Yolcu360 Blog
bungalov (1)
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Bungalov Tatili İçin En Güzel 6 Yer

Bungalov Tatili İçin En Güzel 6 Yer

Gürültüden uzak, kuş sesleri içerisinde, enerjinizi tazeleme imkanı sunan, yaz kış kiralayabileceğiniz farklı lokasyonlarda görülmeye değer bungalov evler mevcut. Gelin hep birlikte bungalov tatili yapabileceğiniz bu yerler nerede, bir bakalım. Tatil kavramı kişiden kişiye farklılık gösterse de önemli olan dinlenmek ve eğlenmek. Şehrin karmaşasından kaçıp sakin, huzurlu tatili tercih eden doğa tutkunları için bungalov tatili oldukça iyi bir seçenek. Ağaç evler çoğumuzun hayatında huzur ve mutluluğun sembolü olarak yer alıyor. Kısa bir tatil molası da olsa bu huzuru ve mutluluğu yaşamak, size tüm yılın yorgunluğunu unutturabilir. 

bungalov-1-1.jpg

  • Grand Bungalov / Sakarya – Sapanca Bungalov

Grand Bungalov, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yer alıyor. Göle sadece 4 kilometre uzaklıkta bulunan bu yer, göl manzarası ile misafirlerine harika bir konaklama deneyimi sunuyor. 

Bu tesis, göl manzarası ve doğa ile iç içe bir bölgede. Müstakil dublex olarak tasarlanmış bungalov evler, sizlere birçok konforu da beraberinde getiriyor.

Grand Bungalov evleri jakuzi, şömine ve özel havuzu ile farklı konfor alanları yaratıyor. Kiralayacağınız Grand Bungalov evler, 1+1 olarak inşa edilmiş durumda. 1 yatak odası, salonunda çift kişilik açılabilir koltuk, televizyon, uydu sistemi ve açık mutfak yer alıyor. 

Mutfağında çay makinesi, kahve cezvesi, ocak, buzdolabı minibar, mutfak araç gereçleri gibi ihtiyacınız olacak her şey mevcut. Ayrıca bahçesinde barbekü keyfini yaşatacak ızgarası da var.

Tatile aracıyla çıkmak isteyenler için tesise ait otopark mevcut. Görülmeye değer bu doğa harikası yerde, gölün keyfini sürebilirsiniz. Ayrıca trekking gibi birçok farklı aktiviteden yararlanabilirsiniz. 

  • World Deluxe Bungalov / Sakarya – Sapanca Bungalov Kiralama

World Deluxe Sapanca Bungalov tesisi, Sakarya’nın Sapanca ilçesine bağlı Hacımercan köyünde yer alıyor. Orman içinde bulunan bu tesis oldukça popüler, yaz kış yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor.

World Deluxe Bungalov tesisi, göle ve Sapanca’ya 4 kilometre uzaklıkta. Sakarya’ya 30, Sabiha Gökçen Havalimanına 120 ve Sapanca terminaline 4 kilometre mesafede.

Müşteri memnuniyeti için her şey hesap edilmiş durumda. Bu tesiste 1+1 veya 1+3 odalardan birini tercih edebiliyorsunuz. Yatak odalarında jakuzi, salonda uydu sistemi var. Ayrıca televizyon, şömine de var. Mutfakta ise minibar, ocak, kettle, çay makinesi gibi eşyalar mevcut. 

Kiralamak isteyeceğiniz bu tesisin bungalovları bitki isimleriyle adlandırılıyor. Ihlamur evleri, kekik evleri, biberiye evleri, lavanta evleri, nergis evleri, yasemin evleri gibi mis kokulu bitkiler arasında tatil keyfini yaşatacak bir ambiyans sunuyor.

World Deluxe Sapanca Bungalov tesisinde adeta yok yok! Hayvan dostu bir işletme olarak patili dostlarınızı da ağırlıyor. Ayrıca tesisin ortak alanında yaz kış yüzebileceğiniz göl manzaralı ve ısıtmalı bir yüzme havuzu var. 

