Yolcu360 Blog
Podcast Türkçe listesi, araba müzik dinleyen genç çift
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Türkçe Podcast Önerileri: En İyi 55 Podcast Tavsiyesi

Türkçe Podcast Önerileri: En İyi 55 Podcast Tavsiyesi

Podcast Türkçe olunca başka bir güzel. Özellikle yolda giderken müzik yerine sohbet dinlemeyi tercih edenlerdenseniz, sizin için harika Türkçe podcast tavsiyeleri hazırladık. 

Podcast, kulaklıkla geçen hayatlarımıza giren yeni kavramlardan biri. Yeni nesil internet radyosu olarak anılan podcast, müzik dinlemeye de faydalı ve entelektüel alternatifler oluşturuyor.

Röportajdan söyleşiye, bilimden spora, edebiyattan geyik yapmaya, ses tiyatrosundan monologlara kadar pek çok konuda ve formda podcast dinlemek mümkün.

Yolda, sporda ya da neredeyse yalnız olduğumuz her an çeşitli amaçlarla podcast dinliyoruz. Bizler de sizin için yolda dinlenecek podcast önerileri derledik. Keyifle dinlemeler. ☺

çalışma masası, podcast türkçe, kahve, cep telefonu, bilgisayar

Podcast Nedir, Nasıl Dinlenir?

Apple iPod öncülüğünde tanıştığımız Podcast terimi, Broadcast (canlı yayın) ve pod kelimelerinin birleşiminden oluşur. Apple ile başlamasına rağmen günümüzde pek çok uygulamadan podcast dinleyebiliyor ve indirebiliyoruz.

Podcastlere, Apple Podcasts, Spotify, SoundCloud ve Google gibi pek çok platformlardan ulaşabilirsiniz. Üstelik beğendiğiniz podcastleri takip edebilir ve favorilerinizden liste yaparak kendinize özel akışlar oluşturabilirsiniz.

Podcastler Ücretli mi?

Podcastlere günümüzde çoğu platformdan ücretsiz olarak ulaşabiliyoruz. Özellikle Spotify, kendisini artık müzik ve podcast platformu olarak adlandırırken platformdaki podcastleri de tamamen ücretsiz sunuyor.

Fakat diğer yandan Apple, bazı özel serileri sadece Apple Music aracılığıyla dinlememize izin veriyor. Dolayısıyla Apple Music için genelde ücret ödemeniz gerekebiliyor.

Podcast Konuları Nelerdir?

Podcastlerde konu sınırlaması yok ve aklınıza gelebilecek her konuda çekilebiliyorlar. Genelde dizi gibi bölümlerden oluşan podcastler, her bölüm farklı konularla ilgili ya da birbirinin devamı şeklinde olabiliyor. Fakat popüler konuları ise şöyle sıralanıyor:

  • Eğitim
  • Kültür-Sanat
  • Müzik
  • Komedi
  • Haber
  • Bilim
  • Teknoloji

podcast türkçe

En Çok Dinlenen Podcastler (Türkçe)

Spotify’ın verilerine göre Türkiye’de en çok dinlenen podcastleri sizler için derledik:

FluTV Aptal Herifler Podcast

turkce-podcast

YouTube’un en entelektüel ve otantik içeriklerine sahip kanallarından biri olan FluTV, en sevilen programlarından biri olan “Aptal Herifler”i podcast olarak da yayınlıyor. İlker Canikligil’in öncülüğündeki programda, kültürel ve entelektüel olaylar eğlenceli bir şekilde anlatılıyor. FluTV’nin benzersiz ve zengin içerik dünyasını sesli bir formatla keşfetmek isterseniz FluTV Aptal Herifler Podcast tam size göre!

FluTV Aptal Herifler Podcast 

Merdiven Altı Terapi

podcast türkçe, merdiven altı terapi

Seriyi hazırlayan Deniz Dülgeroğlu, “Siz geceleri uyuyabilin diye ben uyumayıp dertlerinizi düşünüyorum.” mottosu ile yola çıkıyor. Dülgeroğlu psikolojik konulu podcastinde günlük yaşamlarımızda karşılaştığımız sorunları ele alıyor.

Merdiven Altı Terapi Spotify

Merdiven Altı Terapi Apple Music

Kendine İyi Davran

podcast türkçe, kendine iyi davran

Psikolog Beyhan Budak, seride en çok merak edilen psikolojik konulara açıklık getiriyor. Ayrıca kendi içimizde çözmemiz gereken sorunlara çözüm bulabilmeniz adına yol göstericilik de yapıyor.

Kendine İyi Davran Spotify

Kendine İyi Davran Apple Music

Mitolojik İnciler

Mitolojiyle ilgilenen kişilerin keyifle dinleyeceği Mitolojik İnciler podcasti, 45 bölümden oluşuyor. Her bölümde mitolojik ve ilginç hikayelere yer veriliyor.

Mitolojik İnciler Spotify

Mitolojik İnciler Apple Music

Fularsız Entellik

türkçe podcast, fularsız entellik

Felsefeyle ilgili konuların konuşulduğu seri, 109 bölümden oluşuyor. Ayrıca Suriye meselesi ve Pandemi gibi güncel konular da masaya yatırılıyor.

Fularsız Entellik Spotify

Fularsız Entellik Apple Music

Yeşim'in şifa evi, podcast türkçe

Yeşim’in Şifa Evi

Yeşim Bayraktar’ın hazırlayıp sunduğu ve 50’den fazla farklı meditasyon kaydı içeren podcast kanalı. Bölümlere örnek olarak “Derin Uyku Meditasyonu” ve “Öfkeden Arınma Meditasyonu” verilebilir.

Yeşim’in Şifa Evi Spotify

Yeşim’in Şifa Evi Apple Music

Yolcu360’dan Türkçe Podcast Önerileri

Gün içerisinde sıkıldığınız ya da faydalanmak istediğiniz her an dinleyebileceğiniz Türkçe podcast tavsiye listesini aşağıda bulabilirsiniz.

anlatsam roman olur podcast türkçe

Anlatsam Roman Olur

Gazeteci Nida Dinçtürk’ün, hazırlayıp sunduğu ve kültür sanat sohbetlerinden oluşan seri. Gündüz Vassaf ve Elif Şafak gibi konukların davet edildiği seride şimdilik 44 bölüm var. Ayrıca her bölüm 25 ila 50 dakikalık sürelerden oluşuyor.

Anlatsam Roman Olur Spotify

Anlatsam Roman Olur Apple Music

Ha Geldi Ha Gelecek

Aykut İbrişim’in sunduğu seride, yapay zeka, sanal gerçeklik, blokchain gibi konular üzerinden teknolojinin insan hayatını ve geleceğini nasıl etkilediği tartışılıyor.

Ha Geldi Ha Gelecek Spotify

Ha Geldi Ha Gelecek Apple Music

socrates podcast

Socrates Podcasts

Dergi ekibinden Atahan Altınordu, İlhan Özgen ve İnan Özdemir, hem ofis içinden hem de dışından konuklar ağırlayarak Avrupa ve Türkiye’nin haftalık futbol gündemini ofislerinden değerlendiriyor.

Socrates Podcast Spotify

Socrates Podcast Apple Music

Açık Bilim podcast türkçe

Açık Bilim

Uçak mühendisi Tevfik Uyar’ın projesi olan Açık Bilim, Türkiye’nin ilk bağımsız bilim podcasti olma özelliğine sahip. Ayrıca Tevfik Uyar’a Nörolog Onur Arpat, fizikçi Kaan Öztürk ve Prof. Dr. Mustafa Çetiner gibi uzmanlar eşlik ediyor. Bunun yanı sıra bölümlerin uzunluğu, 15 ila 1 saat arası değişiyor.

Açık Bilim Spotify

Açık Bilim Apple Music

Yolda Dinleyebileceğiniz Podcast Önerileri

Rotanıza karar verdiyseniz şimdi sıra araç seçiminde. Konforlu bir yolculuk yapmanız için uygun kiralık araç seçeneklerini tercih edebilir, ayrıca yolculuk sırasında dinleyeceğiniz ve ufkunuzu açacak podcastlerle yolu daha keyifli hale getirebilirsiniz.

yolculuğun hikayesi podcast türkçe

Yolculuğun Hikayesi

Mirgün Cabas’ın tarihin başlangıcından günümüze kadar yapılan seyahatler ve iz bırakan gezginleri anlattığı serisi.

Yolculuğun Hikayesi Spotify

Yolculuğun Hikayesi Apple Music

bunu ben de yaparım podcast türkçe

Bunu Ben De Yaparım

Oyuncu İbrahim Selim ve ekibinin hazırlayıp sunduğu podcast serisi. Program boyunca kent insanının canını sıkan ve anksiyetesini artıran her konuyu detaylarıyla masaya yatırıyorlar.

Ayrıca “Bunu ben de yaparım” podcasti adını, İbrahim Selim’in 45 dakikalık tek kişilik oyunu Nick Hornby’den alıyor.

Bunu ben de yaparım Spotify

Bunu ben de yaparım Apple Music

zihnimin kıvrımları podcast türkçe

Serdar Kuzuloğlu

Gazeteci Serdar Kuzuloğlu hazırlamış olduğu seride, insan ve hayatla alakalı her türlü konuyu ele alıyor.

Zihnimin Kıvrımları Spotify

Zihnimin Kıvrımları Apple Music

barış özcan 111 hz

Barış Özcan ile 111 Hz

111 Hz serisinde, sanat, tasarım ve teknoloji konularıyla alakalı sıra dışı hikayeler ve güncel gelişmeler paylaşıyor. Her bölüm yaklaşık 20 dakika sürüyor.

Barış Özcan 111 Hz Spotify

Barış Özcan 111 Hz Apple Music

nasıl olunur podcast

Nasıl Olunur?

Podcast serisi, gazeteci yazar Nilay Örnek’in farklı branşlarda çalışan başarılı kişilerle gerçekleştirdiği sohbetlerinden oluşuyor.

50 dakika ila 1.5 saat arası süren bölümlere, Murathan Mungan, Yekta Kopan ve Saffet Emre Tonguç gibi alanında öncü pek çok isim konuk oluyor.

Nasıl Olunur Spotify

Nasıl Olunur Apple Music

Komik Türkçe Podcast Önerileri

Eğlenmek için dinleyebileceğiniz podcastler, sıkıcı ve dışarıya çıkıp sosyalleşemediğiniz günler için oldukça faydalı içerikler. Ayrıca kahkaha garantililer!

o tarz mı podcast türkçe

O Tarz Mı? (OTM)

Can Bonomo, İsmail Türküsev, Bengi Apak ve Can Temiz’in hazırlayıp sunduğu podcast serisi. Genellikle ünlü konukların katıldığı programda, belirlenen anahtar kelime ya da dinleyicilerden gelen sorular üzerine konuşuluyor.

O Tarz Mı? Spotify

O Tarz Mı? Apple Music

mesut süre ile rabarba

Mesut Süre ile Rabarba

Mesut Süre’nin sunduğu podcast seride, pek çok konuya farklı açılardan bakabilirsiniz. Ayrıca günün stresini bol kahkaha eşliğinde atabilirsiniz.

Rabarba Spotify

Rabarba Apple Music

istanbul stockholm geyikleri

Stockholm – İstanbul Geyikleri

Günlük olaylar ve ayrıca gündeme dair sohbetlerin edildiği seri, 20 dakika ila 1 saat arası bölümlerden oluşuyor.

Stockholm İstanbul Geyikleri Spotify

 

ceyhun yılmaz show

Ceyhun Yılmaz Show

Komedyen Ceyhun Yılmaz, canlı bağlantılar ve Twitter etkileşimleriyle birlikte Türkiye gündemindeki konuları tartışıyor. Bunun yanı sıra Kafa Radyo yayını olan podcast serisinde, bolca müzik de dinleyebilirsiniz.

Ceyhun Yılmaz Show Spotify

Ceyhun Yılmaz Show Apple Music

kalt podcast

KALT’ın Podcasti

Ozan Akyol, Erman Çağlar ve ayrıca Hasan İnceler’in güncel olaylar haricinde kendi anılarını da anlattıkları podcast serisi.

KALT Spotify

KALT Apple Music

  • Meksika Açmazı

turkce-podcast-

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın ele aldığı komedi ve eğlenceye dayalı podcast serisi. İçten ve güldüren bu sohbet, kendinizi iyi hissetmenizi de sağlıyor. Meksika Açmazı güncel konulara, hayatın içinden sorunlara eğlenceli bir yaklaşım ile yön vererek cevapsız sorulara cevap bulmanızı sağlıyor. Dinlerken kahkahalarla güleceğinizi söyleyebiliriz. 

  • Sen Kimsin ki?

Yusuf Taha Lüleci toplumsal konuları dostça ele alıyor. Bazen 4 dakika bazen 15 dakika süren yayınlar da kişisel gelişim ve toplum eğlenceli bir şekilde anlatılıyor. İçinde bulunduğumuz duruma ortak bir bakış açısı sunuyor. 

  • Kobra Kobra

“Kobralar zehrini saçmaya geldi” mottosuyla yola çıkarak hazırlanan yayınlar günümüzdeki birçok konuyu kendi lisanında yorumluyor. Yerli dizilerden, seçim sonuçlarına, haftanın gündemindeki olaylar masaya yatırılıyor.

  • Bu mu Yani?

Bu Mu Yani? 23 Temmuz 2019 tarihinde podcast dinleyicileri ile buluştu. Kurumsal hayattan vazgeçip iki çocukluk arkadaşın sunduğu yayınlar sizleri içsel yolculuğa çıkarıyor. Hayatın içinden birçok soruya cevap bulmanızı sağlıyor. Hayatın koşuşturmasından kendinize yeterince vakit ayırıp ayırmadığınızı anlamanızı sağlıyor. Bu Mu Yani? podcast serisi şimdilik 136 bölümden oluşuyor. 

  • Hakan Kaya (Atanamayan CEO)

Hakan Kaya’nın sunduğu Atanamayan CEO podcasti “Hedefler, yazılmış hayallerdir” mottosu ile yola çıkıyor. Marka ve Patent Vekilliği sınavından, E-Ticaret uygulamalarına kadar aklınıza gelebilecek birçok konuyu ele alıyor. Girişimcilik, startup dünyası ve dijital pazarlama gibi konular sohbet havasında dinleyicilerine aktarılıyor.

  • Kelimenin Ham Anlamıyla

Ali İhsan Varol’un Podbee Media ile hazırladığı podcast serisi listemizin en keyiflileri arasında. Halk arasında sıkça kullanılan kelimelerin aslında ne anlama geldiklerini ve nereden geldiklerini inceliyor. Kelimelerin kökenine inerek sizlere sohbet arasında anlatabileceğiniz malzemeler veriyor.

  • Yoldayız Geliyor Musun?

turkce-podcast-1

Ece Targıt’ın sunduğu podcastler 2 ile 1 saat arasında değişen sürelerden oluşuyor. Kişisel gelişim ve motivasyon içerikli sohbetler gerçekleşiyor.

  • Nereden Başlasam?

Belgesel ve kitaplar hakkında hazırlanan podcast serisidir. Can Kozanoğlu ve Mirgün Cabas’ın moderatörlüğünde kurs/seminer niteliğinde farklı disiplinlerin uzmanlarıyla yaptığı söyleşileri içerir.

  • Psikopatika

Psikopatika Pınar Sabancı ve Podbee Media’nın işbirliği ile hazırlanıyor. Kitaplar, filmler ve filozofların rehberliğinde birçok konu ele alınıyor. Kendi içimizde cevap bulamadığımız sorular cevap buluyor. Toplumsal baskının dayattıklarından, duygu değişimlerine, öz bakım rutinlerine kadar keyifli bir podcast listesi.

  • Bi Kahvelik Sohbet

Tuba Dadaşoğlu tarafından yayınlanan podcast serisidir. Hayata, ilişkilere ve en çok da psikolojiye dair birçok konu ele alınıyor.

  • Kendini Bulma Cesareti

Kişisel gelişim konulu podcast Psikiyatrist Dr. Berna Ermiş tarafından hazırlanıyor. Aşk, mutluluk, öfke, panik atak, terk edilme ve bağlanma gibi birçok konunun işlendiği yayınlara 30 dakikalık psikolojik seanslar diyebiliriz.

  • Sesli Kitap Dünyası

Seslendirmeleri Zeynep ve Burak Aşkın tarafından yapılan podcast dizisidir. Yerli ve yabancı birçok yazara ait romanlar, şiirler ve öyküleri her an sesli dinleyebilirsiniz.

  • Burda Olan Burda Kalır

turkce-podcast

Can Yılmaz ve Zafer Algöz’ün keyifli anlatımıyla komedi kategorisindeki podcastler serisidir. Şimdilik 159 bölümden oluşan seride Zafer Algöz’ den oldukça keyifli hikayeler dinliyorsunuz.

  • Açık Beyin’s Podcast

Gelecek kaygısı, aile baskısı gençleri nasıl etkiliyor, eğitim ve teknoloji gibi toplumu derinden etkileyen ve ilgilendiren konuları içeren podcast serisidir.

  • Podcastlendiniz

Kişisel gelişim podcast serisidir. Fatmanur, olumsuz düşüncelerden kurtulmanın yolları, başarıya giden yol ve hayattan zevk almanın yolları gibi konularda sizlere rehberlik ediyor.

  • Genel Sesler Podcast

Eğitimsel hazırlanan podcast serisi psikolojik ve anlık hissedilen ruh hallerine aranan cevapları bulmamızı amaçlıyor. İnsanın kendisini ve dünyayı tanımasını, açık fikirli olmasını, yeniliklerden korkmamasını bilim, sanat ve kitaplar aracılığıyla öğretmek isteyen podcast serisidir. 

  • 5 Dakikada Dünya Gündemi

5 Dakikada Dünya Gündemi, yapımcılığı Bubble Works Media tarafından üstlenilen podcast serisidir. Özlem Gürses tarafından sunulan seride dünyadan ve Türkiye’den güncel haberler yalın ve sade bir dille anlatılıyor. Hafta içi her gün yayınlanıyor ve 5 dakikalık bölümlerden oluşuyor.

  • Psikolog Barış Gürkaş ile İyi Hisset 

Maksimum 20 dakikalık sürelerden oluşan podcastler bazen 3 dakika da sürebiliyor. Süreler konuya göre değişiklik gösteriyor. Barış Gürkaş terapinin herkes için bir ihtiyaç olduğunu ve kolay ulaşılabilir olması gerektiğini savunuyor. Bu podcastler ile de herkes anda kalmasını ve iyi hissetmesini hedefliyor.

  • 6 Minute English

Her perşembe yayınlanan ortalama 5-6 dakikalık bölümlerden oluşan seride güncel olaylar tamamen İngilizce diliyle anlatılıyor. Bu podcast İngilizce öğrenmeyi ve bildiklerinizi pekiştirmeyi sağlıyor.

