Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Fabrika Çıkışlı LPG’li Araçlar

Fabrika Çıkışlı LPG’li Araçlar

Sıfır LPG’li araba var mı? Sıfır km LPG’li araç fiyatları nasıl? Fabrika çıkışlı LPG’li araç modelleri hangileri? LPG’li araba kiralama var mı? Fabrika çıkışlı LPG’li Honda, sıfır LPG’li Egea, fabrika çıkışlı LPG’li İnsignia

Fabrika Çıkışlı LPG’li Araçlar

Fabrika çıkışlı LPG’li Honda, sıfır LPG’li Egea ya da İnsignia LPG’li gibi arayışlar çok popüler. Pek çok kişi, yükselen yakıt fiyatlarıyla baş edemiyor ve LPG’li araç almaya ya da LPG’li araba kiralamaya yöneliyor. Ancak araç alımlarında LPG taktırmak ya da ikinci el LPG’li araba almak tek alternatif değil. Yani hem sıfır km olsun hem de LPG’li olsun diyenler için de seçenekler var. Başka bir deyişle sıfır arabaların LPG’li olanları da var.

LPG’li araçlar kapalı otopark düzenlemesi hakkında güncel bilgi için buraya tıklayın!

Sıfır LPG’li Araba Olur mu?

LPG’li araba denilince akla hemen sonradan LPG taktırılan bir araba modeli geliyor. “BMW’ye tüp taktırmak”, “tüplü Astra” gibi deyişler de bunun sebebi. Ama tamamen fabrikadan LPGli çıkan arabalar da var. Yani üretici motoru ve yakıt tüketim optimizasyonunu tamamen LPG üzerine kurguluyor. Aslında bu, hem daha güvenli hem de daha iyi yakıt tüketimi optimizasyonu demek. Ayrıca üreticinin motoru ve yakıt tüketim elemanlarını garantilemesi demek. Dolayısıyla sıfır araba alırken LPGli sıfır listesine de bir göz atmak iyi olabilir. 2019 LPG’li sıfır arabalar listesindeki bir kaç modele bakalım…

Fabrika çıkışlı LPG’li 2019 model araçlar

Opel, Citroén, Dacia, Fiat, Honda, Hyundai gibi pek çok Avrupalı ve Uzakdoğulu üretici sıfır km LPG’li otomobil üretiyor.

LPG’li Sıfır Opel Corsa 2019

LPG'li Corsa

1.4 motorlu LPG’li sıfır Corsa, epey ilgi görüyor. Maksimum hızı 173km/s olan fabrika çıkışı LPGli Corsa, 0-100km/s hızlanmasını da 12,4 saniyede tamamlıyor.

Sıfır LPG’li Dacia Duster

Yeni Duster

Dacia markası pek çok modeli için LPG seçeneğini sıfır km’de sunuyor. 2018 model Duster’ların da LPG’lileri var. fabrika çıkışı LPG’li Duster özellikle Türkiye’de çok sattı.

Yorum ekle