Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Pick-Up Land Rover Defender Geliyor!

Pick-Up Land Rover Defender Geliyor!

Land Rover Defender, belki de dünyanın en çok arzulanan otomobillerinden biri. Güçlü duruşu, zirve teknolojisi, konfor ve macerayı bir arada sunabiliyor olması, markasının verdiği büyük imaj ile ona sahip olmak her zaman ve her insan için heyecan verici olmaya devam ediyor. Son bir aydır otomobil haberleri kanadında çok konuşulan konu ise  Land Rover Defender pick-up modeli oldu. Evet, yanlış duymadınız; bu arazi yakışıklısını artık pikap Land Rover Defender olarak göreceğiz. Havalı pikap modellerini sevenlere duyurulur… ”Pick-Up Land Rover Defender Geliyor!

Pick-Up Land Rover Defender Geliyor!

Kaynak: https://www.autoevolution.com/

Bildiğiniz üzere model yenilendi ve yeni bir tasarımla karşımıza çıktı. Land Rover Defender, bu sayede yepyeni bir kimlik kazandı. Ama onu daha çekici kılan şey bu yeni kimlikten çok üstün teknolojisi oldu. Önceki nesillerde olduğu gibi 90, 110 ve 130 olmak üzere üç farklı gövde tipi ile tercih edilebilen Defender, arazide güçlü olmak ve konforlu hissetmek isteyenler kadar şehirde hava atmak isteyenler için de ideal çözüm sunuyordu. Markanın bunlara ek olarak ticari sınıfta da bir oyuncu sunmak istediğini biliyoruz. Bu eksende de muhtemelen arazi kabiliyeti yüksek bir pick-up modeli sunacaklar. 

Land Rover Discovery Sport İncelemesi ve Fiyat Bilgileri için tıklayınız.

Neden Pick-Up?

Kaynak: http://techzle.com/

Bildiğiniz gibi Mercedes’in X-Class ile de epey şaşırmıştık. Çünkü pikap deyince; hemen hepimizin aklına jantları çamurlu, eşya ve yük taşıyan kaba araçlar geliyor. Ancak bu araçların bazı vergi avantajlarını sunarken yükleme avantajına ek olarak iç mekan konforu da sağlamaları onları büyük otomobil tercihinin önüne geçiriyor. Mercedes, BMW; Land Rover gibi markalar da bu pazarın kaymak kısmını paylaşmak istiyor. 

Marka Ne Diyor?

Marka yetkililerinin yaptığı açıklamalarında; Defender pickup projesi için henüz somut bir adım atılmadığının altı çizildi.  Ayrıca şu bilgiler verildi: “Defender’ın tanıtımıyla birlikte ürün gamının kapsamlı bir aile olacağını her zaman ifade etti. Markanın gelecek planlarıyla ilgili şimdilik net açıklamalarda bulunamam lakin pazarı izlememiz ve talepleri takip etmemiz gerekiyor.” 

Özetle; marka sürekli ticari araç yatırımı yapmak istediğini vurguluyor. Pickup projesinin hayata geçirilmesi durumunda satışların Amerika ve Avrupa başta olmak üzere pek çok geniş pazarda yürütülmesi de beklentiler arasında.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle