Yolcu360 Blog
İzmir Alsancak Kordonboyu
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > İzmir Alsancak Kordon Restoranları Tavsiyeleri

İzmir Alsancak Kordon Restoranları Tavsiyeleri

İzmir Alsancak balık restoranları nasıl? Alsancak Kordon’da restoran önerisi var mı? İzmir Alsancağın en meşhur restoranı hangisi? İzmir Kordon’da balık restoranlarının fiyatları nasıl? İzmir Alsancak Kordon Restoranları Tavsiyeleri içeriğimizi mutlaka okuyun!

İzmir Alsancak Kordon Restoranları Tavsiyeleri

İzmir’e gezi, iş seyahati ya da tatil için yolunuz düştüyse ve keyifli akşam yemeklerine meraklıysanız Alsancak Kordon Boyunda bir ziyafet çekmenizi mutlaka öneriyoruz. İzmir’de ne yenir, Kodon restoranları nasıldır mı diyorsunuz…

İzmir Alsancak Kordon Boyu bölgesindeki restoranlara alıcı gözüyle baktık; önerilerimizi restoran ismi vermeden sunacağız ama zaten öyle yüzlerce seçenek yok.

Alsancak’a Nasıl Gidilir?

İzmir Alsancak

Önce Alsancak’a nasıl gidilir onu anlatalım: İzmir’de Alsancak’a şehrin hemen her yerinden çok kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz. Karşıyaka’dan vapurla, Bornova’dan tek otobüsle, ve şehrin pek çok ilçesinden tek otobüsle veya metro ile Alsancak’a gelebilirsiniz. Eğer kendi aracınızın konforuyla Alsancak’a ulaşmak istiyorsanız araç kiralama seçeneklerini de deneyebilirsiniz. Bornova araç kiralama seçeneklerine ya da Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerine de yolcu360.com ile bakabilirsiniz. Alsancak araç kiralama seçenekleriyle de şehri gezebilirsiniz. 

İzmir Konak Pier

İzmir Araç Kiralama Seçenekleri

Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarla hemen yolcu360.com ana sayfasına girin. Bulunduğunuz noktadan örneğin Balçova’dan Alsancak’a gitmek üzere Balçova araç kiralama seçeneklerine bakın. Anında İzmir Balçova rent a car seçenekleri fiyatlarıyla birlikte ekranınıza yansır. Müsait olan araçlar içinde size uygun olanı ya da İzmir Balçova en uygun fiyatlı kiralık araba seçeneğini tercih ederek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sistemin size sunacağı en önemli avantajlardan biri, planlarınız değişirse koşulsuz iade ve araç kiralamada kredi kartına taksittir. Ayrıca uluslararası güvenlik sertifikalı ödeme sekmesi ile güvenle örneğin online Balçova oto kiralama yapabilirsiniz.

İzmir Alsancak restoranları

İzmir Alsancak Kordon Boyu Restoranları Nasıldır?

İzmir’de Alsancak Kordon Boyu boyunca restoranlar sıralanır. Çok büyük balık restoranları ve et restoranları şeklinde özetlenebilirler. Ancak çoğunluğu balık restoranıdır ve alkollüdür. hepsinin meze, balık ve içecek kalitesi benzer seviyededir. Ancak bazıları biraz fark atar ki isim veremiyoruz. Burada dikkat etmeniz gereken, oturmadan menüyü incelemeniz, içeri girip meze dolabına mutlaka bakmanız. Bu şekilde doğru fiyat&performans kararını verebilirsiniz. Restoranların ızgara balık ve tava balık çeşitlerinden çok mezelerinin ünlü olduğunu da söyleyelim. Sırf meze yemek içinde bu restoranlara gidebilirsiniz. İzmir Alsancak balık restoranlarının mezeleri nasıl?

İzmir Alsancak Restoranları

İzmir Alsancak Balık Lokantalarının Mezeleri Nasıl?

Mezeler, Ege mutfağına özgüdür. Zeytinyağlı börülce, taze fasulye, radika kavurması, cibez, İzmir kızartması, şevketi bostan, kuşkonmaz, deniz börülcesi, sarmaşık, şakşuka, atom, süzme yoğurt, Ege peynir salatası, mantar dolma, kavurma çeşitleri, balıklı sarma, balık köftesi, balıklı paçanga, zeytinyağlı sarma, fava gibi farklı ve bol çeşitli bir meze dolabı ile karşılaşırsınız. Seçtiğiniz mezenin yanına kızarmış sıcak ekmek mutlaka gelir. Kalamar tava, füme balık, ahtapot salata da en meşhur ara sıcaklardır.

Kordon Restoranlarında Fiyatlar Nasıl?

İzmir Kordon Boyu lokantaları, şehrin genel olarak en popüler ve en pahalı mekanlarıdır. Ancak fiyatlar; denize karşı çok taze mezeler düşünülürse İstanbul fiyatlarının epey altındadır. Genellikle İstanbul dışından gelenler hesabı görünce şaşırabilir.

 

Yorum ekle