Yolcu360 Blog
Michael Schumacher Ferrari Sergisi
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Schumacher İçin Ferrari Sergisi Yapıldı!

Schumacher İçin Ferrari Sergisi Yapıldı!

Schumacher öldü mü? Peki, Schumacher Ferrari Sergisi nerede yapıldı? Michael Schumacher Ferrari sergisinde neler var? Ferrari kiralama fiyatları nasıl?

Schumacher İçin Ferrari Sergisi Yapıldı!

Ferrari bugüne kadar otomobil yarışlarında hemen her dönem hatta ilk yarışlardan beri boy gösteriyor. Bir Ferrari pilotu olmak kehem her yarış pilotu için kariyerin zirvesi gibi bir şey…

Michael Schumacher de kariyerinin neredeyse tamamını Ferrari pilotu olarak inşa etti. Henüz üç yaşında evlerinin arka bahçesindeki karton arabayı kullanarak katıldığı yarışlarla başlayan kariyerinden zaten bir yarış pilotu olan babası ve yarış pilotları için çalışan annesi de etkili oldu. Ha! bu arada Schumacher’in abisi de kendisi gibi yarış pilotu. Neyse bildiğiniz üzere yıldız Ferrari pilotu Michael Schumacher geçtiğimiz yıllarda kötü bir kayak kazası geçirmişti. Bu olay, sadece bir yarış pilotu olma misyonuyla değil, hayata değer katma misyonuyla da yaşayan ve dünya çapında yıldız olan yarışçının hayranlarını üzdü.

Ferrari’nin efsane pilotu Schumacher’in 50. yaşı vesilesiyle Ferrari Müzesinde Michael 50 adlı bir sergi açıldı. Schumacher Sergisi müthiş bir ilgi gördü.

Michael Schumacher Ferrari Sergisinde Neler Var?

Sergide Schumacher’in Scuderia Ferrari takımı ile 11 yıl boyunca yarıştığı Farmula1 araçları sergilendi. 7 tane Dünya Şampiyonluğu, 91 tane zafer, 155 tane podyum galibiyetine imza atan pilotun kariyer hikayesi anlatılıyor.

Michael Schumacher Öldü mü?

“Schumacher öldü mü” araması çok yapıldığına göre bu konu çok merak ediliyor.  Pek çok kişi, özellikle de Schumacher hayranı Schumacher yaşıyor mu yoksa tedavisi sürüyor mu diye merak ediyor. Michael Schumacher hala hastanede ve tedavisi 5 yıldır devam ediyor.

Michael Schumacher Ferrari Sergisi

Ferrari Kiralama Fiyatları Nasıl?

Ferrari kiralama fiyatları bir rent a car firmasından diğerine farklılık gösterebilir. Uygun fiyata Ferrari kiralamak için rent a car firmalarından tek tek fiyat almak avantajlı sonuca ulaşmayı kolaylaştırabilir. Ancak epeyce zahmetli olacaktır. yolcu360.com ile tek web sayfası üzerinden dilediğiniz bölgede ve tarih aralığında müsait olan kiralık Ferrari fiyatlarını listeleyebilir ya da fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Kiralık Ferrari fiyatlarını karşılaştırarak en uygun fiyata Ferrari kiralama seçeneğine kolayca ulaşabilirsiniz.

 

Yorum ekle