoruz. Nostalji Kitap & Kafe’yi görünce aşık olacaksanız. Tıpkı çalışma odanızda, kendinize ait masanızda çalışıyormuşsunuz hissi veren bir mekan. Şişli gibi merkezi bir lokasyonda böylesine sakin bir kafe bulmak sizleri epey şaşırtacak. Kütüphane mantığı ile dizayn edilmiş Nostalji Kitap & Kafe, sımsıcak bir atmosfere sahip. Sizinle yakından ilgilenen çalışanları ve vintage duruşu ile sizlere huzurlu saatler vaad ediyor. Bize sorarsanız bu kafeye sadece kitap okumak için bile gelinir. 😉 

Nostalji Kitap & Kafe Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Teyyareci Fehmi Sokak, 34380, Şişli/ İSTANBUL.

sislide-laptopla-calisilabilecek-kafeler-0

  • Hep Coffee and Tea

Sabahın ilk ışıklarında saat 07.30 itibari ile kapılarını açan Hep Coffee & Tea erkenci kuşları bekliyor. Göz yormayan iç mimarisi, loş aydınlatması ile sizi sakinliğe davet ediyor. Ruhunuzu dinleyebileceğiniz aynı zamanda işlerini tamamlayabileceğiniz harika bir mekan fırsatı. Tüm bunların yanı sıra farklı aromalarda dünya kahveleri, sıra dışı tatlarda demlenmiş çaylar ile benzersiz bir deneyim sizi bekliyor. Küçük atıştırmalıkları ve el yapımı tatlıları ile de kendinizi şımartabilirsiniz. 

Hep Coffee and Tea Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi, No: 22, 34360, Şişli/ İSTANBUL.

  • Fill Coffee Shop

Köşe başında küçük bir mekan olarak görünen Fill Coffee Shop, aslına bakarsanız lezzetleri ile dopdolu. Renkli serpme kahvaltı tabakları, farklı şekillerde pizza sunumları ve cupcakeleri ile burayı mutlaka keşfetmelisiniz. Aynı zamanda burası, Şişli’de laptopla çalışılabilecek 8 mekan listemizde. Taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde en sevdiğiniz kitabınız ile birkaç saat baş başa kalmak ister misiniz? O halde bir an önce Fill Coffee Shop’a doğru yola çıkın. 

Fill Coffee Shop Adres: Bozkurt, 64/A, Pangaltı Mahallesi, Eşref Efendi Sokak, 34375, Şişli/ İSTANBUL. 

Yorum ekle