Yolcu360 Blog
Yeni Renault Clio görselleri

Renault Clio Yenilendi!

Yeni Renault Clio hakkında haberler neler? 2019 Clio nasıl? Renault Clio Türkiye’de üretilen otomobiller arasında mı? Kiralık Renault Clio fiyatları nasıl? Uygun fiyata kiralık Renault Clio nereden bulunur? En uygun Renault Clio kiralama nasıl yapılır?

Renault Clio Yenilendi!

Renault Clio yenilendi! Türkiye’de üretilen otomobiller listesinde bulunan Renault Clio, bu yıl yenilendi. 2019 model Renault Clio, daha modern, daha dijital. Yeni Renault Clio hakkında detaylar şöyle…

Renault Clio 2019 modeli merak ediliyordu. Türkiye Bursa Renault fabrikasında üretilen Clio, küçük sınıfın en sevilen ve en çok satan modellerinden biri.

Renault’un Bursa fabrikasında üretilen Clio, tasarımdaki değişikliklerle daha modern, daha kompakt ve daha şık oldu. Bir önceki neslin ana hatlarını kaybetmese de çok daha dinamik görünen yeni Clio, bir parça daha etkileyici olmuş.

Kaporta üzerindeki çizgilerle daha kaslı bir gövde formu kazanmış. Genişleyen radyatör ızgarası ile ön kısım daha fazla dikkat çekici olmuş. Bu geniş ızgara sayesinde motor da daha hızlı soğuyor.

Yeni Clio Boyutlarda Küçülse de …

Marka, yeni Clio’nun boyutlarını biraz küçültülerek kompakt olma özelliğini arttırmış ama tampon ve kaporta çizgileriyle de kaslı ve iri bir etki vermeyi başarmış. Yani elinize metre alıp ölçmediğiniz sürece boyut farkını anlamanız zor.

Yeni Renault Climo’nun boyu 14mm daha kısa ve selefine göre de 30mm daha alçak. Bu alçak gövde tasarımının altında da dinamik sürüş hedefi var. Tüm bu değişen gövdeye 17 inç jant, köpek balığı anten, full LED far dokunuşu eklenmiş. Yan camların çevresindeki krom detaylar da 2019 Clio tasarımına çok çekici bir hava katmış.

Kiralık Renault Clio Fiyatları

Kiralık Renault Clio fiyatları için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Uygun fiyata Clio kiralamak için yolcu360.com ana sayfası üzerindeki lokasyon ve tarih bilgisini içeren rezervasyon modülünü kullanabilirsiniz. Örneğin Antalya Havalimanı kiralık Clio için Antalya Havalimanı lokasyon bilgisini girmeniz yeterli. Ardından Antalya Havalimanı Clio kiralama arayışınız için önce aradığınız tarih aralığında müsait olan araçlar listelenir. yolcu360.com, farklı rent a car firmaları ile işbirliği yaptığı için tek web sayfası üzerinden Antalya Havalimanındaki rent a car firmalarının hemen hepsinin müsait araçlarını görüntüleyebilirsiniz. Geniş bir seçenek havuzu içinde sadece kiralık Renault Clio seçeneklerini listeleyebilirsiniz. Bu listeyi de “en uygun fiyatlıdan başla” şeklinde filtreleyebilirsiniz.

 

Yorum ekle