Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Uzun Süreli Araç Kiralama | Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajlı Mı?

Uzun Süreli Araç Kiralama | Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajlı Mı?

Uzun dönem araç kiralama avantajlı mı konusu hem aylık araç kiralama için hem de yıllık araç kiralama için merak ediliyor. Uzun dönem araç kiralama nedir? Uzun süreli araç kiralama nasıl yapılır? Bireysel uzun dönem araç kiralama yapılabilir mi? Uzun dönem araç kiralama fiyat hesaplama mümkün mü? Araç kiralama uzun dönem / Uzun vadeli araç kiralama / En uygun uzun dönem araç kiralama yazısı sizin için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajlı Mı?

Araç kiralama sektörü son beş yılda Türkiye’de büyük bir ivme kazandı. Hem sektörün aktörleri genişledi hem de yeni markalar hizmet sunmaya başladı. Bununla beraber hizmet çeşitliliği de arttı. Kısa dönem ya da günlük oto kiralama kadar yıllık araba kiralama oranları da giderek artıyor. Avrupa’lı ve Amerikalı markaların Türkiye’de ofisler açmaları ve yerli markaların güçlü iletişim ağları ile sektör bundan yirmi yıl önceki karanlık havasından çok uzak.

Artık belirli hizmet normlarına göre çalışan standartları olan bir rent a car sektörü var karşımızda. Üstelik küçük şehirlerin yerel rent a car şirketli için bile bu durum geçerli olmaya başladı. Böylece aileler tatile çıkarken, bireyler seyahat planları yaparken araç kiralama yapmanın özellikle de havaalanından araç kiralamanın avantajlarını deneyimliyorlar.  İşin bir de uzun dönem oto kiralama kısmı var. Peki, uzun dönem araç kiralama nedir ve neden avantajlıdır?

Uzun Dönem Araç Kiralama Nedir?

1 yıl ve üzeri yapılan araç kiralama türüne uzun dönem kiralama ya da filo kiralama adı veriliyor. Genellikle şirketlerin çalışanları için bir yıllık sözleşmelerle yaptıkları uzun dönem oto kiralama, vergi, Kasko, Trafik Sigortası, hasar -arıza çözümü, ikame araç gibi birden çok avantajı bir arada sunabiliyor. Ayrıca belirli dönemler için bireysel filo kiralama da yapılabilir. Hatta çocukların okul dönemi için annelerin uzun dönem araç kiralama hizmeti araştırmaları ya da sadece yazlık dönemi için emekli çiftlerin filo kiralama fiyatlarını araştırmaları giderek yaygınlaşıyor.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları

Uzun dönem için oto kiralama yapmayı düşünüyorsanız şirket ya da bireysel bazda fiyat almak üzere rent a car ofislerinden teklif isteyebilirsiniz. Dilerseniz yolcu360.com ile teklif alma sürecini daha hızlı, daha kolay bir biçimde de tamamlayabilirsiniz. Sistem, belirttiğiniz tarih aralığı için rent a car ofislerinin sunduğu fiyatları karşılaştırmalı olarak ekranınıza listeleyecek ve hızlıca seçim yapmanıza yardımcı olacaktır. En ucuz aylık araç kiralama gibi çözümlere konforlu bir biçimde ulaşabilirsiniz.

Uzun dönem araba kiralama fiyatları ise genellikle markaya modele, aracın km bilgisine, mevcut kampanyalara şanzıman alternatifine, yakıt tüketim şekline ve sezona göre değişiklik gösterebilir.

Ancak her durumda da 24 ay araç kiralama fiyatları için avantajlı kelimesini kullanabiliriz. Başka bir deyişle Kasko Sigortası, Trafik Sigortası, ÖTV, MTV, arıza ve hasar tamiri, km kaybı gibi sorunlar rent a car şirketi tarafından çözüleceği için avantajlı olacağını vurgulayabiliriz. Ayrıca uzun dönem araç kiralama kampanyalarını takip ederek çok önemli bir farkla yıl boyunca kendi aracınızın konforunu yaşayabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Aylık Araç Kiralama Hakkında Bilgiler

Aylık kiralık araç neden önemli? Özellikle tatil döneminde ve uzun süreli seyahatlerde aylık oto kiralama daha çok ön plana çıkıyor. Günlük kiralamaya göre önemli bir fiyat avantajı sunan aylık araba kiralama seçenekleriyle kendinize, merak ettiğiniz otomobilleri test etme fırsatı da yaratabilirsiniz.

Aylık araç kiralama fiyatları ya da 12 ay araç kiralama fiyatları konusunda ise endişelenmenize hiç gerek yok. Çünkü Yolcu360 olarak sizin için en uygun fiyatları listeliyoruz. 🙂 İşte en ucuz aylık araç kiralama fiyatları bir tık kadar uzağınızda. 

Araç Kiralama Vergi Avantajları yazısı için tıklayınız.

Aylık Araç Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yapabilirsiniz?

Fiat Egea

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • Şimdi sıra yine aynı sayfa üzerinde alış ve bırakış tarihlerini belirlemeye geldi. Örneğin 6 aylık araç kiralama yapmak istiyorsunuz. O zaman buraya almak istediğiniz gün/ay ve aracı bırakmak istediğiniz gün/ayı girmelisiniz. Başka bir örnek daha verelim. Mesela 24 ay araç kiralama fiyatları ne kadarmış ona bakmak istiyorsunuz. O zaman arabayı almak istediğiniz gün/ay/yılı ve bırakmak istediğiniz gün/ay/yılı girmelisiniz. Daha sonrada en iyi fiyata bul butonuna tıklamalısınız.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle