Yolcu360 Blog
Rolls-Royce Cullinan 2018
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > En Havalısından Bahsedelim: Rolls-Royce Cullinan

En Havalısından Bahsedelim: Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce’un SUV modeli var mı? Rolls-Royce Cullinan görselleri nereden bulunur? Rolls-Royce Cullinan kaç paraRolls-Royce’un yeni modeli Cullinan’ın özellikleri neler? Türkiye’den Rolls-Royce Cullinan siparişi var mı?….

Rolls-Royce CullinanRolls-Royce Cullinan İncelemesi

Bazı otomobiller, sırf hava atmak için üretiliyor dedirten bir modeli inceledik: 2018 model Rolls-Royce Cullinan. İngiliz devi, hava atmayı iyi biliyor. İşte Rolls-Royce SUV modeli Cullinan hakkında detaylar…

Özel Bir Otomobil

Rolss Royce’nin ilk SUV modeli olan Cullinan müthiş bir işçilik, malzeme kalitesi ve performans modeli. Oldukça iri bir SUV olarak tasarlanmış ve gerçekten çok değerli bir otomobil. Onu değerli kılan tek şey, fiyatı değil. Malzemeleri, işçiliği, detayları, tasarımı, ilk olması ve sadece milyar dolarları olanların erişebileceği bir lüks sunması. Bu değerli olma misyonundan yola çıkarak araca dünyanın en değerli ve en büyük elması olan Cullinan elmasının adı verilmiş.

Rolls-Royce Cullinan Boyutları

İri bir SUV olan Cullinan modelinin uzunluğu 5341mm. Dingil mesafesi ise 3295mm. Ancak bu dev boyutlara rağmen alüminyum malzeme kullanıldığı için çok ağır sayılmaz. Aracın toplam ağırlığı 2660kg.

Rolls-Royce CullinanTasarım Dili Çok Etkileyici

Adını elmastan alan otomobilin dış görünümü elmas keskinliğini ve parlaklığını yansıtıyor. İç meanda ise deri ve ahşap kullanı ile birinci sınıfın da üstü bir kalite algısı sunuluyor. Özellikle beyaz deri ile ceviz rengi ahşap kombinasyonu çok çekici. Araka kapıların geriye doğru açılması, arak koltukta üç kişilik ne alan sunulması, el işçiliği olduğu belli olan detaylar hemen dikkat çekiyor. Bu arada otomobil, 54cm’e kadar derin su birikintilerinden rahatlıkla geçebilecek bir çekiş gücüne sahip. Yani Rolls-Royce Cullinan tüm şıklığına rağmen arazide zorlanmıyor.

560 litrelik dev bagaj alanı, iki parçalı kapağı ile kolay yükleme olanağı sunuyor. Elektronik çekiş sistemi, çift kollu ön süspansiyon, 250km/s maksimum hız verisi de diğer dikkat çekici detaylar.

Lüks Araç Kiralamak

Uygun fiyata lüks araç kiralama yapmak üzere de yolcu360.com üzerinden hızlıca fiyat araştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasına girdikten sonra rezervasyon modülü üzerine lokasyon ve tarih belirtip ilgili kriterlerinize uygun müsait araçları fiyat bilgileriyle birlikte listeleyebilirsiniz. Araç kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, marka ve modele göre aramanızı daraltabilirsiniz.

Yorum ekle