Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Citroén C3 Aircross SUV İncelemesi

Citroén C3 Aircross SUV İncelemesi

Citroén C3 Aircross SUV incelemesi ya da Citroén C3 Aircross testi arıyorsanız okumaya devam edin. Yeni Citroén C3 Aircross hakkında merak edilenlere baktık. 

Citroén C3 Aircross SUV İncelemesi

Sıfır Citroén C3 Aircross kaç para? Kiralık Citroén C3 Aircross fiyatları nasıl? Citroén C3 Aircross teknik özellikleri nasıl? Yeni Citroén C3 Aircross tasarımı ve diğer konu başlıkları için okumaya devam edin…

2019 Citroén C3 Aircross Hakkında

İlk kez 2017 yılında yola çıkan C3 Aircross modeli, oldukça sıradışı bir tasarım sunarak dikkat çekmişti. Defalarca kez ödül alan C3 Aircross, tasarımı, teknik özellikleri ile öne çıkıyor. Yenilenen süspansiyon sistemi, ses yalıtımı ile dikkat çekiyor. 

Yeni C3 Aircross Tasarım Özellikleri

Aracın stili, LED’li aydınlatma sisteminin entegre edildiği krom logoyla vurgulanan 

yüksek kaput sayesinde sağlamlık ve korumayı birleştiriyor ve bu haliyle dikkat çekmeyi başarıyor. Sağlam ve koruyucu bir tasarıma odaklanan C3 Aircross tasarımı, şehir içinde büyük konfor sunuyor. 3D etkili arka lambalar, belirgin omuz çizgisi, mat siyah kasa altı çıtaları, 16″ ya da 17″ parlak alüminyum jantlar trend görünümü destekliyor. C3 Aircross, 8 gövde rengi, 3 tavan rengi ve 4 Renk Paketiyle kişiselleştirme konusunda çok esnek bir otomobil. 

C3 Aircross 2019 İç Mekan Özellikleri

Citroén C3’ün içinde öne çıkan üç özelliği var:

  • Sınıfına göre büyük bagaj
  • Önceki modeller için konuşmak zor ama 2019 C3’te iyi ses yalıtımı 
  • Oldukça ferah kabin genişliği

Top Rear Vision geri görüş kamerası, aracın 180° geri  görüşünü 7’’ dokunmatik ekranda görünüyor. 

Yeni C3’ün bagajı 410 litrelik. C3 Aircross’un bagajı 2/3-1/3 şeklinde bağımsız iki bölüme ayrılabilen sürgülü minderli arka koltuk sırası sayesinde 520 litreye çıkabiliyor. 

Kiralık Citroén C3 Aircross Fiyatları Nasıl?

Kiralık Citroén C3 fiyatları için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelinde çok geniş bir rent a car seçeneği havuzuna tek web sitesi üzerinden erişim sunar. Bu amaçla sürekli olarak rent a car firması araştırması yapar, firmalarla işbirliği yapmak için çözüm noktaları yaratır ve sistemi bu yönde optimize eder. Rent a car firmaları ile işbirliği yapmak, site güvenliğine yatırım yapmak, kolay ve hızlı sonuç sunabilen online rezervasyon sistemi kurmak üzere kendini sürekli olarak yeniler. yolcu360.com üzerinden kiralık C3 fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Uygun fiyata C3 kiralamak üzere farklı rent a car firmalarının anlık fiyat listelerine ulaşabilirsiniz. Hatta net bir sonuç için örneğin İzmir Bornova otomatik C3 kiralama fiyatı için en avantajlı sonucu en hızlı biçimde görüntüleyebilirsiniz. 

 

Yorum ekle