Yolcu360 Blog

Mercedes-Benz‘de Staj Müjdesi

Mercedes-Benz, lisans son sınıf öğrencileri ve yüksek lisans programı öğrencileri için staj eğitimi sunuyor.  PEP (Professional Experience Program) isimli bu uzun dönem staj süresinde öğrenciler istedikleri alanı seçebiliyorlar. Envanter değerlendirmesi ve incelenmesi, değerlendirme merkezi uygulamaları gibi birçok alan öğrencilere sunuluyor. Ayrıca öğrencilerden 11 aylık bu staj süresi zarfında öğretici projeler yapmaları isteniyor. Bu sayede mesleki anlamda pratik bilgilerini geliştirmeleri ve iş sektöründeki deneyim dağarcıklarını genişletmeleri amaçlanıyor. Tüm bu süreçlerden başarı ile geçen öğrenciler, Mercedes-Benz’de staj imkanına sahip olmaktadırlar.

Mercedes-Benz’de Staj Süreci

Kaynak: https://www.mercedes-benz.com.tr/

PEP sürecine dahil nitelikli öğrenciler, yaz aylarında tam zamanlı çalışacaklar. Bahar ve güz öğrenim dönemlerinde ise en az 2 iş günü çalışma şartıyla staj yapacaklar. Satış-pazarlama, AR-GE, üretim, bilgi teknolojileri (IT) ve birçok diğer iş destek bölümlerde görev alabilecekler. 

Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Mercedes-Benz Staj Şartları

PEP takımı, şirket bünyesinde oluşturulacak olan yeni mezun istihdamı kapsamında uygun iş pozisyonları için değerlendirmeye alınacakları öncelik sahibi aday havuzunu da oluşturuyor. PEP takımına dahil öğrenciler kendilerine verilen ödev projeler sayesinde, öğrenim süreleri boyunca kazandıkları gerek teorik bilgiyi gerekse analitik düşünme kazanımlarını, hem pratik bilgi ile harmanlayıp hem mesleki yeteneklerini göz önüne çıkartma fırsatını yakalıyor.

Program dahilindeki öğrenciler uzun yıllar öncesinden günümüze süren söz konusu staj programı sayesinde, aksiyon ve vaka çalışmaları, sektörel gelişim, kariyer sohbetleri ve eğitici asistan oturumları olmak üzere birçok alanda teorik altyapılarını ve pratik becerilerini pekiştirme fırsatına sahip oluyor.

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Mercedes-Benz’in Sunduğu Staj Şartları Neler?

  • 4 yıllık lisans programında veya yüksek lisans programlarından birinde yer almak
  • 1 yıllık süre zarfında lisans/yüksek lisans programından mezun olabilme durumunu sağlamak 
  • En az bir yabancı dile ( İngilizce, Almanca vb.) iyi düzeyde hakim olmak 
  • Mülakat, test ve değerlendirme merkezi gibi uygulamalarda başarılı olmak
Aradığınız Bilgi yolcu360.com’un Blog Sayfasında!

yolcu360.com, araç kiralamada fiyat karşılaştırma avantajını ülke genelinde milyonlarca sürücüye sundu. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama imkanı, koşulsuz iptal ve iade fırsatı gibi avantajların yanı sıra fiyat karşılaştırma ile en iyi fiyatı bulma imkanı da sistemin öne çıkanları.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle