Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Çinli Otomobil Markası Buick Türkiye’ye Gelir mi?

Çinli Otomobil Markası Buick Türkiye’ye Gelir mi?

Çinli otomobil markaları hangileri? Türkiye’de satışı olmayan Uzak Doğulu araba markası var mı? Buick Enspire Modeli Türkiye’de satılır mı? Elektrikli araç kiralama fiyatları nasıl? Çinli otomobil markası Buick Türkiye’ye gelir mi?

Çinli Otomobil Markası Buick Türkiye’ye Gelir mi?

Çinli otomobil markası Buick Türkiye’ye gelir mi; bilemiyoruz ama biz bu özel araç hakkında aldığımız duyumları paylaşmak istedik. İşte Çinli otomobil markası Buick hakkında detaylar.

Otomotiv endüstrisi çok geniş bir marka yelpazesi sunuyor. 1900’lü yılların başlarında üretilen iki üç çeşit otomobilin bugün çok ötesinde bir yerdeyiz. Pazarda pek çok global ve yerel aktör var. Bunların en yaygın pazar ağına sahip olanlarının hemen hepsi 80 milyonluk Türkiye pazarına mutlaka geliyor. Ama bazı yerel markalar gelemiyor. Özellikle Çin’de üretilen çok sayıda yerel otomobil markası var. Bunlardan biri de Buick markası. Çin’li otomotiv üreticisi Buick markası Türkiye’ye gelir mi bilinmiyor. Şimdilik markanın net bir açıklaması yok. Ancak Buick’in %100 elektrikli modeli otomotiv endüstrisi için çok önemli.

Buick Enspire Modeli Hakkında Detaylar

Çin’de önemli bir pazar payına sahip olan Buick markasının yüzde yüz elektrikli SUV modeli henüz konsepti bir otomobil olarak tanıtıldı. Buick Enspire modeli sportif ve çok güçlü bir tasarıma sahip. Arazi koşullarına uyumlu gücü ve şehir içinde kullanıma uygun tasarımı ile dikkat çeken Buick Enspire modeli 550 HP sistem gücüne sahip. Şimdilik 395km menzil sunan araç, kablosuz şarj özelliğine sahip. 40 dakikada bataryaların %80’i dolacak şekilde geliştirilen otomobil, açıklanan bilgilere göre 0-100km/s hızlanmasını 4 saniyede tamamlayabiliyor.

Elektrikli Araç Kiralama

Araç kiralama sürecini kolaylaştırmak üzere fiyatları ve özellikleri karşılaştırıp, kredi kartına taksitle online kiralama yapabileceğiniz yolcu360.com’u deneyin! Elektrikli araç kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com, belirttiğiniz lokasyon ve tarih aralığı için araç kiralama fiyatlarını karşılaştırabileceğiniz güvenli ve güçlü bir altyapı sunar. Sistem üzerinden kolayca aradığınız araç tipi, karoser tipi, yakıt tüketim şekli ve şanzıman tipi için kiralık araba fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Yorum ekle