Yolcu360 Blog
izmir-etkinlik-takvimi-temmuz-2
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > İzmir Etkinlik Takvimi Temmuz 2023

İzmir Etkinlik Takvimi Temmuz 2023

İzmir etkinlik takvimi Temmuz ayında da dolu dolu. Birbirinden keyifli stand up gösterileri, ünlü tiyatro eserleri ve Pop müziğe yön veren sanatçıların konserleri ile sıcacık bir Temmuz sizleri bekliyor.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

İzmir Etkinlikleri Temmuz

izmir-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg

  • Aşkım Kapışmak İle İlişkiler Komedisi

Aşkım Kapışmak ilişkiler üzerine hazırladığı yeni gösterisi “İlişkiler Komedisi” ile sizlerle. Kahkaha, müzik, dans, toksik ilişkiler, aile dizimi, aşk ve mutluluk üzerine hazırladığı gösteride yeni farkındalıklara hazır olun. Kendinizi sorguladığınız, kişisel hayatınıza dair bambaşka düşünceler elde edeceğiniz bir program sizleri bekliyor. 

Tarih: 12 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

  • Armağan Çağlayan İle Size Anlatacaklarım Var

Türkiye’nin en önemli televizyon yapımcılarından Armağan Çağlayan, medya sektöründe 30 yılı geride bırakmaya hazırlanırken, milyonların izlediği YouTube kanalında da yaptığı “sıra dışı” röportajlarla da gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. “Size Anlatacaklarım Var” adını verdiği tek kişilik gösterisinde, özellikle 20 yıl önceki Türkiye ile günümüzdeki Türkiye arasındaki değişimleri ele alıyor. Bunun yanı sıra ünlü isimlerle başından geçen eğlenceli anılarını, YouTube çekimlerinde karşılaştığı hikayeleri seyirciye aktarıyor. Sonuçta ortaya müzik ve kahkahanın bir arada olduğu bu eğlenceli program ortaya çıkıyor. İzmir etkinlik takvimi temmuz ayı içinde mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

Tarih: 18 Temmuz 2023 

Saat: 21.00

Yer: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

  • Cem İşçiler ve Fazlı Polat ile Çimen Talk Show

Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın sunumu ile farklı bir talk show deneyimine hazır mısınız? Çimen Talk Show, çekimsiz gösteride seyirci ile buluşuyor. Kahkahanın eksik olmadığı anlar için şimdiden biletlerinizi almalısınız.

Tarih: 25 Temmuz 2023

Saat: 20.30

Yer: İzmir Performance Hall

İzmir Konserleri Temmuz

izmir-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg

  • Yaşar

“Kumralım” şarkısı ile gönüllerimiz fetheden, Pop müziğin ünlü sesi Yaşar İzmirli sevenleri ile buluşuyor. Yılların eskitemediği duygulu sesi ile İzmir konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. Biletlerin hızla tükendiğini de hatırlatmakta fayda var.

Tarih: 1 Temmuz 2023

Saat: 22.00

Yer: Jolly Joker Alaçatı

  • Simge

Son yıllarda “Aşkın Olayım” şarkısı ile müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyor. Başarılı sanatçı Simge, büyüleyici sesi ile İzmir konserlerinde sahneye çıkıyor. Özgürce şarkılarına eşlik ederek, keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 5 Temmuz 2023

Saat: 23.00

Yer: Hayal Kahvesi Alaçatı

  • Kenan Doğulu

Pop müziğin kült isimlerinden olan Kenan Doğulu, İzmirli hayranları ile buluşuyor. Birbirinden eğlenceli şarkılarını seslendirmek için sabırsızlanan ünlü sanatçı sizlere hareketli bir gece yaşatmaya geliyor. İzmir etkinlik takvimi listenize mutlaka eklemeniz gereken bir konser.

Tarih: 7 Temmuz 2023

Saat: 21.15

Yer: Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

  • Yüzyüzeyken Konuşuruz

“Sen Varsın Diye”, “Dinle Beni Bi” ve “Boş Gemiler” şarkıları ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapmayı başaran Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu adından söz ettirmeye devam ediyor. Son zamanların popüler grupları arasında gösterilen grup, İzmir konserleri Temmuz ayı kapsamında sahne alıyor. 

Tarih: 12 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Berkay

Türkçe Pop müziğin prenslerinden biri olan Berkay, etkileyici ses tonuyla unutulmaz bir konser yaşatmaya geliyor. İzmir’in serin yaz akşamına karşı Berkay’ı dinlemenin keyfi bir başka olacaktır. 

Tarih: 12 Temmuz 2023

Saat: 23.00

Yer: Hayal Kahvesi Alaçatı

  • Cem Adrian

“Kül” şarkısı ile hafızalarımıza kazınan Cem Adrian, İzmir konserleri kapsamında sevenleri ile buluşuyor. Kalbimizi ısıtan şarkılarına eşlik etmek isterseniz biletlerinizi tükenmeden alın. “Sen Benim Şarkılarımsın”, “Ben Seni Çok Sevdim” şarkıları başta olmak üzere dillerden düşmeyen eserlerini seslendirmeye geliyor.

Tarih: 13 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Mark Eliyahu

İsrail asıllı dünyaca ünlü sanatçı Mark Eliyahu, İzmir konserleri Temmuz ayında sahneye çıkıyor. Müziğe henüz dört yaşındayken kemanla başlayan Mark Eliyahu, günümüze kadar büyük bir sanat aşkıyla yetişmiş. Nitekim lise yıllarında eğitim için gittiği Yunanistan’da kamança adı verilen enstrüman ile tanışan değerli sanatçı ilerleyen yıllarda adından sıkça söz ettirir olmuş. Ardından Azerbaycan’a giderek burada Adalet Vezirov’dan kamança dersleri de almaya başlamış.

