Yolcu360 Blog

Ford Bronco Bu Yıl Gelmeyebilir!

Otomobil haberlerinde yılın ilk ayında kötü bir haber var: Merakla beklenen Ford Bronco bu yıl Türkiye’ye gelmeyecek. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Ford marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Ford Bronco Bu Yıl Gelmeyebilir!

Ford Bronco tanıttığı yeni aracıyla bekleyenlerine 25 yıl sonra sevindirici haberi vermişti.Ford Bronco verdiği habere göre bu yaz meraklılarıyla buluşacaktı,fakat tüm Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs dalgası Bronco tedarikçilerine de vurdu. Virüs sebebiyle tedarikçilerle sorunlar yaşandığı bu sebeple üretim ve teslimatta gecikme olacağı bildirildi. 

Kaynak: https://www.ford.com/

Bilindiği üzere ilk üretilecek 3500 Ford Bronco First Edition tanıtımdan çok kısa bir süre sonra siparişler üzerine tükenmişti. Aynı modelin farklı rengine ise 230.000 sipariş alındığı iddia edilmişti. Ford Bronco’’nun marka sözcüsü  Said Deep; Covid-19 sebebiyle tedarikçilerle sıkıntı yaşandığı için araçların teslimatlarının ileri tarihe atılacağını söyledi. Açıklamaya göre verilen tarihler ilkbahar aylarında değil yaz ayları içinde olacağını, virüs sebebiyle aksi bir durum oluşursa teslimatların Ocak 2021’e kadar sarkabileceğini belirtti. Bu durum Ford imalatçılarının uğradığı zarardan çok alıcıların ve sevenlerinin güvenini kaybetme durumu doğurabilir.

Ford Bronco’nun Fiyatları

Kaynak: https://www.ford.com/

Arazi aracı olarak düşünülen ve tasarlanan araç, hem klasik hem de maceracı bir havaya sahip. Ford Bronco fiyatı da merakla beklenenler arasında. Yurtdışında 30 bin Dolar civarında bir fiyat bilgisi var ama Ford Bronco Türkiye fiyatı belli değil. Ancak otomobil ekonomistlerine göre bugün itibariyle (ülkemizde satışa sunulması halinde tabi) Türkiye Ford Bronco fiyatının 700 bin TL den başlaması bekleniyor.

Ford Bronco Özelliklerine Genel Bakış

Kaynak: https://www.ford.com/

Tasarıma bakınca 2021 Ford Bronco modeli, 1964 yılında çıkan ilk tasarımından çok farklı değil. Ancak aracın teknik özellikleri 2021 yılının daha da ötesinde gibi duruyor.  Kusursuz bir asfalt dışı arabası olacağını belli eden Bronco çok sayıda detay ile otomobil basınını meşgul ediyor. 

  • Öncelikle birbirinden farklı iki kapılı, beş kapılı ve sport olmak üzere 3 kasa tipiyle seçeneklerini çoğaltmış durumda. 
  • Motor gücünün 210 beygir ve on vitesli oluşu ile iddialı araç, şaha kalkan at ambleminin de arkasında durduğunu gösteriyor. 
  • Sekiz farklı sürüş modelinin bulunan Bronco’nun kapıları ve tavanı da çıkarılabiliyor. 
  • Birçok özelliği bulunan bu aracın istenilen durumlarda değişebilir özellikleri fiyatlarının da belirlenmesinde büyük rol oynayacak.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle