Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Gaziantep Havalimanı ve Havalimanı Rent a Car Firmaları

Gaziantep Havalimanı ve Havalimanı Rent a Car Firmaları

Gaziantep Havalimanı araç kiralama seçenekleri hakkında detaylı bilgi sunduğumuz Gaziantep Havalimanı rent a car ofisleri listesine bakmak için yazının devamını okuyunuz..

Gaziantep Havalimanı ve Havalimanı Rent a Car Firmaları

1976 yılında açılarak iç hatlarda hizmet veren Gaziantep Havalimanı, 1993 yılında açılan dış hatlar terminali ile de uluslararası alanda boy göstermeye başlamış. Yıllık 4 milyon yolcu kapasitesine sahip olan Gaziantep Havalimanı, ortalama 3 milyon yolcuya hizmet veriyor. Engelsiz Havalimanı belgesine sahip olan havalimanında, engelli yolcular için yardımcı uygulamalar bulunuyor. Özellikle, bulunduğu bölgeye yolcu akışını sağlayan ve hizmet kalitesiyle ön plana çıkan havalimanı, her geçen gün daha fazla büyüme ve gelişme kapasitesine de sahip.

Gaziantep Havalimanı Araç Kiralama Şirketleri

Kampanya konusunda çokça seçeneğe sahip olan Garenta Gaziantep Havalimanı ofislerden biri. Kredi kartı kampanyalarıyla tercih edilebilirlik sınıfında kendine iyi bir yer edinen firma, uçuş mili kazandıran avantajlı seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Ekonomi sınıfından lüks hatta SUV’lere kadar  geniş bir araç kiralama havuzu var.

Her sınıftan, kaliteli ve ekonomik araçları bünyesinde barındıran Rent Go Gaziantep Havalimanı ofisi de çok popüler. Kampanyalarıyla da dikkat çeken firmanın, dönemsel avantajları için web sitesini takip etmek gerekiyor. %40’lara varan indirim promosyonlarıyla, uçuş mili kazandırma uygulaması da seçenekler arasında yer alıyor. Avantajlı kampanyalarıyla dikkat çeken Rent Go Gaziantep Havalimanı araç kiralama seçeneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Dünya çapında hizmet veren Enterprise Rent A Car’ın Gaziantep Havalimanı’nda bir şubesi bulunuyor. 1957 yılından bu yana sektörde olan firma, kalite standartlarının yüksekliği ve uygulamalarındaki pratiklik ile biliniyor. Dönemsel olarak değişiklik gösteren kampanyaları arasında kredi kartları ile yapılan ödemelerde büyük avantajlar sağlanıyor. Dünya genelinde 1.6 milyon kiralık araca sahip olan firmanın ülkemizde de pek çok aracı mevcut. Hemen her sınıftan ve kaliteli pek çok marka – model, Enterprise’ın araç kiralama seçenekleri içerisinde bulunuyor.

En iyi araç kiralama şirketi, mükemmel müşteri hizmetleri, yılın yüksek performansı gibi ödüllere sahip AVIS  Gaziantep Havalimanı’nda ofisi bulunan firmalardan biri. 40 yıldır sektör içerisinde yer alan firmanın, alanında en iyilerden biri olduğu biliniyor. Ülkemizdeki ilk araç kiralama şirketi unvanına da sahip olan AVIS, ekonomik, orta sınıf, lüks ve SUV tipi araçları bünyesinde bulundurarak, araç kiralama konusunda geniş bir kitleye hitap ediyor.

 

Gaziantep Havalimanı araç kiralama ofislerinin fiyatlarını tek seferde öğrenmek üzere yolcu360.com ile fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Yorum ekle