Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Renault Clio Sport Tourer 1.5 Dizel Otomatik Vites

Renault Clio Sport Tourer 1.5 Dizel Otomatik Vites

2019 Renault Clio hakkında merak edilenler için bir araştırma yaptık. 2019 Renault Clio teknik özelliklerini inceleyerek araç hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca yazımızda sıfır 2019 Renault Clio fiyatları ve uygun fiyata Renault Clio kiralama hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Renault Clio incelemesi sonrasında kararlarınızı daha sağlıklı alabilir araç hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Renault Clio Sport Tourer 1.5 Dizel Otomatik Vites

Öncelikle Renault Clio hakkında bilgileri ele alalım. Sonra Renault Clio teknik özellikleri inceleyelim. Renault Clio ne kadar yakar, Renault Clio bagaj hacmi nedir sorularının yanıtlarına bakalım. Böylece hem kullanışlı mı hem de bütçe dostu mu diye tartışabiliriz. Ardından da sıfır Renault Clio fiyatları ve kiralık Renault Clio fiyatlarını inceleyelim.

Renault Clio hakkında

Araç 1.2 TCe 120 bg ve 1.5 dCi 90 bg gibi farklı motor seçenekleri sunuyor. Toplam uzunluk 4062 mm ve toplam genişlik 1945 mmdir. Farlarda yeni bir özellik kullanılmış. Ön ve arka farlar Led Pure Vision aydınlatma özelliği taşıyor. Yeni jantlar da 2019 Renault Clio’da dikkat çekiyor. 17” alüminyum jantlar şık bir görüntü sunuyor. Android işletim sistemini kullanan 9” dokunmatik ekran Clio Multimedya sistemini ilgi çekici hale getirmiş. Tüm PlayStore uygulamaları ile uyumlu bu cihaz dahili geri görüş kamerası da sunuyor.

Renault Clio teknik özellikleri

İncelediğimiz Clio dizel motorlu. Dizel Clio teknik özellikleri şöyle özetlenebilir:

  • 4 silindirli motorun Silindir hacmi 1461 cm3’. 
  • Maksimum güç devri dakikada 4000 devir. 
  • Maksimum güç 66 kW yani 90 bg.  
  • Emisyon normu Euro 6’dır. 
  • Çift kavramalı otomatik vites tipine sahip araçta 6 ileri vites sunuluyor. 
  • Maksimum hız saatte 176 km.13,1 saniyede 0 km’den 100 km’ye ulaşır.

Renault Clio ne kadar yakar?

Yakıt deposunun hacmi 45 litre olan Clio, 100 km’de ortalama 3,5 litre yakar. 100 km’de şehir içi 3,9 litre, şehir dışı 3,3 litre yakar.

Renault Clio bagaj hacmi

Renault Clio Sport Tourer 445dm3’lük bagaj hacmi ile oldukça iyi bir taşıma kapasitesi sunuyor. Büyük nesnelerin taşınmasına imkan veriyor. Üstelik yükleme işini de 604 mm’lik alçak yükleme eşiği sayesinde bagajınıza eşyalarınızı yüklemek de çok kolay.

Sıfır Renault Clio Fiyatları

Clio’lar 69.250 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Renault bu yaz bir kaç kampanya da yapmış. Mesela ayda 1500 TL ödeme imkanı sunuyor ve Ağustos ayına özel 50000 TL kredi için 12 ay faizsiz kredi imkanı sunuyor. Sıfır Clio almayı düşünüyorsanız değerlendirebilirsiniz. 

Kiralık Renault Clio fiyatları

Renault Clio kiralamak için yolcu360.com sayfasını kullanabilirsiniz. Pratik arayüzünü kullanarak en uygun fiyatlı kiralık Clio seçeneğine ulaşabilirsiniz. yolcu360.com sayfası üzerinden Renault Clio günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde Kiralık Renault Clio araçları listeleyebilir. Kolaylıkla karar verebilirsiniz.

 

Yorum ekle