Yolcu360 Blog
ORA R Serisi
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Ora Marka Elektrikli Otomobil / Basit Bir Elektrikli Otomobil!

Ora Marka Elektrikli Otomobil / Basit Bir Elektrikli Otomobil!

“Basit” sözcüğü dilimizde önemsiz gibi bir anlama da geliyor. Ama burada “basit” sözcüğünü bu anlamda kullanmadık! Sade, kullanışlı, aşırılıkları olmayan ve ulaşılabilir demek istiyoruz. Peki, nedir bu basit otomobil? Basit bir elektrikli otomobil / Ora marka elektrikli otomobil yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Ora Marka Elektrikli Otomobil

Haberimiz elektrikle çalışan, çok ekonomik yakıt tüketimi yapan, tahminen çok pahalı bir fiyatı da olmayacak olan çok kullanışlı bir şehir içi otomobille ilgili. Henüz ülkemize gelmesi gündemde değil ancak Avrupa pazarına seneye sunulabilir. Konu Ora marka elektrikli otomobiller.

Great Wall Motors Grubu elektrikli araç üretimi ile dünya genelinde tanınıyor. Ürettiği modeller, daha çok şehir içinde pratik bir kullanım sunmaya yönelik. Great Wall Motors şirketi şimdi de ORA R ve ORA iQ adlı iki farklı konsept üzerinde çalışıyor. Amaç, yine şehir içinde ekonomik ve pratik sürüş sunmak.

ORA R Serisi ile bisiklet ve motosikletlere rakip yeni bir konsept geliştiriliyor. Marka, bunlardan daha konforlu ancak yakıt tüketimi ve pratik olma konusunda da onları aratmayan bir ürün çıkarmayı hedefliyor. ORA iQ serisi ise 4 koltuklu otomobil versiyonu. Ancak yine elektrikli motorla çalışıyor ve şehir içinde kullanılan motosikletlere rakip olarak sunuluyor.

4 koltuklu ORA iQ modelinin 2020’de piyasaya sürüleceği söyleniyor. Ancak ORA iQ Türkiye’ye gelir mi; bilemiyoruz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle