Yolcu360 Blog
2018 model Opel-Grandland-X
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Opel Grandland X Testi: Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 İncelemesi

Opel Grandland X Testi: Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 İncelemesi

2018 model Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 incelemesi ile aracın yakıt tüketim miktarı, boyutları, teknik özellikleri gibi verileri inceledik. Yeni Opel Grandland X hakkında detaylı bilgi ile aracı yakından tanıyalım. Sıfır km Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 almayı düşünenler için önemli detaylar…

Opel Grandland X testi ile aracı yakından incelemek isteyenler için detaylı bir çalışma yaptık. 2018 model Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 incelemesi ile aracın motoru, boyutları, yakıt tüketim miktarı, hızlanma verileri ve yeni Opel Grandland X yorumlarına baktık. Sıfır Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 almayı düşünenlere özel bir yazı… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Opel marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Opel Grandland X Testi: Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 İncelemesi

Yenilenen motor, 8 ileri yeni otomatik şanzıman ile Opel Grandland X çok daha fazla tercih edilecek gibi görünüyor. 8 ileri AT-8 ile uyumlu çalışan motor, verimli bir kullanım sunuyor. Opel Grandland X 2018 hakkında diğer detaylar şöyle…

2018 model Opel-Grandland-X

Öncelikle hep bahsediyoruz ama SUV trendi dinmek bilmiyor. Bu, önümüzdeki on yıl boyunca böyle olacak. SUV araç modelleri artacak, seçenek çoğalacak ve SUV kullanımı da trafikte gözle görülür oranda çoğalacak. Durum böyle olunca markalar, gerçek arazi aracı, dev SUV modelleri, orta sınıf SUV, crosover gibi farklı seçenekleri farklı ihtiyaçlara uygun şekilde pazara sunuyor. Opel markası da SUV segmentine epeyce yatırım yapıyor. Ürün çeşitliliğinden çok var olan ürünleri geliştirmek gibi bir politika izliyor.

Opel Grandland X modeli, yüksek çekiş gücü ve gürültüs çalışma prensibi ile oldukça etkileyici bir sonuç sunuyor. Yenilenen dizel motor çok sakin çalışıyor. 1.2 litrelik benzinli motor kombinasyonu da başarılı.

2020 Opel Corsa Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

En Düşük MTV Dilimine Giriyor!

Opel-Grandland-X 2018

Ülkemizde MTV yükü çok ağır. Opel, Türkiye pazarı için akıllıca bir iş yapıyor ve 1.2 litrelik benzinli baz motoru en düşük MTV dilimine yerleştiriyor. Bu da oldukça iyi bir SUV seçeneğini nispeten uygun fiyatla almayı sağlıyor.

Opel Grandland X 2018 Teknik Özellikleri

Aracın yenilenen motorunun özelliklerine, boyutlarına, yakıt tüketim verilerine bakalım.

Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 Benzinli Teknik Özellikleri

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde ve enlemesine

Silindir Hacmi: 1199cc

Maksimum Güç: 96kW/130HP 5500 d/d

Maksimum Tork: 230Nm 1750d/d

Opel Grandland X Hızlanması Nasıl?

Maksimum Hız: 196km/s

0-100km/s: 10,4 sn

Opel Grandland X Yakıt Tüketim Miktarı

Yakıt tüketimi konusunda tasarruflu denebilir çünkü çok verimli bir motor şanzıman ikilisi söz konusu. Opel Grandland X yakıt tüketimi ortalaması 5,2 litre.

Opel Grandland X Boyutları
  • Uzunluk: 4477mm
  • Genişlik: 1906mm
  • Yükseklik: 1609mm
  • Dingil Mesafesi: 2675mm
  • Ağırlık: 1393kg
  • Bagaj Hacmi: 514 litre.

2018 Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 incelemesi ile aracın hem boyutları hem de performansı yenilenmiş diyebiliriz. Grandland X yakıt tüketimi de tüm yeniliklerle birlikte yeniden şekillenmiş. SUV araç için oldukça ekonomik bir veri sunan model, bu yılın tercih edilen araçları arasında gösteriliyor. Hayalinizde Opel Grandland X 1.2 Turbo AT-8 kullanmak varsa yolcu360.com üzerinden kiralık Opel Grandland X fiyatlarına bakabilirsiniz. Opel SUV kiralama ile bu eşsiz deneyimi yaşayabilir ya da bulunduğunuz bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık 4X4 aracı bulabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

1 yorum

  • Grandland X in en düşük mtv dilimine girmesi bence büyük avantaj. Gerçekten ülkemizde mtv ötv derken araç fiyatları çok yükseliyor. Bu nispeten fiyatları biraz daha makul kılar