Yolcu360 Blog
Bodrum Milas Havalimanında hangi araba kiralama şirketleri var
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Milas-Bodrum Havalimanı Rent a Car Firmaları | Bodrum Havalimanı

Milas-Bodrum Havalimanı Rent a Car Firmaları | Bodrum Havalimanı

Bodrum tatilinizi konforlu kılmak üzere Bodrum Milas Havalimanı araç kiralama şirketleri listesi hazırladık. Böylece Milas Bodrum Havalimanında hangi rent a car şirketlerinin olduğunu inceleyebilirsiniz.

Milas-Bodrum Havalimanı Rent a Car

Ülkemizin önemli tatil beldelerinden ikisi olan Milas ve Bodrum arasında, 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Milas – Bodrum Havalimanı, yıllık ortalama 3.500.000 yolcu kapasitesine sahip. Başta deniz kıyısında yapılması planlanmış olsa da, ekolojik miras olarak tanımlanan Dalyan lagüner alanının korunması için şimdi bulunduğu iç kesimde yapılmasına karar verilmiş. Maliyetteki artışa rağmen, Dalyan lagününü koruma amacı güdülerek yapılmış olması bir yanıyla çevreci havalimanı sayılmasına sebep olmuş. Peki, Bodrum araç kiralama için Bodrum Milas Havalimanında hangi araba kiralama şirketleri var?

Muğla Bodrum araç kiralama için tıklayınız.

Milas-Bodrum Havalimanı Rent a Car Firmaları

Orta sınıf otomobillerindeki üst ve kaliteli modelleriyle öne çıkan Europcar’ın havalimanında ofisi bulunuyor.

Havalimanında ofisi bulunan firmalardan Alimira Car Rental Services da ekonomik ve orta sınıf araçlarındaki bir hayli fazla marka model ve donanım seçenekleriyle göz dolduruyor.

Central Rent A Car, kiraladığınız araçta çıkan herhangi bir sorunda, aracı bir üst modele yükseltme garantisi ile ilgi çeken bir uygulamaya imza atmış durumda. Ayrıca, kiraladıkları araçların 15.000’nin altında olması gibi bir uygulamaya da sahipler. 7/24 yol yardımı alabiliyorsunuz.  

Dünyanın ve ülkemizin pek çok lokasyonunda araç kiralama ofisine sahip olan Budget da Bodrum araba kiralama için havalimanında bulunan araç kiralama firmalarından.

Slogan olarak kullandıkları “Kiralıyorum Gidiyorum” lafının hakkını veren Rent Go’nun da Milas – Bodrum Havalimanı’nda bir ofisi mevcut.

Belirli araçlarda, dönemsel olarak yaptıkları indirim uygulamasıyla bilinen Windy Car Rentals da havalimanında ofise sahip. Her geçen gün genişleyen araç filosunda ekonomikten lüks sınıfa kadar pek çok marka ve modelde araç var.

1999 yılından bu yana hizmet veren Euronet Car Rental, %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş bir firma. SUV ve minibüs kiralama seçeneklerine de sahip firmanın mobil araçlar için tasarlanmış bir uygulaması da bulunuyor.

Hızlı bir şekilde büyüyen ve 2023 yılı planlarında ülkemizin 81 ilinde hizmet veriyor duruma gelmek olan Avro Rent A Car, az sayıda ama her biri sınıfının en iyi araçlarından oluşan filosuyla dikkate değer.

Özellikle üst sınıf araçlarıyla bilinen Air Rent A Car’ın da Bodrum rent a car kapsamında Milas – Bodrum Havalimanı’nda bir ofisi bulunuyor.

Hizmet anlayışı ve servisleriyle öne çıkan Ekar’da Bodrum havalimanı araç kiralama kapsamında bulunan araç kiralama firmalarından.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak geliştirdiği sistemiyle, her isteğe cevap verebilecek araçları elinde bulunduran TrendCar, özellikle spor araba modelleriyle öne çıkıyor.

Muğla-Milas Bodrum Havalimanı araç kiralama için tıklayınız.

Yolcu360 üzerinden Bodrum Havalimanı araç kirama

  • Bodrum Havalimanı araç kiralama için ödüllü misafir hizmetleri ile dilediğiniz her an ulaşabileceğiniz bir online sistem sunar. Böylece araba kiralarken daha pratik bir yöntem tercih etmiş olursunuz.
  • Bodrum Havaalanı araba kiralama için planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkı verir. Böylece seyahat planlarınızın değişikliği ile ilgili sorunları çözmeye çalışırken bir de iptal hakkı konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
  • Kiralık araba için kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Bu sayede ödeme konusunda sorun yaşamazsınız. Seyahatiniz esnasında ödeme konusunda kafanızda soru işaretleri oluşmaz ve tatilinizde ulaşım konusunda sorun yaşamazsınız.
  • Online olarak sadece akıllı telefonunuzla bile araç kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Milas Havalimanı araç kiralama opsiyonlarını değerlendirirken, vakitten tasarruf edersiniz. İstediğiniz her yerde araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sistem üzerinden bir bölgedeki örneğin Bodrum’daki en uygun fiyatlı kiralık araç seçeneğini bir kaç saniye içinde görüntüleyebilirsiniz. Zamanı verimli kullanmış olursunuz. İstediğiniz aracı hemen bulabilirsiniz.
  • Bodrum Havalimanı kiralık araç için fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede bütçenize en uygun olan araçları rahatlıkla bulabilirsiniz. Dilediğiniz aracı ve fiyatı saniyeler içinde bulabilirsiniz.
  • Bodrum Havalimanı araç kiralama ofisleri kapsamında araba kiralama seçenekleri için birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Bodrum Milas Havalimanı araç kiralama kapsamında çok zengin bir seçenek havuzu içinden seçim yapabilirsiniz. Yolcu360, Türkiye’nin neredeyse her ilinde araç kiralama seçeneklerine sahip. Bu yüzden Bodrum- Muğla seyahat için dilediğiniz aracı bulabilirsiniz. 🙂

Yorum ekle