Tarih: 16 Temmuz 2023

Saat: 22.00

Yer: Jolly Joker Alaçatı

  • Melek Mosso

“Vursalar Ölemem”, “Sabahçı Kahvesi” ve “Hayatım Kaymış” şarkıları başta olmak üzere müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Melek Mosso, İzmir konserlerinde sahne alıyor. Melek Mosso’yu dinlediğimiz an içimizi huzurla kaplayan o büyüleyici sesi, bizleri bambaşka diyarlara götürüyor. Konser biletlerinin de hızla tükendiğini söylemeden geçmeyelim. Temmuz ayına keyifli bir başlangıç için Melek Mosso konserini kaçırmayın.

Tarih: 21 Temmuz 2023

Saat: 22.00

Yer: Jolly Joker Alaçatı

  • Melike Şahin

“Ben duramam buralar dar efendi.” diyerek yüreğimizi sızlatan, “Gidelim burdan, pusulam rüzgar.” diyerek içimizi umutla kaplayan Melike Şahin, İzmirli hayranları ile buluşuyor. Güçlü sesi ve eşsiz yorumu ile daha uzun yıllar Türkçe pop müzik listelerinde adından sıkça söz ettireceğe benziyor. İzmir etkinlik takvimi Temmuz ayında değerlendirmenizi önerdiğimiz harika bir konser.

Tarih: 24 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Emir Can İğrek

“Nalan” şarkısı ile hepimizi sesine aşık eden Emir Can İğrek, İzmir etkinlik takvimi Temmuz listemizde yerini alıyor. Zeynep Bastık başta olmak üzere pek çok sanatçı ile yaptığı düet ile bilinen ünlü sanatçı sevenleri ile buluşuyor.

Tarih: 25 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Mabel Matiz

“Antidepresan” şarkısı ile müzik listelerini adeta alt üst eden Mabel Matiz, birbirinden eğlenceli şarkılarını sevenleri ile seslendirmeye geliyor. İzmir konserleri kapsamında sahne alacak ünlü sanatçı sizlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Biletleri satışa sunulan Mabel Matiz konserini sakın kaçırmayın.

Tarih: 27 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Sefo

Son yılların sahnelerin aranan ismi Sefo, İzmir etkinlik takvimi Temmuz ayında İzmirli hayranları ile buluşuyor. “Kördüğüm”, “Toz Duman” ve “Tutsak” şarkıları başta olmak üzere tüm şarkılarına özgürce eşlik edebileceğiniz bir akşam sizleri bekliyor.

Tarih: 30 Temmuz 2023

Saat: 21.15

Yer: Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

İzmir Tiyatroları

izmir-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg

  • İyi Kötü Çirkin

Eray Yasin Işık’ın kaleme aldığı, Ahmet Burak Bacınoğlu yönetiminde sahnelenen “İyi Kötü Çirkin” oyunu ile iyilik ve kötülük kavramı; trajik bir olay örgüsü içinde ele alınıyor. Seyircinin televizyon ekranlarından ve beyaz perdelerden takip ettiği Ersin Korkut, Hakan Bulut, Ahmet Burak Bacınoğlu ve Eray Yasin Işık; eğlence garantili “İyi Kötü Çirkin” oyununu sahneleyecek. İçeriğinden bahsedelim sizlere. Tek suçu iyi bir insan olmak olan talihsiz bir adam, hayatı boyunca karşılaştığı kötülüklere ve çirkinliklere rağmen vicdanının sesini dinleyerek ayakta durmaya çalışıyor. Yaşadıkları acılara, zorluklara, aşağılanmalara karşı, o asla iyi olmaktan vazgeçmiyor. İyiler hep kazanır sözünü ispatlamaya çalışır gibi hayatına devam ediyor.

Tarih: 12 Temmuz 2023

Saat: 20.30

Yer: Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi

  • Korkuyu Beklerken

Korkularından başka silahı olmayan bir adamın, silahları parçalanana kadar mücadele ettiği bir kavga. Bu kavgada anlatılanlar için, aslında bir başka tutunamayanın hikayesidir diyebiliriz. Oğuz Atay’ın ölümsüz eseri olan Korkuyu Beklerken tiyatro severler ile buluşuyor. İzmir tiyatroları Temmuz ayı listenize mutlaka eklemeniz gereken bir etkinlik önerisi.

Tarih: 13 Temmuz 2023

Saat: 20.00

Yer: Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu

  • Bir Baba Hamlet

Shakespeare’nin ölümsüz eseri Hamlet’i hepiniz bilirsiniz. Yüzyıllara meydan okuyan, tüm dünyayı etkisi altına almayı başaran kusursuz eser. Fakat Bir Baba Hamlet oyunu bambaşka. Sıradışı ve akıl almaz bir yanı var. Hatta oyunu şöyle tarif ediyorlar: “Beş asır devirmiş, tarihte kim bilir kaç kişinin derisinin altına işlemiş, ruhunu beslemiş Hamlet’i kalbinize gömün. Eli yüzü düzgün, başı sonu belli, dört başı mamur, babalar gibi bir temsili de aklınızdan bile geçirmeyin. Çünkü tüm bu safsatadan ortaya sadece Bir Baba Hamlet çıkıyor.” Şimdiden heyecanlandırdı değil mi sizleri de? İzmir etkinlik takvimi Temmuz listenize eklemeye ne dersiniz? Biletlerinizi de almayı sakın unutmayın.

Tarih: 31 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer:  Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

 

Yorum ekle