Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > 2024 İzmir Konserleri: 2024’te İzmir’de Hangi Konserler Var? 

2024 İzmir Konserleri: 2024’te İzmir’de Hangi Konserler Var? 

İzmir konserleri 2024 yılında da için şehrin sakinlerine ve ziyaretçilerine çok keyifli bir sene vadediyor! İzmir konserleri 2024 ajandasını arayanlar için harika bir rehber hazırladık. 

Ege bölgesi’nin en önemli şehirlerinden olan İzmir, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla biliniyor. İçerisinde sayısız güzelliği ve tarihi barındırdığı için Egenin incisi olarak adlandırılan şehir, zamanın biriktirdiği zengin kültürel mirasın sahibidir. Birçok medeniyetin kesişme noktasında konumlanan şehir, tarihin her döneminde sanata verdiği değerle biliniyor. Günümüzde de sanat ve kültür aktiviteleri İzmirlilerin merakla beklediği etkinlikler arasında yer alıyor. Birçok sanat galerisi, tiyatro, sahne, konser salonuyla İzmir, sanatın her dalının canlı şekilde yaşayacağı ortam sunuyor. Buram buram sanat kokan şehirde müziğin apayrı bir yeri bulunuyor. 

Yerli ve yabancı birçok sanatçının etkinlik rotasında yer alan şehir, 2024 yılı için de yoğun bir programla müzikseverlerini ağırlıyor. Birçok farklı ilçede ve özellikte mekanlarda sergilenecek canlı performanslar, şehrin canlılığını daha da artıracak. Klasikten pop müziğe, özgün müzikten rock müziğe, İzmir bu yılda birçok sanatçıyı hayranlarıyla buluşturacak. Yerel müzik grupları da şehirdeki kültürel çeşitliliği yansıtarak dinleyenlerine benzersiz deneyimler sunacak. 2024 İzmir konserleri, müziğin birleştirici gücünü şehrin her köşesinde hissettirerek yaşatacak. Son derece dolu olan 2024 İzmir konser takvimi, amfi tiyatrolardan tarihi mekanlara, barlardan parklara taşarak şehrin her köşesinde hissedilecek. 2024’te İzmir’de hangi konserler var sorusunun cevabı için yazımızı okumaya devam etmelisiniz. 

İzmir Canlı Müzik Mekanları

İzmir denilince akla ilk önce köklü tarihi ve doğal güzellikleri geliyor. Ancak şehir, sadece eşsiz coğrafi güzellikleriyle değil, zengin kültür ve sanat hayatıyla ön plana çıkıyor. Her köşesi buram buram sanat kokan şehirde sanatın her dalında etkinlikler düzenleniyor. İzmir, 2024 yılında da sanatçıyı ve sanat severleri bir araya getiren bir dizi etkinlikle yerel halkın ve ziyaretçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu etkinlikler kapsamında yer alan konserler, müzikseverlere hem sanatın hem de şehrin muhteşem atmosferini solumak için fırsat sunuyor. 

Canlı müzik performansları İzmir arayışında farklı kapasiteli birçok seçenek var. İzmir Arena, İzmir Fuar Alanı, İzmir Kültürpark Tiyatro Salonu, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, canlı performansların sergileneceği salonlardan birkaç tanesi.  Ancak, İzmir’de müzik salonlarla sınırlı kalmıyor. Meydanlarda veya amfi tiyatrolarda yapılan Açık hava konserleri, turistik bölgelerde plaj konserleri dinleyicilerine hoş atmosfer sunuyor. İzmir’in Alsancak, Bornova, Konak gibi semtlerinde canlı müzik için seçenek çok. Peki, 2024 İzmir konser takvimi nasıl?

İzmir Konserleri 2024

Türkiye’nin kültürel ve sanatsal açıdan önemli şehirlerinden biri olan İzmir, müzikseverlere geniş bir yelpazede konser deneyimleri sunuyor. Şehir bu yılda farklı müzik tarzlarına sahip yerli ve yabancı birçok sanatçıya ev sahipliği yapacak. İzmir’de düzenlenecek bazı heyecan verici konser etkinliklerini bu listemizde bulabilirsiniz.

izmir-konserleri-1.jpg

 

 Ondrej Krajnak Konseri İzmir

Türkiye’nin caz severleri için İzmir’e heyecan verici bir müzik dehası daha geliyor.  İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında sahne alacak olan Ondrej Krajnak, özgün tarzı, etkileyici performansıyla dinleyenlerini muhteşem bir caz yolculuğuna çıkaracak. Bu özel konserde, Ondrej  Krajnak’ın benzersiz caz yorumları ve virtüöz piyano performansıyla unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz.

20 Mart 2024, 20:30

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

400 TL

Lara Di Lara Konseri İzmir

Yarı İsveçli yarı Türk olan sanatçı, alternatif sahnesi, özgün tarzı ve eşsiz sesiyle uzun yıllardır müzik yapıyor. Şarkılarında doğadan ilham alan Lara Di Lara, elektronik, pop ve indie tarzının harmanlandığı müziğiyle İzmir’in müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

20 Mart 2024, 21:00

Rene Lokal

300 TL

Ufuk Beydemir Konseri İzmir

Şarkıcı ve söz yazarı olan Ufuk Beydemir, Türk müziğinin alternatif sahnesinin öncüleri arasında bulunuyor. “Ay Tenli Kadın”, “Ellerin Uzansa” ve “Yüreğimdesin” gibi şarkılarını da seslendireceği İzmir konserinde, müzikseverlere muhteşem dinleti sunacak. Kendine özgü tarzı ve derin sözleriyle dinleyenlerini etkileyen sanatçının canlı performansına tanık olmak için şimdiden yerinizi ayırabilirsiniz

22 Mart 2024, 22:00

Holly Stone Performance Hall İzmir

345 TL

 

 Pinhani Konseri İzmir

Alternatif rock tarzında müzik yapan Pinhani, Türkiye’nin en sevilen grupları arasında bulunuyor. Unutulmaz şarkıları ve etkileyici performanslarıyla İzmir’e gelen grup, müzikseverlere unutulmaz bir gece vadediyor. Bu konserde grubun “Ne Güzel Güldün”, “Zaman Beklemez”, “Ben Nasıl Büyük Adam Olucam” gibi hit şarkılarını da dinleme fırsatı bulabilirsiniz.

22 Mart 2024, 22:00

Hangout PSM

350 TL

Köfn Konseri İzmir

Köfn, gitarist, vokalist ve şarkı yazarı Salman Tin ile prodüktör ve aranjör Bilge Kağan Etil’den oluşan bir müzik grubudur. Elektro-pop ve dünya müziğinden beslenen ikili, zamana uygun Türk pop müziği çalışmalarıyla tanınır. “Tepeler” ve “Rockstar” adlı iki albüm ve birçok single imza atan grubun, “Taş Kalbinin Çöllerinde”, “Ben Seni Arayamam” ve “Bi’ Tek Ben Anlarım” gibi besteleri bulunuyor. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Grup” ve “En İyi Şarkı” ödülleriyle taçlandırılan Köfn, hayranlarıyla İzmir konserinde buluşmaya hazırlanıyor.

22 Mart 2024, 23:00

Ooze Venue

300 TL

 Groove Temple Jam

Bir müzik ve sanat etkinliği olan Groove Temple Jam, İzmir, Şirince,  Kayserkaya Dağ Evleri’nde yapılacak. 24 saat kesintisiz müzik ve görsel sanatların sunulacağı etkinlikte birçok sanatçı sahne alacak. Açık havada ve ateş çukurları ile oluşturulan mistik bir atmosferde yapılacak etkinlik, katılanlarına unutulmaz bir deneyim sunacak. Günün her saatinde elektronik müziğin farklı yönlerini deneyimleyeceğiniz konser, katılımcılarına muhteşem bir müzik ziyafeti vadediyor.

Etkinliğin sanatçıları: Whacky, Ox, Khabone, Roofspace, 8Wave, Umut Akman, Solom’n Bass, Sentıo, Mewooo.Ks, Ece Deniz ve Atakan Sarpun

23 Mart 2024, 12:00

İzmir Şirince Kayserkaya Dağ Evleri

520 TL

 

BonVivant Jazz Gecesi: SoVibes

BonVivant Jazz Gecesi’nde SoVibes, cazın eşsiz tınılarını modern yorumlarıyla harmanlayarak dinleyicilere unutulmaz bir konser vadediyor.  BonVivant’ın tarihi dokusu ve zarif atmosferinde gerçekleşecek konser, dinleyenlerini bambaşka bir boyuta taşıyacaktır.

23 Mart 2024, 20:30

BonVivant Alsancak

600 TL

 

Mehmet Erdem Konseri İzmir

Türk müziğinin tanınmış isimlerinden Mehmet Erdem, başarılı bir şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. Kadife gibi sesi ve dokunaklı sözleriyle hayranlık uyandıran sanatçı, “Herkes Aynı Hayatta” isimli albümü ve duygusal şarkılara kattığı kendine özgü yorumuyla tanınıyor. Kendine has tarzıyla, müzikseverlerin kalplerinde taht kuran sanatçı, samimi performansı ve enerjisiyle izleyenlerini etkisi altına alıyor. Şarkılarıyla duygulara tercüman olan Mehmet Erdem, İzmir’in de arasında bulunduğu birçok noktada konserler veriyor. Bu fırsatı değerlendirerek sanatçıyı dinlemek isterseniz, biletlerinizi şimdiden ayırtmalısınız.

23 Mart 2024, 21:00

SoldOut Performance Hall

249 TL

 

Fatma Turgut Konseri İzmir

Adını Model grubu ile duyuran Fatma Turgut, 2016 yılından sonra müzik hayatına solo olarak devam ediyor. Türk alternatif rock müziğinin sevilen sesi, kuvvetli ve etkileyici ses yapısı ve etkileyici sahne performansıyla İzmir’in müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Fatma Turgut konseri ne zaman diye soran hayranları için sanatçı İzmir’in müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor haberini verelim.

23 Mart 2024, Cumartesi, 22:00

Hangout PSM

400 TL

 

Old Boy’s 90’lar Türkçe Pop Gecesi İzmir

90’ların Türkçe pop şarkılarıyla nostaljik ritimleriyle coşmak,  istiyorsanız Old Boy’s konserine davetlisiniz. Grup Old Boy’s, 90’lar Türkçe Pop Gecesi’nde dinleyenlerini unutulmaz şarkılarla dolu bir yolculuğa çıkarmak için hazırlanıyor. Dolu dolu eğlence vadeden gecede şarkılara eşlik edip dans ederek unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. 

23 Mart 2024, 22:00

6:45 Kordon Pub

120 TL

 

Halil Sezai Konseri İzmir

Kendi şarkılarını yazan ve söyleyen Halil Sezai, akustik tarz müzikleriyle dikkat çekiyor. “Yangın Var”, “Olsun”, “İsyan”, “Sonbahar”, “Ağlamışız” gibi şarkılarıyla bilinen sanatçı, canlı performansıyla İzmirli müzikseverlerle buluşuyor. Bu özel gecede Halil Sezai’nin samimi performansıyla duygusal bir yolculuğa çıkabilir, şarkılarına eşlik ederek unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi, 23:00

Ooze Venue

300 TL

 

 Bengü Beker Konseri İzmir

Güçlü sesi, kendine özgü tarzı ile geniş hayran kitlesine sahip Bengü Beker, sevilen şarkılarını İzmir için söyleyecek. “Sana Yıldızları Ödediğimden”, “Yağmur Olsam”, “Çerez” gibi şarkılarıyla bilinen sanatçı, dinleyenlerine duygusal derinliği ve coşkulu performansıyla unutulmaz anlar yaşatıyor. Sahnedeki samimi duruşu ve enerjisiyle herkesi büyüleyen sanatçının, dinamik sahne performansı için yerinizi şimdiden ayırtmanızı öneriyoruz.

23 Mart 2024, 23:45

OM Mistral

350 TL

 

Sevil Ulucan Ve Gülru Ensari Resitali İzmir

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın önde gelen sanatçılarından Sevil Ulucan ve Gülru Ensari, İzmir’de eşsiz müzikal yeteneklerini bir arada sergileyecekler. Her iki sanatçı da kariyerlerinde birçok önemli sanatçı ile aynı sahneyi paylaşarak, uluslararası arenada büyük başarılar elde ettiler. Sevil Ulucan ve Gülru Ensari’nin muhteşem performanslarını izleme fırsatı bulacağınız bu konserde, klasik müziğin en seçkin eserlerini dinleyeceksiniz.

Konserin programında M. Ravel’in Keman ve Piyano Sonatı No.2, W. G. Still’in Keman ve Piyano için Suit (bu eser Türkiye’de ilk defa seslendiriliyor), C. Schumann’ın Keman ve Piyano için Üç Romans, J. Brahms’ın Keman ve Piyano Sonatı No.3 adlı eserleri yer alıyor. Klasik müzik sevenlerin gün sayarak bekledikleri bu konser için takviminizi şimdiden boşaltmanızı tavsiye ediyoruz.

26 Mart 2024, 21:00

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

150 TL – 75 TL

 

 Fazıl Say Ve Nicolas Altstaedt Resitali

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ile ödüllü çellist Nicolas Altstaedt’in aynı sahneyi paylaşacakları bu özel etkinlik, sanatseverlere benzersiz müzik deneyimi sunacak. Programda yer alacak eserler arasında Benjamin Britten’in Viyolonsel Piyano Sonatı Op. 65, Fazıl Say’ın Dört Şehir Op. 41 Viyolonsel Piyano Sonatı, Samuel Barber’ın Op.6 Do Minör Viyolonsel Piyano Sonatı ve Johannes Brahms’ın Op.38 Mi Minör Viyolonsel Piyano Sonatı gibi önemli yapıtlar bulunuyor. Etkinliğin tadını çıkarmak ve klasik müziğin büyüleyici atmosferinde kaybolmak isteyenler için bu konser bir fırsattır.

28 Mart 2024, 20:30

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

500 – 400 – 300 TL

 

45’lik Şarkılar Konseri

İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin saygıdeğer Bas Solist Ses Sanatçısı Teyfik Rodos, unutulmaz bir nostalji gecesi için sahne almaya hazırlanıyor. Bu özel etkinlikte müzikseverler, 45’lik plak döneminin efsanevi şarkılarına Teyfik Rodos’un muhteşem yorumuyla eşlik edecekler.

Teyfik Rodos, sahneye döneminin kıyafet ve aksesuarlarıyla sahneye çıkacak. Salonun atmosferi, 45’lik şarkıların nostaljik büyüsü, sizi zamanda yolculuğa çıkarabilir. Konseri dinlerken bu büyülü atmosfere destek sağlamak isterseniz siz de Retro kıyafetler giyebilirsiniz. 

29 Mart 2024, 20:30

İstinye Art Performans Arena

350 TL ile 550 TL arasında

 

Attila Demircioğlu Konseri

Alternatif rock müzik türünde önde gelen isimlerinden Attila Demircioğlu, eşsiz yorumu ve müzikal yeteneği ile dinleyenlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Sanatçının eşsiz performansına tanık olmak isterseniz yerinizi şimdiden ayırmalısınız.

29 Mart 2024, 20:30

BonVivant Alsancak

700 TL

 

 Dolu Kadehi Ters Tut

Dolu Kadehi Ters Tut, sevilen şarkıları ve özgün tarzıyla sahnede sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Uğurhan Özay ve Mürsel Oğulcan Ava tarafından kurulan grup, Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçıları arasında bulunuyor. Grup, 2023 yılında gerçekleştirdiği geniş çaplı turne ile Türkiye çapında binlerce hayran edindi. Dolu Kadehi Ters Tut, beşinci albümleri “Ölüm Dansı” ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Grubun hit parçalarını ve Ölüm Dansı albümünü canlı olarak dinlemek için grubun İzmir konserini değerlendirebilirsiniz.

29 Mart 2024, 22:00

Hangout PSM

450 TL

 Can Gox Konseri

Anadolu blues tarzında müzik yapan Can Gox, geleneksel Anadolu müziklerini kendi tarzıyla harmanlayarak yorumluyor. Müziği ile farklı renkleri bir arada sunan sanatçının sesi Cem Karaca’ya benzetiliyor. Sahne performanslarında Neşet Ertaş, Cem Karaca, Müslüm Gürses gibi efsane sanatçıların müziklerini yorumlayan sanatçının geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Geleneksel Anadolu ezgilerini, blues ve cazın motifleriyle dinlemek isterseniz konser tarihini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

29 Mart 2024, 22:30

6:45 Kordon Pub

229 TL

 

 Pentagram Konseri İzmir

Türk heavy metal müziğinin önde gelen gruplarından Pentagram, Türkiye’de metal müzik sahnesinin gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Güçlü vokalleri, etkileyici gitar tekrarları ve çarpıcı sahne performanslarıyla tanınıyor. İzmir’in müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanan Pentagram’ın heyecan verici ve enerjik performansını izlemek isterseniz konser biletlerinin satışa çıktığını bilmelisiniz. 

29 Mart 2024, 23:00

Ooze Venue

300 TL

 

Sezenfoni Senfonik Pop-Caz Konseri

Bu konserde opera dünyasının önde gelen isimleri soprano Eylem Demirhan Duru ve soprano Fatma Cinpir’in performanslarına tanık olacaksınız. Sezen Aksu’nun unutulmaz eserlerinin derin anlamlarını ve hikayelerini keşfedeceğiniz konser, sanatçıların muhteşem sesiyle yeniden hayat buluyor.  Bu konserde, usta anlatıcı Volkan Severcan’ın şarkıların hikayelerini anlatması, dinleyenleri farklı bir boyuta taşıyor.

30 Mart 2024, 20:30

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

350 TL

 

Sufle Konseri İzmir

Vokal Göksu Taşçeviren ile gitarist Mustafa Atik’ten oluşan Türk rock grubu Sufle, dinamik performansları ve özgün yorumlarıyla dikkat çekiyor. Ülke çapında birçok şehirde konserler veren grup, enerjik performanslarıyla dinleyicilerine unutulmaz müzik deneyimi yaşatıyor.

30 Mart 2024, 21:00

House of Rene

300 TL

 

Mavi ve Yiğit Boyunağa Konseri İzmir

Mavi ve Yiğit Boyunağa’nın yeni oluşturdukları konseptle dinleyicileri farklı bir dünyaya taşıyor. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlarıyla, müziğin sınırlarını ikili Türk rock müziğinin önemli isimleri arasında bulunuyor. Grup alternatif rock tarzında eserler veriyor.

30 Mart 2024, 21:30

Rene Lokal

250 TL

 

Girlz Techno Konseri İzmir

Kadın DJ’lerin performans sergilediği Girlz Techno Gecesi’nde elektronik müzik türü olan techno müzik çalınacak. “Girlz Techno Gecesi”, kadınların elektronik müzik sahnesindeki varlığını kutlayan, destekleyen bir etkinlik. Enerjik, ritmik müzikler eşliğinde dans ederek unutulmaz bir gece geçirmek istiyorsanız biletlerinizi alın. Bu etkinliğe kadın katılımcılar ücretsiz girebiliyor. 

30 Mart 2024, 22:00

Hangout Cure Sahne

Kadınlar ücretsiz; Erkekler 150 TL

 

Ozbi Konseri İzmir

Türk Rap müziğinin önde gelen isimlerinde Ozbi, İzmir’in müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 14 yaşından günümüze rap müziğe meraklı olan sanatçı, birçok ünlü müzisyenle farklı projelerde çalışmıştır. “Rakılı Live” seri albümü, kızı için hazırladığı “Dünyam” albümü gibi başarılı çalışmaları olan Ozbi, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Ozbi’nin enerjik sahne performansını izlemek ve şarkılarına eşlik etmek için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın. Bu konser, rap müziğin en sevilen şarkılarını canlı olarak dinlemek isteyenler için muhteşem bir fırsattır.

30 Mart 2024, 23:00

Ooze Venue

300 TL

 

Alya Konseri İzmir

Şarkıcı ve oyuncu olarak tanınan Alya, Türk pop müziğinin sevilen isimleri arasında bulunuyor. 2019 yılında Galatasaray Şampiyonluk Marşı ve “Kupalara Layıksın Sen” marşıyla geniş kitlelere seslenen sanatçı, “Gücün Varsa” ile tanındı. 

30 Mart 2024, 23:45

OM Mistral

500 TL

Gaye Su Akyol Konseri İzmir

Gaye Su Akyol, Türk müziğinin geleneksel alt yapısına modern tınılar ekliyor. Anadolu ezgilerini surf rock ve post-punk gibi farklı müzik türleriyle harmanlayarak acayip bir deneyim sunuyor. Eklemek gerekir ki; şarkıcı, söz yazarı, besteci ve prodüktör Gaye Su Akyol, dünya çapında tanınan sanatçılarımız arasında.  bulunuyor. İstikrarlı Hayal Hakikattir, Hologram İmparatorluğu gibi albümleriyle dünya çapında birçok şehirlerde ve festivallerde performansını sergileyerek büyük başarılar kazandı. Sahne enerjisi ve görsel şovlarıyla etkileyici bir atmosfer sunan sanatçıyı izlemek için biletinizi şimdiden almanızı öneriyoruz.

19 Nisan 2024, 22:00

Hangout PSM   

300 TL

Buray Konseri İzmir

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, kendine özgü tarzı, yumuşak kadifemsi sesi ve duygusal şarkılarıyla geniş hayran kitlesine sahiptir. “Olmuşuz Leyla”, “Mecnun”, “Sen Sevda Mısın”, “Deli Kız” gibi hit parçalarıyla bilinen sanatçı, İzmir performansı için hazırlanıyor. Sanatçının canlı performansına tanık olmak için bu konseri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

26 Nisan 2024, 22:00

Carnival Venue Hilltown AVM

456 TL

Yüksek Sadakat Konseri İzmir

Türk rock müziğinin önemli isimlerinden Yüksek Sadakat, Türkiye’nin en beğenilen grupları arasında bulunuyor. Hem yurtiçi hem de yurtdışı konserleriyle sık sık hayranlarıyla bir araya gelen grup, İzmir konseri için de hazırlık yapıyor. Bu eşsiz deneyimi yaşamak için şimdiden yerinizi ayırtmanızı tavsiye ediyoruz. 

27 Nisan 2024, 22:00

Hayal Kahvesi İzmir

250 TL

Yıldız Tilbe Konseri İzmir

Türk pop müziğinin kült isimlerinden Yıldız Tilbe, dokunaklı şarkıları ve güçlü sesiyle milyonların kalbinde ayrı bir yere sahip. Sanatçı, yazdığı duygusal şarkı sözleri, seslendirdiği romantik şarkıları ve kendine özgü tarzı ile biliniyor. Duygusal derinliği ve samimi ifadesiyle müzik dünyasında iz bırakan Yıldız Tilbe, İzmir’de sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

27 Nisan 2024, 23:00

Ooze Venue

1500 TL

Aziza Mustafa Zadeh Konseri İzmir

Azerbaycan kökenli piyanist ve caz vokalisti Aziza Mustafa Zadeh, caz ve Uzakdoğu halk müziklerini klasik batı müziği tarzında yorumlamasıyla tanınıyor. Phono Akademi ödülü, Echo Müzik Ödülü ve Thelonious Monk Piyano Yarışması’nda birincilik gibi sayısız ödül kazanan sanatçı, İzmir’e müzik dolu bir gece yaşatmaya geliyor. Sınırları aşan müziği ile hayranlarını büyüleyen Aziza Mustafa Zadeh’in büyülü performansına tanıklık etmek için biletinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. 

10 Mayıs 2024, 20:30

AKM Yunus Emre Salonu

3300 TL

Yeni Türkü Konseri İzmir

Anadolu ezgileri ile çağdaş müzikle buluşturan Yeni Türkü, Türkiye’nin en sevilen ve köklü grupları arasında bulunuyor. Türk müziğinin zengin mirasını modern ve çağdaş şekilde yansıtan grubun repertuvarı, herkesin yüreğine dokunacak çeşitlilikte şarkılar içeriyor. Türk müziğinin benzersiz ve büyüleyici dünyasını keşfetmek istiyorsanız, Yeni Türkü’nün canlı performans sergilediği etkinlikleri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

15 Mayıs 2024, 21:00

SoldOut Performance Hall

399 TL

Hadise Konseri İzmir

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Hadise, 18 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı İzmir Kültürpark Açıkhava sahnesinde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu özel konserde “Neredesin Aşkım”, “Aşk Kaç Beden Giyer”, “İmdat”, “Feryat”, “Sıfır Tolerans” gibi hit parçaları sanatçının canlı performansıyla dinleme fırsatı bulabilirsiniz. Sanatçının sahnedeki enerjisini, doğallığını ve şovlarını izleme şansı bulacağınız bu geceyi kaçırmamanızı öneriyoruz.  

18 Mayıs 2024, 20:30

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Hadise konseri bilet fiyatları 500 ile 2000 TL arasında değişiyor.

Mor Ve Ötesi Konseri İzmir

Alternatif rock türünde şarkılarıyla tanınan Mor ve ötesi, derin şarkı sözleri ve güçlü sözleriyle biliniyor. Müziklerinde farklı tarzların etkileri görünen grup, “Cambaz”, “Deli”, “Bir Derdim Var” gibi hit şarkılarıyla tanınıyor. Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan Mor ve Ötesi, İzmir’in müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Grubun şarkılarına eşlik edebileceğiniz muhteşem konseri kaçırmamanızı öneriyoruz. 

26 Mayıs 2024, 19:00

Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası

895 TL

Koray Avcı Konseri İzmir

Koray Avcı, Türk müziğinin kült eserlerini kendi özgün yorumu ve şiirleriyle seslendirmesiyle dikkat çekiyor. Sanatçı özellikle slow pop, Türk halk müziği, tasavvufi gibi farklı tarzları kendi yorumuyla harmanlayarak dinleyenlerine benzersiz bir müzik deneyimi sunuyor. İlk çıkışını “Aşk İle “ solo albümü ile yapan sanatçı, “sen”, “Asi ve Mavi”, “Kendine İyi Bak” gibi şarkılarıyla biliniyor. İzmirli müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan sanatçının canı performansını, seyirci ile sohbet tadında sunduğu programını izlemenizi tavsiye ediyoruz. 

08 Haziran 2024, 21:15

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

456 TL

Sertab Erener Konseri İzmir

Türk pop müziğinin önemli vokallerinden olan Sertap Erener, 3 oktav ve koloratur soprano türündeki sesi dikkat çekiyor. Duygusal ve güçlü sözler içeren şarkılarını, pop ve caz tarzlarında icra eden sanatçının birçok başarılı işte imzası bulunuyor. İzmir’in müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanan sanatçının sahne performansını izlemek için şimdiden biletlerinizi almanızı öneriyoruz. 

18 Haziran 2024, 21:15

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

1140 TL

An Epic Symphony & Cem Adrian Konseri İzmir

An Epic Symphony serisi etkinlikleri dahilinde hazırlanan bu konserde Cem Adrian’a Night Flight Symphony Orchestra ve Choir eşlik ediyor. Müziğin büyüleyici gücü ile insanları bir araya getiren An Epic Symphony, müzikseverlere muhteşem bir gece geçirme fırsatı sunuyor. 

13 Temmuz 2024, 21:00

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

550 TL

Emir Can İğrek Konseri İzmir

Türk pop müziğinin genç ve başarılı isimlerinden Emir Can İğrek, kendine özgü tarzı ve güçlü sesiyle dikkat çekiyor. “Ağır Roman”, “Parti İptal” albümleri, “Memur”, “Zemin” gibi hit şarkılarıyla tanınan sanatçı, İzmir konseri için hazırlanıyor. 

24 Temmuz 2024, 21:00

İzmir Arena

349 TL

An Epic Symphony & Ahmet Kaya: Mehmet Erdem

Events Across Turkey’in unutulmaz projelerinden biri olan ve uluslararası ödüller kazanan An Epic Symphony, İzmir’de müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu etkinlikte, ülkemizin önemli müzik ikonlarından Ahmet Kaya’nın eşsiz eserlerini, Mehmet Erdem’in güçlü sesiyle dinleme fırsatı bulacaksınız. Ahmet Kaya’nın dokunaklı ve derin eserlerinin Mehmet Erdem’in duygusal yorumuyla buluşacağı geceye Night Flight Symphony Orchestra & Choir’in eşlik edecek. Festival tadında gerçekleşecek bu konser için şimdiden yerinizi ayırmanızı öneriyoruz. 

01 Ağustos 2024, 21:00

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

550 TL

An Epic Symphony-Hayko Cepkin Konseri İzmir

Her yıl beklenen Events Across Turkey’in prestijli projesi An Epic Symphony, müzikseverlere unutulmaz deneyim yaşatmak için İzmir’de devam ediyor. Bu defa, Türk rock müziğinin önemli isimlerinden biri olan Hayko Cepkin’i Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde ağırlıyor. Hayko Cepkin’in güçlü sesi, özgün yorumu ve enerjik sahne performansını sergileyeceği bu özel  gece müzikseverlerle unutulmaz anlar yaşatacak. 

02 Ağustos 2024, 21:00

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

770 TL

Therion Konseri İzmir

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi olan İsveçli senfonik metal grubu Therion, İzmir’in metal sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.  Senfonik metal, gotik metal ve doom metal tarzlarında eserleri olan grup, müzik kariyeri boyunca birçok başarılı albüme imza atmıştır. Therion, bu konserinde tenor ve sopranolardan oluşan geniş bir koroyla sahne alacak. Therion’un müzikal tarzı, metal müziğin tüm ögelerini, barok tarza özgü korolarla harmanlayarak kendine özgü bir kimliği bulunuyor. Bu tamamen farklı iki tarzın eşsiz birleşimi dinleyenlerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Grup, müzikleri kadar görsel efektleri ve sahne şovlarıyla da dikkat çekiyor. Metal müziğin enerjisine senfonik dokunuşların büyüleyici etkisine tanık olmak için bu konseri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Grup, Eylül ayında İzmirli müzikseverler için iki performans sergileyecek. Biletler tükenmeden bu özel konser için yerinizi ayırtmanızı tavsiye ediyoruz.

08 Eylül 2024, 21:30  550 TL

20 Ekim 2024, 21:30 605 TL

SoldOut Performance Hall

2024 İzmir Konserlerini Kaçırmayın!

izmir-konserleri-.jpg

Kültürel etkinlikleri ve konserleriyle Türkiye’nin sanat şehri olan İzmir, her gün günde birkaç noktada muhteşem performanslara ev sahipliği yapıyor. Bu da İzmir’in müzikseverlerine sayısız fırsat sunuyor. Konserlerin programlarında değişiklik olabilir, yeni etkinlikler düzenlenebilir. Bu nedenle sosyal medya üzerinden etkinlik takibi yapabilir güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca konser bilet fiyatları da zaman zaman değişebiliyor. Bu nedenle etkinlikler duyurulduğunda bilet fiyatlarını kontrol ederek, seçimlerinizde erken davranmak avantajını kullanabilirsiniz. 

Konserlere Gitmek İçin Kiralık araç mı arıyorsunuz?

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360, otomotiv dünyasında zengin içeriklerle size hem Türkiye’de hem de yurt dışında desteğe hazır. Ayrıca merak ettiğiniz her detay için blog’umuzda arama yapabilirsiniz. Üstelik tüm kiralık araç ihtiyaçlarınızda mobil uygulamamız üzerinden 1 dakikada işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Yorum ekle