Yolcu360 Blog
istanbul-konser-mekanlari
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > İstanbul’un En İyi Konser Mekanları

İstanbul’un En İyi Konser Mekanları

İstanbul’un en iyi konser mekanları ile karşınızdayız. Büyükşehirlerin avantajlarından biri de çok fazla sanatçıyı ağırlıyor olması. Yerli ve yabancı bir çok sanatçıya ev sahipliği yapan İstanbul, dinleme zevkini de üst sıralara taşıyor. “Biraz müzik, biraz da dans bana iyi gelecek, enerji verecek” diyorsanız okumaya devam edin. İstanbul’un en iyi konser mekanları hangileri anlatmaya başlıyoruz.

İstanbul’un En İyi Konser Mekanları: Anadolu Yakası

Bostancı Gösteri Merkezi

Bostancı Gösteri Merkezi için durağımız tahmin edileceği üzere Bostancı, Kadıköy oluyor. 2500 kişilik kapasitesi ile konser, tiyatro, talk show, YouTube ve Televizyon programlarına ev sahipliği yapıyor. Konserler için Bostancı Gösteri Merkezi’ne bakabilirsiniz. Zengin etkinlik yelpazesine de göz atmayı unutmayın 🙂

Adres: Bostancı, Bostanlararası Sokağı No:8, 34744 Kadıköy/İstanbul

Dorock XL

Dorock XL Kadıköy Caferağa’da. Semtin en büyük performans sahnelerinden olan Dorock XL internet sitesinde bulunan “Kim gelsin?” sorusu ile önerilerinize yer veriyor!

Adres: Caferağa, Namlı Market Yanı, Neşet Ömer Sk. 3C, 34710 Kadıköy/İstanbul

Jolly Joker

Jolley Joker hem Vadistanbul hem de Kartal’da iki mekana sahip. Geçtiğimiz aylarda yaptıkları duyuru ile Ataşehir’e de şube açacaklarını biliyoruz. İstanbul’un hangi yakasında olursanız olun Jolley Joker orada diyor etkinlik takibi için Jolley Joker linkini buraya bırakıyoruz.

Jolly Joker Vadistanbul

Adres: Ayazağa, Ayazağa Cendere Cd. 109/C, 34396 Sarıyer/İstanbul

Jolly Joker Kartal

Adres: Kordonboyu, Ankara Cd. No:147/6, 34860 Kartal/İstanbu

Kadıköy Sahne

Kadıköy Sahne, Kadıköy Osmanağa’da. 500 kişilik kapasitesi ile haftanın yedi günü canlı müzik performanslarını dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda tiyatro gösterileri, resim ve fotoğraf sergileri de Kadıköy Sahne’de yer alıyor. Etkinlik takibi için; Kadıköy Sahne’ye bakabilirsiniz.

Adres: Osmanağa, Kırtasiyeci Sk. No:23, 34714 Kadıköy/İstanbul

İstanbul’un En İyi Konser Mekanları: Avrupa Yakası

Babylon

Babylon’la aç kendini sloganı ile mekana giriş yapıyoruz. Burası, Tarihi Bomonti Bira Fabrikası. Yaklaşık 550 kişilik kapasitesi ile açık havada konser keyfini yaşayabileceğiniz mekanların başında geliyor. Sevdiğiniz sanatçıları ve farklı tarzlarda sanatçıları bulup, keşfedebileceğiniz konser etkinlikleri mevcut. Etkinlik takibini Babylon sayfasından takip edebilirsiniz.

Adres: Merkez, Silahşör Caddesi & Birahane Sokak Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul

Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu

Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu eski adıyla Harbiye Açık Hava Tiyatrosu İstanbul’un en önemli etkinlik mekanları arasında yer alıyor. Harbiye’de bulunan mekan yaklaşık 4000 kişilik oturma alanına sahip. Tiyatro dışında dans gösterilerine, yerli ve yabancı ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor. Farklı tarzları tek bir yerde bulabilmek için Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nu buradan takipte kalabilirsiniz.