  • Anlatamadım

turkce-podcast-2.jpg

Ayşe Balıbey ve Cem İşçiler’in  keyifli sohbetlerinin yer aldığı podcast kanalıdır. 

  • Fazla Merak

Çağla Alkan ve Caner Dağlı’ nın hazırladığı podcastler serisidir. Fazla Merak, her bölümde birbirinden ilginç konuları uzman konuklar eşliğinde aynı zamanda son derece keyifli anlatımlarla dinleyici ile buluşturuyor.

  • Son Kabile

Kaman Kardeşler olarak bilinen Eray Kaman ve Murat Kaman tarafından hazırlanan podcastler oldukça keyifli. Film ve diziler hakkında konuşuluyor. Ayrıca burçlar, gündelik konular ve abi kardeş hikayeleri anlatılıyor.  

  • Eyvah Diyetim Bozuldu

turkce-podcast-3.jpg

Fitness ve Beslenme kategorisindeki Meltem Pırıl Şenol tarafından hazırlanan podcast serisi, diyetin bozulabilen bir şey olmadığını anlatıyor.

  • Besin Piramidi

Uzman Bora Demircioğlu’ nun hazırladığı beslenme ile ilgili podcastler serisidir. ‘Aşırı yemek yemenin gizli sebebi’, ‘kas büyümesini tetikleyen 4 şey gibi’ konulardan oluşuyor.

  • Oradan Buradan Bilgi

Toplum, belgesel ve eğitim içerikli konuları işleyen podcast yayınıdır. Rabia edebiyat, sanat, filmler, gizli öğretiler, felsefe, kitaplar ve psikoloji hakkında konuları anlatıyor.

  • No More Altyazı with Çilem Akar

Çilem Akar’ın Bubble Works Media ile birlikte hazırladığı “No More Altyazı with Çilem Akar” İngilizce ile ilgili kalıplaşmış yargılara “No More” diyor. Siz de “anlıyorum ama konuşamıyorum” diyorsanız, İngilizce ile aşamadığınız sorunlarınız varsa ve altyazısız film / dizi izleyemiyorsanız hepsine “No More” demek için bu podcast serisine mutlaka göz atmalısınız.

  • Haddini Aşan Yaşam Rehberi

turkce-podcast-

Serdar Kuzuloğlu ve Podbee Media’nın birlikte hazırladığı Haddini Aşan Yaşam Rehberi podcasti “çağın belirsizliklerine yakışır şekilde haddini bilmek ile aşmak arasında savrulanların acil durum toplanma alanı” mottosu ile hayata sorular yöneltmenin, öğrendiklerini aktarmanın ve bilinmeyenleri bilenlere sormanın vesilesi.

  • Yeni İnsan

Kişisel gelişim, felsefe ve psikoloji konularına ilgi duyuyorsanız Turkan Bakırlı’nın hazırladığı “Yeni İnsan” isimli. podcast serisini takip edebilirsiniz. Birbirinden ilginç konuların ele alındığı podcast serisini dinlerken birçok şeyi derinlemesine düşünme fırsatı bulacaksınız.

  • Hiçbir Şey Tesadüf Değil

Bebar Bilim adıyla nam salmış olan Cengiz Çalışkan’ın hazırladığı bu podcast serisinde insanlık tarihini değiştiren keşiflerin bazıları bir rastlantı şeklinde ortaya çıkmış gibi anlatılıyor. Podbee Media ile birlikte hazırlanan bu podcast serisi ile günümüz dünyasının bugüne getirmiş olan bilimsel, kültürel ve toplumsal keşiflere farklı bir bakış açısı getiriyor.

  • Pes

Dünyanın en iyi komedyenleri arasında gösterilen Seda Yüz ve Pınar Fidan’ın hazırladığı “Pes” tamamen mizah amaçlı bir podcast. En iyi podcastler arasında yer alan bu seri güncel konulara eğlenceli bir bakış açısı getiriyor. 

