Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 2020 | İkinci El Opel Astra Fiyatları

2020 | İkinci El Opel Astra Fiyatları

İkinci el Opel Astra fiyatları hakkında araştırma yapıyorsanız; size bu konuda birkaç önemli tavsiyemiz olacak! 2. el Astra fiyat arayışında bu detayları dikkate alın…

Opel Astra Fiyatları Nasıl?

Opel Astra modeli, hem Türkiye’de hem de dünya genelinde çok tutuluyor. Üstelik Astra ile Opel markası öyle bir otomobil tasarladı ki sadece sıfır km Opel Astra için değil ikinci el Astra için de aynı popülarite söz konusu. Yenilikçi teknoloji, yenilikçi tasarım anlayışı, yenilikçi donanım ile her nesilde çok sevilen bir otomobil olan Opel Astra’nın ikinci el fiyatlarına dair ipuçlarımız şöyle…

Uygun Fiyata 2. El Opel Astra Arayanlara Tavsiyeler…

İkinci el Opel Astra fiyatlarından Uygun Astra arayışında ilanları takip etmek, en uygun fiyatlı Opel Astra 2. el seçeneği için tüm satış kanallarını gözden geçirerek araştırma yapmak, bütçemizi belirlemek ve duruma göre uzun dönem araç kiralama tercihleri denenebilir…

  • İlanları inceleyin!

İkinci el Opel Astra fiyatları araştırması yaparken ilanlara dikkat edin. Sadece uygun Opel Astra ikinci el seçenekleri için de değil almak istediğiniz tüm marka – model kombinasyonları için güncel ilan sitelerini takip etmenin önemi büyük. Zira, her yeni günde yeni ilanlar siteye ekleniyor olacaktır. Bunların arasında “kelepir Astra” arayışına uygun bir sonuçla karşılaşabilirsiniz. Diğer yandan ucuza Astra ararken ikinci el otomobil dolandırıcılarına karşı da dikkatli olmanızı öneriyoruz. 

  • Oto Pazarlarını Gezin!

Günümüzde oto pazarı gezerek ikinci el araba alma alışkanlığı biraz terk edildi. Online platformlar üzerinden ilerlemek her zaman daha konforlu. İkinci el Opel Astra fiyatları ilanlarda yeteri kadar ihtiyacı karşılayamayabilir. Bazı satıcılar, online platformlara ilan çıkmıyor olabilir. Böyle geleneksel yöntemlerle aracını satmak isteyen temiz Astra sahiplerine ulaşmak için yakınlarınızdaki oto pazarlarına uğramanızı da öneriyoruz. İkinci el Opel Astra fiyatları araştırırken oto pazarın havasını almanın da ayrı bir keyfi var. 

  • Araç Kiralama Seçeneklerini Değerlendirin!

Uzun dönem araç kiralama seçenekleri bazen yeni bir araba almaktan daha avantajlı olabilir. Aylık araç kiralama, yıllık araç kiralama seçeneklerine mutlaka bakın. Örneğin işe servisle gidip geliyorsunuz, oturduğunuz ev de şehirdeki her yere kolay ulaşım sunan bir noktada. Aslında arabaya pek de ihtiyacınız olmuyor. Ama yazın ailenizin yazlığına gidiyorsunuz ve çevreyi gezmek istiyorsunuz. Bu üç aylık dönemde arabaya çok ihtiyaç duyuyorsunuz. Peki sadece yılın üç ayında ihtiyacınız olan araba için tüm bütçenizi kullanmanız, vergi vermeniz, oto lastik değişimi, yıllık bakım, arıza-onarım-değişim, park yeri masrafı ve zahmeti çekmeniz ne kadar mantıklı?

Kiralık Opel Astra Fiyatları Nasıl?

yolcu360.com ile kiralık Opel Astra fiyatlarına bakabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelinde hizmet veren farklı rent a car firmaları ile işbirliği yapar. Güvenilir hizmet sunan rent a car firmaları ile ortak bir çalışma yürüterek online araç kiralama modüllerine erişim sunar. Böylece örneğin Ankara kiralık Opel Astra arayışında sistem üzerinden farklı rent a car ofislerinin kiralık Astra seçeneklerini görüntüleyebilirsiniz. Böylece bir kaç saniye içinde tek web sitesi üzerinden belirli bir lokasyondaki Opel Astra kiralık fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Aynı örnek üzerinden gidersek Ankara kiralık araç fiyatlarını da Opel Astra özelinde süzebilir ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz. 

Temiz İkinci El Opel Astra Ararken Ne Yapmalı?

  • Önce bütçenizi net olarak belirleyin. Bu bütçe çerçevesindeki ilanlara bakın ki kafanız karışmasın. 
  • Almak istediğiniz modelin test sürüşü izlenimlerine bakın. Aynı model yılına ait test sürüşü bulamasanız da test içerikleri, aracın genel performansı, konforu ve tüketim oranları hakkında size bilgi verir. 
  • LPG’li Astra, benzinli Astra ya da dizel Astra gibi yakıt tipine göre hangi seçeneğin size uygun olduğuna da karar verin. Yıllık ya da aylık yakıt tüketimi bütçeniz için bir hesap yapın.
  • Otomatik ya da manuel şanzıman kararını da verin. Otomatik şanzıman, şehir içinde ve uzun yolda konforlu sürüş sunarken nispeten daha fazla yakıt tüketimi ve şanzıman arızası söz konusu olduğunda daha fazla masraf anlamına gelebilir. Elbette bir de ikinci el otomatik Astra fiyatları, manuel Astra fiyatlarına göre fazla olabilir. Bu değerlendirmeleri yapın…
  • Aracı hangi şehirden alacağınız konusu da önemli. Çünkü size çok uzak bir kentten araba almaya gitmek de ek bir satın alma süreci masrafı haline gelebilir. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!
İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!
Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle