Yolcu360 Blog
istanbul-etkinlik-takvimi-temmuz-1
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > İstanbul Etkinlik Takvimi Temmuz 2023

İstanbul Etkinlik Takvimi Temmuz 2023

İstanbul etkinlik takvimi Temmuz ayında da oldukça renkli. Birbirinden ilginç workshoplar, birbirinden keyifli konserler ile İstanbul etkinlik takvimi listemiz sizlerle.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

İstanbul Etkinlikleri Temmuz

istanbul-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg

  • Minik Eller Pizza Pişiriyor

Minikler iş başında. İstanbul etkinlik takvimi Temmuz ayına pizza yapım teknikleri ile başlıyor. Kendi başlarına bir şeyler bşarmanın verdiği heyecanla eğlenceli bir gün geçirecekler. Pizza margherita ve calzone con nutella yapmayı öğreniyorlar. Arada atıştırmak da serbest. 

Tarih: 01 Temmuz 2023

Saat: 14.30

Yer: Eataly Mutfak Atölyesi

  • Tapas Workshop

Birbirinden leziz tapaslar hazırlıyoruz. İspanyolların dünyaca ünlü lezzeti tapas yapımının inceliklerini öğreniyoruz. Baharatlı çıtır ciabatta’dan, domates salsa üzerinde levrek ceviche’e; kızarmış keçi peynir toplarından, kırmızı soğan marmelatına kadar farklı tatları keşfediyoruz. Günün sonunda isminize özel sertifika hazırlanıyor. 

Tarih: 1 Temmuz 2023

Saat: 17.00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

  • Türk Yemekleri Workshop

Türk yemeklerinin püf noktalarını öğrenmeye hazır mısınız? O halde İstanbul etkinlik takvimi Temmuz ayında gerçekleşecek olan Türk Yemekleri Workshop’a davetlisiniz. Yaparak öğrenerek, misafirlerinizi leziz sofranızda ağırlayabilirsiniz. Peki menüde neler var? Düğün çorbası, naneli kruton ve tereyağı ile servisini öğreniyorsunuz. Ardından Ali Nazik Kebabı ile iç pilav yapmanın inceliklerini keşfediyorsunuz. Tatlı olarak da fırın sütlaç pişiriyorsunuz. 

Tarih: 2 Temmuz 2023

Saat: 17.00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

  • Kahve Dünyası Atölyesi Çikolata Kursu

Kahve Dünyası, “Gerçek bir çikolata sever, çikolata yapmayı da sever.” mottosu ile yola çıkıyor. Kahve Dünyası’nın lezzet ustalığı konusunda kendini kanıtlamış nefis çikolatalarının siz de nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu workshop’a davetlisiniz. Çikolata ile kahvenin muhteşem birlikteliği kahveli spesiyal çikolata, sadeliğiyle asaletini kanıtlayan lezzet klasiği trüf, birbirinden lezzetli içeriklerle hazırlanan tablet çikolatalar. Bunun yanı sıra içi sürprizlerle dolu çikolata crunch ve içmeye doyamayacağınız sıcak çikolata yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Etkinlik sonunda özel kutuları ile birlikte hazırladığınız çikolataları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. 

Tarih: 25 Temmuz 2023

Saat:13.00

Yer: Veliefendi Kahve Dünyası İstanbul

  • Benimle İtalya’ya Gel: Napoli Yemekleri

Eataly Mutfak Atölyesi’nde İtalya’yı ayağınıza getiriyor. Napoli mutfağının en güzel lezzetlerini sizlerle buluşturuyor. Burası pizzanın doğduğu yer, manda sütü mozerellanın ana vatanı. Kısacası İtalya’nın kalbi. Menü de oldukça renkli. Orata all’acqua pazza, Napoli usulü levrek, Puttanesca, Siyah zeytin, sarımsak ve domates soslu makarna. Bunların yanı sıra Torta Caprese ve Capri bölgesinden bademli çikolatalı kek yapımını da öğrenebilirsiniz. 

Tarih: 7 Temmuz 2023

Saat: 19.00

Yer: Eataly Mutfak Atölyesi

  • Cocktail Workshop

Dünyanın en çok tercih edilen kokteyllerinin yapım aşamalarını İstanbul etkinlik takvimi Temmuz ayında öğrenebilirsiniz. Yaptığınız kokteylleri sevdiklerinizle paylaşmak da bir başka keyif. Mojitodan, cucumber margaritaya; Mediterranean breeze’den, espresso martini’ye sıradışı kokteylleri hazırlayabilirsiniz. 

Tarih: 14 Temmuz 2023

Saat: 19.00

Yer: Eataly Mutfak Atölyesi

İstanbul Konserleri Temmuz

istanbul-etkinlik-takvimi-temmuz-.jpg

  • Seksendört

Türkçe rock müziğin önemli isimlerinden Seksendört grubu İstanbul konserleri Temmuz ayında sahneye çıkıyor. En sevilen şarkılarını hayranları ile seslendirmeye geliyor. Siz de Seksendört konserini kaçırmamak istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 1 Temmuz 2023

Saat: 21.30

Yer: Hayal Kahvesi Aqua Florya

  • İkilem

“Kaybolurum Gülüşünle”, “Bir Sebebi Var”, “Bu Saatten Sonra” gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile İkilem grubu İstanbullu sevenleri ile buluşuyor. Ünlü grup sizlere unutulmaz bir gece yaşatmak için sabırsızlanıyorlar. 

Tarih: 5 Temmuz 2023

Saat: 20.00

Yer: Dorock XL Kadıköy

  • Manga

Gençlik yıllarımızın en popüler grubuydu Manga. “Dursun Zaman”, “Cevapsız Sorular”, “Bir Kadın Çizeceksin” gibi dillerden düşmeyen pek çok şarkısı ile müzik dünyasına giriş yaptılar. İstanbul konserleri Temmuz ayı kapsamında hayranları ile buluşmaya geliyor.

Tarih: 5 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Kuruçeşme Açıkhava Tiyatrosu

  • Cem Adrian

Müzikte bambaşka bir tarzı benimseyen Cem Adrian, yüreklere dokunan şarkıları ile geliyor. Tüm kuralları dışlayan, özgün bir müzisyen olarak kariyerine devam eden ünlü sanatçı, buğulu ses tonu ile İstanbullu sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacağa benziyor. Şimdiden biletlerinizi almayı unutmayın.

Tarih: 7 Temmuz 2023

Saat: 22.00

Yer: Mask Beach

  • Sıla

Tatil seyahatlerine Sıla müziği olmadan çıkmayı düşünemeyiz. Hazır yaz sezonu da açılmışken muhteşem bir Sıla konseri ile ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. İstanbul etkinlik takvimi Temmuz ayının en güzel etkinligi sizleri bekliyor. 

Tarih: 11 Temmuz 2023

Saat: 21.15

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

  • Yıldız Tilbe

Şarkısında da söylediği gibi güzel elbiseleri giyip, kuşanıp güzel bir konsere ne dersiniz? Yıldız Tilbe’nin bitmek bilmeyen enerjisi ile Temmuz ayını karşılıyoruz. İstanbul konserleri kapsamında en eğlenceli konserin Yıldız Tilbe konseri olacağına eminiz. Şimdiden biletlerinizi almanızı öneriyoruz.

Tarih: 12 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

  • Edis

“Martılar” şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Edis, Pop müziğin prensi İstanbullu sevenleri ile buluşuyor. Birbirinden keyifli dans kareografileri ve hız kesmeyen performansı ile Edis unutulmaz bir gece yaşatmaya geliyor.

Tarih: 14 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı

  • Candan Erçetin

90’lı yıllardan günümüze eskimeyen sesi Candan Erçetin, Pop müziğinin unutulmaz isimleri arasındaki yerini koruyor. Bizleri keyiflendiren şarkılarının yanı sıra hüzünlendiren parçaları ile de ilk günkü heyecanı sürüyor. İstanbul konserleri Temmuz ayında sahneye çıkıyor.

Tarih: 15 Temmuz 2023

Saat: 21.15

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

İstanbul Tiyatroları Temmuz

istanbul-etkinlik-takvimi-temmuz-.jpg

  • Ölü Ozanlar Derneği Müzikali

Ergenlik çağındaki birkaç gencin disiplinli bir yatılı okulda geçen hikâyesi ele alınıyor. Ölü Ozanlar Derneği’nde, gençlerin üstüne yüklenen başarılı olma sorumluluğu, ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. Okula yeni atanan John Keating, onlara yeni bakış açıları sunarak, şiir dünyasına çağırıyor. Günü en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için var gücüyle savaşıyor.

Tarih: 23 Temmuz 2023

Saat: 19.00

Yer: Trump Sahne

  • Mahşer-i Cümbüş

Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor. Mahşer-i Cümbüş 2003 yılında İstanbul’a taşınarak faaliyetlerini İstanbul’da sürdürmeye başlıyor. Mahşer-i Cümbüş kurulduğu günden bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde gösteriler sergiledi. Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, bir ilke imza atarak, 2007 yılında Türkiye’nin ilk doğaçlama şov programı “Anında Görüntü Show”u ekranlara taşıdı. Türk televizyonlarında yepyeni, sıradışı bir dönem başlattı.

Tarih: 8 Temmuz 2023

Saat: 20.30

Yer: Trump Sahne

  • Bir Delinin Hatıra Defteri

Yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan Bir Delinin Hatıra Defteri,  Erdal Beşikçioğlu’nun muhteşem performansıyla izleyici ile buluşuyor. Aslına bakarsanız bu hikaye bir delinin değil, adım adım deliliğe giden yaşadığı gerçeklerle baş edemeyen bir adamın hatıra defteri. İstanbul tiyatroları Temmuz ayı kapsamında sahneye çıkıyor. 

Tarih: 10 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro

  • Notre Dame Kamburu Müzikali

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri tiyatro severler ile buluşuyor. Notre Dame’in Kamburu yıllar geçmesine rağmen ilk günkü heyecanı ile seyirciyi etkilemeyi başarıyor. Çirkin ve kambur kilise zangocu Quasimodo ile Fransa’nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo’nun arasında geçen bir hikaye. Krala bağlı komutan Phoebus’un ve Quasimodo’nun semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda’ya olan aşklarını, zangoç ile Papaz’ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan danslarıyla göz dolduran kusursuz bir müzikal. Quasimodo çirkinliğiyle alay eden ondan korkan halkın içine karışmayan, insanların söylediklerini alay veya lanet saymayan, insanlara duyduğu kini her gün büyüyen biridir. Bir gün Esmeralda ile tanışır ve ona aşık olur. Dünyası tamamen değişir. Bize sorarsanız biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var. 

Tarih: 10 Temmuz 2023

Saat: 20.30

Yer: Trump Sahne

  • Doğu Demirkol

Doğu Demirkol, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Stand up gösterisini kapalı gişe oynayan “Ahlat Ağacı”, “Ölümlü Dünya”, “Bayi Toplantısı” filmlerindeki başarılı performansı ile göz dolduran Doğu Demirkol, hayranlarını şimdi de kahkahaya boğmaya geliyor. Ayrıca “Doğu” dizisinin ilk sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen başarılı bir yolda ilerlemeye devam ediyor. Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından olayları bambaşka bir üslupla yorumlayarak aktaran Doğu Demirkol, bu sezon da seyircisiyle buluşmak için sabırsızlanıyor.

Tarih: 11 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro

 

Yorum ekle