  • Ortamlarda Satılacak Bilgi

turkce-podcast

Kültürden sanata, edebiyattan psikolojiye, kişisel gelişimden film ve belgesele kadar her hafta farklı bir konuda hap bilgiler veren “Ortamlarda Satılacak Bilgi” oldukça keyifli ve ilginç bir podcast serisi. 

  • İlk Sayfası

Gazeteci Mirgün Cabas ve Can Kozanoğlu’nun birlikte hazırladığı “İlk Sayfası” podcast serisi Storytel sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. 26 bölümlük bu seride her bölüm 30-45 dakika arasında sürüyor. İkili, her bölümde seçtikleri bir kitabın ilk sayfasını sesli kitap sistemi üzerinden dinleyiciye sunuyor ve ardından o kitabın yazarını programa konuk ediyor. Bu podcast serisi ile sevdiğiniz birçok yazarla buluşabilir ve onlar hakkında hiç duymadığınız bilgiler edinebilirsiniz.

  • Esmiyor

İklim krizini ele alan bir podcast serisi olan “Esmiyor” her hafta ormanlarımızdan plastiksiz yaşama, iklim krizi ile mücadelede bireysel olarak neler yapabileceğimize odaklanıyor. Her bölümün ortalama 30 dakika sürdüğü seride iklim krizine bağlı hayati önem taşıyan konular ele alınıyor. 

  • Evlilik Güzeldir

turkce-podcast-1

“Evlilik Güzeldir” evliler, evlenmeyi düşünenler ya da bekar olup evlilere kıs kıs gülenler için harika bir podcast serisi. 2011 yılından beri evli olan Gamze ve Erşah çiftinin hazırladığı podcastlerin her bölümünde kendi evliliklerinden yola çıkarak evliliğin olumlu ve olumsuz yanları anlatılıyor.

  • Kaptanınız Konuşuyor

Havacılığa dair güncel ve teknik konulara ilginiz varsa size önerebileceğimiz en iyi podcast serilerinden biri “Kaptanınız Konuşuyor”. Mesleğinde çok tecrübeli iki pilot tarafından hazırlanan seride hem askeri hem de sivil havacılığa dair merak edilen tüm konular profesyonel bir anlayışla konuşuluyor. 

11 yorum

  • Yolculuklarınıza keyif katacak güzel Türkçe podcast önerileri. Önceden bu serileri Spotify, Apple podcasts veya diğer podcast dinleme platformlarında iindirip telefon çekti çekmedi karmaşasına girmeden güzelce dinleyebilirsiniz. Ses olarak içerik tüketmeyi sevenler için acizane ürettiğim “Atanamayan CEO” podcastlerime de göz atabilirsiniz. 🙂

  • Hayatımı değiştiren 3 tane podcast var.
    1-) Bu mu yani?
    2-) O Tarz Mı?
    3-) Sen Kimsin Ki? Podcast

    Mutlaka dinlemeniz gerek 3 seri, şiddetle tavsiye ediyorum.

  • En güzel podcastlerden birisi Kobra Kobra Podcast. Her pazar Kobra Gündem isminde yeni bölüm yayınlıyorlar. Artık haber izlemiyorum sadece kobralardan gündemi takip ediyorum. size de öneririm. haberlere ve yaşananlara katlanmak istiyorsanız mutlaka dinleyin.

    • Selamlar, öneriniz için çok teşekkürler. İçeriğimiz düzenli olarak güncellenmektedir, yeni versiyonlarda listemizde yeni podcastleri de göreceğinize şüpheniz olmasın 🙂

  • Karsilastirmalar podcast’i yayinlamaya basladik yakin zamanda, farkli konular uzerine cesitli karsilastirmalar icin bizi spotifyda arayabilirsiniz 🙂