Yolcu360 Blog
Range Rover Evaque
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Range Rover Evaque Euro NCAP’ten Kaç Almıştır?

Range Rover Evaque Euro NCAP’ten Kaç Almıştır?

Range Rover Evaque Euro NCAP’ten kaç almıştır? Range Rover Evaque Euro NCAP çarpışma testlerine girdi mi? Range Rover Evaque Euro NCAP’ten kaç aldı?

Range Rover Evaque

Range Rover Evaque Euro NCAP’ten Kaç Almıştır?

Range Rover Evaque Euro NCAP’ten kaç aldı? Bu soru, hem otomotiv dünyası hem de  Range Rover hayranları için çok önemli. Dünyanın en güvenilir oto test mühendislik kurumu olması ile kendine çok sağlam bir yer açan Euro NCAP, piyasaya sürülen araçları onların talebi ile test ediyor ve yaya, ön yolcu, arka yolcu, çocuk yolcu, sürücü, diğer araçlar güvenliği konu başlıklarında inceliyor, test ediyor. Bugün bir otomobil modelinin Euro NCAP’ten kaç aldığı konusu çok önemli.

Range Rover Evaque

Adını İsveç’teki buz tutmuş bir gölden alan Evaque modeli, bu aralar en çok konuşulan SUV modeli. Range Rover’ın son gözdesi 2019 Evaque modeli, gerçekten de insanın nefesini kesiyor. Euro NCAP çarpışma testlerine giren Range Rover Evaque için sonuçlar şöyle:

Range Rover Evaque

Range Rover Evaque 2019 modeli Euro NCAP’ten tam olarak 5 yıldız aldı. Araç, her açıdan güvenli bulundu.

Range Rover Evaque

2019 Range Rover Evaque Hakkında

Genel olarak dört silindirli 2.0 litrelik motor dizel ile benzinli olarak iki farklı yapıyla satın alınabiliyor. Dizel motor seçenekleri 148 beygirden başlayıp 237 beygire kadar yükselen güç seçeneklerine sahip. Benzinlideyse bu rakam 237 beygirden başlayıp yaklaşık 300 beygire kadar esneklik gösterebiliyor. Bu motor seçeneklerine 2020 itibarıyla ilk kez başlangıç jeneratörü olarak nitelendirebileceğimiz mild-hybrid desteği de eklenecek. Şanzıman tarafında ise 9 ileri değerli ZF karşımıza çıkıyor.

Yorum ekle