Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > İzmir Adnan Menderes Havalimanı Rent a Car Firmaları

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Rent a Car Firmaları

İzmir Adnan Menderes Havalimanı rent a car ofisleri listesi hazırlayarak havalimanında hangi araç kiralama markalarının bulunduğunu belirledik. Yazının devamını okuyarak  İzmir Havalimanı araç kiralama firmaları listesini inceleyebilirsiniz.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Rent a Car Firmaları

80’li yılların ortalarından itibaren ülke turizminin yükselen ivme yakalamasından kaynaklı olarak, İzmir’de de havaalanı ihtiyacı baş gösterdiğinde yapılan Adnan Menderes Havalimanı, 1987 yılında hizmete açılmış. Zaman içerisinde, özel havayollarının artışı ve buna mukabil uçuşların çoğalmasıyla, eklemeler yapılarak yeni yüzüne kavuşan havalimanında hala düzenli olarak geliştirme çalışmaları sürüyor. Ülkemizin en büyük 5. Havalimanı konumunda olan İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama seçenekleri de çok zengin.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama Şirketleri

Birçok havalimanımızda ofisi bulunan, dünyaca ünlü  rent a car firmalarına Adnan Menderes Havalimanı’nda da rastlıyoruz. Avantajlı seçenekleri ve konforlu araçlarıyla seçeneklerden biri durumunda.

Kampanya konusunda bir hayli fazla seçeneğe sahip olan Europcar, ekonomi sınıfından lüks araçlara kadar farklı seçenekler sunuyor.

Konforlu araçları ile ön plana çıkan Sixt Rent A Car da havalimanında ofisi bulunan firmalardan. Spor, SUV ve minibüs kiralama şansınız da var.

Hizmet kalitesi ile avantajlar sağlayan Avro Rent A Car, kaliteyi standartlara oturtmuş firmalardan.

Hem dış hem de iç hatlarda ofisi bulunan Erboy Rent A Car, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla büyüyen firmalardan. Geniş ve sınıfında kaliteli, üst düzey araçlarıyla farklı bir kiralama deneyimi yaşatıyor.

Özellikle kampanyaları ile dikkat çeken Garenta’nın da havalimanında ofisi mevcut.

Şimdilik yalnıza İzmir ve Antalya’da ofisleri bulunan TrendCar da Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama seçeneklerinden biri. Yeni ve üst sınıf araçlardan oluşan filosuyla dikkat çekiyor.

Circular Car Hire, konfor ve kalitede en iyi fiyat garantisi sloganıyla öne çıkıyor. Her sınıftan ve hemen her marka – modelden araca sahip.

Dış ve iç hatların ikisinde de ofisi olan bir diğer firma Duray Rent A Car. 7/24 kesintisiz hizmet iddiasıyla çalışan firmanın araç seçenekleri de oldukça fazla.

AVIS Adnan Menderes Havalimanı’nda ofise sahip firmalardan. Bu konudaki başarı ve deneyimleri ortada olan firma dönemsel kampanyalarıyla da ilgi odağı olmayı başaranlardan.

Dünyanın en büyük 3 araç kiralama şirketinden biri olan Budget da havalimanında hizmet veriyor. Son dönemde özellikle uçuş mili kazandıran kampanyaları ile dikkat çekiyor.

Kampanya konusunda ilgi çekici seçeneklere sahip Rent Go da havalimanında yer alıyor. Dizel veya benzinli, düz veya otomatik vites, her tip ve modelde araç, Rent Go’nun portföyünde yer alıyor.

WindyCar, özellikle orta sınıf kaliteli araçlarıyla biliniyor.

Yolculardan biri çocuk olduğu takdirde, kiraladığınız araca ücretsiz olarak çocuk koltuğu takmak gibi bir avantaj sağlayan Central Rent A Car da iç hatlar terminalinde yer alıyor. Dönemsel olarak düzenledikleri kampanyaları var.

Az ama hepsi üst sınıf ve 2017 model araçlara sahip FlyFilo da havalimanı iç hatlar terminalinde yer alan firmalardan.

Özellikle üst sınıf araçları ile dikkat çeken ve ülkemizde yaygın bir ofis ağına sahip Zeplin Car da iç hatlar terminalinde. 2001 yılında kurulmuş yeni bir firma olmasına rağmen hızla büyüyüp, güven veren firmalardan biri haline gelmiş.

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise, aylık kampanyaları, kaliteli ve yeni araç filosu ile hizmet veriyor.

Sun Rent A Car, son model, bakımı ve kontrolleri düzenli yapılan araçları, hızlı rezervasyon seçenekleri ve 7/24 hizmet anlayışıyla yolan çıkan bir firma. İç hatlar terminalindeki ofisinden, rezervasyonunu yaptırmış olduğunuz aracı hiç beklemeden alabiliyorsunuz.

Ekonomik, orta sınıf, lüks ve VIP araç seçenekleri sunan Papillon’da araç seçeneği çok.

1997 yılından beri hizmet veren, 1000 araçlık filoya sahip Işıl Rent A Car, Adnan Menderes Havalimanı dış hatlar terminalinde yer alan firmalardan.

Dünyaca tanınmış firmalardan Payless’ın da dış hatlarda ofisi mevcut. Güvenlik ve güvenilirliğe öncelik tanıyan firmada araç seçenekleriniz de bir hayli fazla.

Yorum ekle