Adres: Harbiye, Taşkışla Cd. No:8, 34367 Şişli/İstanbul

KüçükÇiftlik Park

KüçükÇiftlik Park Harbiye’de. Yerli ve yabancı ünlü sanatçıları ağırlayan bu mekan sizleri sevdiğiniz sanatçılarla buluşturuyor. Ancak belirtmeliyiz ki mekan pandemi öncesinde ayakta 17 bin kişiyi ağırlayabiliyor. Haliyle sanatçıya hem yakın hem de uzak oluyorsunuz. Pandemi sonrasında kapasite önlemler dahilinde azaltılmış olsa da mekanın oldukça büyük olduğunu belirtmekte fayda var. İddialı konserler için buraya göz atabilirsiniz.

Adres: Harbiye, Kadırgalar Cd. No:4, 34367 Şişli/İstanbul

Turkcell Vadi

Turkcell Vadi Açık Hava Vadistanbul, Ayazağa’da. 2200 kişilik tribün ve ayakta 3500 kişilik seyirci kapasitesi ile misafirlerine rahat bir seyir imkanı sunuyor. Hazır bahar gelmiş yaza da az kalmışken açık havada konser keyfine ne dersiniz? “Evet” diyorsanız konserlere bakabileceğiniz linki buraya bırakıyoruz 🙂

Adres: Ayazağa, Ayazağa Cendere Cd. 109 C, 34396 Sarıyer/İstanbul

IF Performance Hall

IF Performance Hall’a Beşiktaş’ın bol müzikli sokaklarından geçerek ulaşıyorsunuz. “Eğlence sokaktan başlar!” diyerek devam ediyoruz. Ünlü sanatçıların da sahne aldığı IF’te keyfinize göre bir konser için buraya bakabilirsiniz.

Adres: Cihannüma, Hasfırın Cd. No:26, 34353 Beşiktaş/İstanbul

Peyote

Peyote, Nevizade’nin Rock, Indie, Experimental tarzları ile farklı zevklerin adresi oluyor. Ünlü ya da yükselmekte olan grupların sahne aldığı Peyote, canlı müzikle sizleri buluşturuyor. Canlı müzik varken bir yandan üst katta farklı DJ’leri ağırlıyor olması size modunuza göre seçim yapma fırsatı sunuyor. Bu sayede canlı müziğe doyduktan sonra bir üst katta elektronik müziğe geçiş yapabiliyorsunuz. “After’a kalıyor musunuz?” Peyote konser etkinliklerini buradan takip edebilirsiniz.

Adres: Hüseyinağa Mah. Kamet Hatun Cad, Kameriye Sk. No: 4, 34435 Beyoğlu/İstanbul

Hayal Kahvesi

Hayal Kahvesi konser denince çoğumuzun aklına gelen isimler arasında. Mekanın çoğu şehirde ve semtte şubesi mevcut. Ancak biz Aqua Florya’da yer alan şubesinden bahsetmek istiyoruz. Neredeyse 30 yaşında olan bu mekan konser ve akustik sevenler için keyifli bir ortam sunuyor. Etkinlikler için buraya göz atabilirsiniz.

Adres: Şenlikköy, Yeşilköy Halkalı Cd. No:93, 34153 Bakırköy/İstanbul

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi kısaca Zorlu PSM etkinlik denince akla gelenler arasında. Tiyatro sahnesi, drama sahnesi, stüdyosu ile tiyatro etkinlikleri, sergi ve kurumsal etkinliklerin adresi. Yaklaşık 3200 kişilik konser alanı özellikle kış aylarında konser keyfini rahatlıkla yaşayabilmeniz için tasarlanmış.

Adres: Levazım, Koru Sokağı No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Volkswagen Arena

Volkswagen Arena Maslak Ayazağa’da bulunan çok amaçlı etkinlik salonu olarak karşımıza çıkıyor. Canlı etkinliklere, dans gösterilerine, dünyaca ünlü showlara ve konserlere ev sahipliği yapıyor. Kapalı konser salonu denince akla ilk gelenlerden Volkswagen Arena’nın kapasitesi ise oturmalı alan ve ayakta alanı ile toplam 6.500 kişiyi ağırlayacak nitelikte. Etkinlikleri buradan takip edebilirsiniz.

Adres: Huzur Mh., Maslak Ayazağa Cd. 4/A, 34396 Sarıyer/İstanbul

İstanbul’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle