Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kiralık Ford Fiesta Active Varsa Deneyin!

Kiralık Ford Fiesta Active Varsa Deneyin!

Kiralık Ford Fiesta Active fiyatları nasıl? Fiesta Active kiralamak için hangi rent a car şirketine bakmak gerek? yolcu360.com kiralık araç havuzunda kiralık Fiesta Active var mı? Ford Fiesta Active özellikleri neler?

2019-Ford-Fiesta-Active görselleriKiralık Ford Fiesta Active Varsa Deneyin!

Kiralık Ford Fiesta Active arayanlardan mısınız? Öyleyse otomobil dünyasına epey hakim olmalısınız. Ford Fiesta, sadece Türkiye’de değil dünya genelinde çok sevilen ve çok tercih edilen bir kompakt otomobil. Küçük sınıf kategorisinde yer alsa da iç hacmi ve bagaj hacmi hiç de fena değil. Hatta bazı “adı sedan” arabalarla yarışır bile. Ford markası, Fiesta ailesine yeni ve biraz kompakt SUV havasında bir model ekledi. Adı; Ford Fiesta Active. Yerden yüksek bir küçük sınıf otomobil olan Ford Fiesta Active kiralamak için yolcu360.com sayfalarını inceleyebilirsiniz. Ancak bu model henüz çok yeni. Onu ilerleyen dönemde görme şansımız daha fazla.

Ford Fiesta Active2018Ford Fiesta Active Hakkında Yorumlar

Bu otomobili görenler crossover modeli olduğunu söylüyor. Aracı kullanan pek çok kişi de yerli ve yabancı oto yorum platformlarında dinamik sürüş karakterini övmüş. Ford EcoSport ile benzer özellikleri olan Fiesta Active, sürüş konforuyla kendine hayran bırakıyor.

Ford Fiesta Active 2018 modeliYeni Fiesta Active’nin Boyutları Nasıl?

Yazımızın başından beri onu bir crossover ya da minik SUV olarak düşünün dedik. Çünkü tasarım dili tam da böyle. Bu durum, boyutlara da yansıyor. Bir kere, Active, bildiğimiz Fiesta’dan tam 22 mm daha yüksek. Gelelim Ford Fiesta Active boyutları hakkında detaylara:

Aracın uzunluğu 4068mm. Genişliği 1783mm ve yüksekliği de ki ona bu SUV havasını katan detay kendisi, 1498mm. Dingil mesafesi ise 2493mm şeklinde. Bu arada aracın toplam ağırlığı da 1279kg.

Ford Fiesta Active Kiralasam Ne Kadar Yakar?

Ford Fiesta Active ne kadar yakar sorusu çok popüler: Aracın fabrika verilerine göre ortalama yakıt tüketimi miktarı 100km’de 4,4 litre. Yani özetle kiralık Ford Fiesta Active çok yakamıyor. Yakıt depo kapasitesi de 40 litre.

Fiesta Active’nin Bagajı Nasıl?

Bagaj konusunda elbette çok geniş bir alan sunamıyor. Ama segmenti için çok yeterli olduğunun altını çizmek gerek. Fiesta Active bagaj hacmi 311 litre. Arka koltukları yatırarak bagajı kullanmak isterseniz de 1093 litrelik bir alan sunuyor.

2018 Model Fiesta Active Ne Kadar Hızlı?

Maksimum hız verisi 190km/s. 0-100km/s hızlanması da 9,4 saniye.

Ford Fiesta Active Motor Özellikleri Nasıl?

Fiesta Active’nin motoru 4 silindirli 16 subaplı. Motor silindir hacmi 1499cc. Motorun ürettiği maksimum güç: 88kW/120 HP 3600d/d. Motorun maksimum tork verisi ise 270Nm 1750-2500d/d.

Yorum ekle