Havuz bar, amfi tiyatro, damak zevkinize hitap edecek restoranları bünyesinde barındırıyor. Bunun yanında doğa bahçesi, çocuk parkı, bilardo masaları, tüm evlerin bahçesinde salıncak, oturma grubu ve ateş kuyusu gibi özellikleri var. Keyifli bir tatil için gereken her şeye sahip bir tesis diyebiliriz. 

  • Ağva River Bungalov / İstanbul Bungalov Kiralama – Ağva Yeşilçay

Ağva İstanbul’a yakınlığı ile yaz kış çok sayıda tatilci tarafından tercih edilen bir nokta. Doğa ile iç içe eşsiz mavi denizi, palmiye ağaçları, mis kokulu çiçekleri ile Ağva River Bungalov da oldukça popüler mekanlar arasında yer alıyor.

Bu tesiste dört adet bungalov ev var. Ayrıca içlerinde en fazla üç kişi konaklayabiliyor. Mükemmel doğası ve havası ile sizlere birçok aktivite imkanları da sunuyor. 

Nehir kıyısında yürüyüş yapabilir, biraz mesafe olsa dahi masmavi serin sularda yüzebilir ya da akşamları mangal keyfi yapabilirsiniz. Bu tesiste her bungalovun kendine ait verandası ve yeşil alanı mevcut. 

Odalarda mutfak yok, akşamları istenirse mangal seti verilebiliyor. Ağva River Bungalov tesisinde bungalov kiralamak isterseniz hafta sonu en az 3 günlük rezervasyon imkanı sunuluyor.

bungalov-2.jpg

Bungalov Bodrum, Muğla’ya bağlı, Bodrum Yalıçiflik’te geniş ve yeşil bir alan üzerinde. Çam ormanlarının ve zeytin bahçelerinin içinde yer alan uzak doğu esintileri taşıyan bungalovlarda hizmet veriliyor.

Doğa ile iç içe olan bu tesiste, deniz sadece yürüme mesafesinde. Sabah kahvaltı servisi olan tesiste, kablosuz internet, 24 saat resepsiyon, açık ve kapalı restoran, kafe, çamaşırhane gibi olanaklar da sizleri bekliyor.

Masmavi serin sularda yüzebilir, çam ormanlarında yürüyüş yapabilir ya da yöresel yiyecekleri tadabilirsiniz. Bungalov Bodrum tesisi en fazla yaz aylarında tercih ediliyor. Oldukça popüler yerler arasında diyebiliriz.

Fethiye Göcek Bungalov tesisi, Ege bölgesinde Muğla iline bağlı Fethiye ilçesinde yer alıyor. Fethiye’ye yaklaşık 22 kilometre, Göcek’e 4 kilometre ve İnlice plajına ise 1.7 kilometre uzaklıkta. 

Eşsiz doğa ile iç içe tatil imkanı sunan bu tesisin 6 adet büyük, 8 adet küçük bungalov evi var. Ayrıca Fethiye Göcek bungalov tesisinde, sizleri izole bir ortam bekliyor. Mesafeli konaklama, otopark, wifi ve çocuk parkı gibi hizmetler de mevcut.

Tesis özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapıyor. Ayrıca birçok aktivite imkanı sağlıyor. Yüzme, su sporları, doğa yürüyüşü, farklı lezzetleri tadabileceğiniz restoranları ile hizmet veriyor. Eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak için tercih edilesi bir yer.

  • Yalova Bağdat Resort Bungalov / Altınova – Yalova

Yalova Bağdat Resort Bungalov, Marmara bölgesinde Yalova iline bağlı Altınova’da yer alıyor. Bu tesis İstanbul’a yakınlığından dolayı  kış aylarında da birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Doğanın ve ormanın içinde yer alan bungalovların bahçesinde çok farklı hayvanlar mevcut. Tesis böylece sizlere adeta köy hayatı deneyimi yaşatıyor. 

Yalova Bağdat Resort Bungalov tesisi sizlere kiralamak istediğiniz bungalovlar için farklı seçenekler de var. İster deluxe bungalov ister normal bungalov tercih edebilirsiniz. Ayrıca Hobbit evi tarzında bungalovlar da kiralayabilirsiniz. 

Tesis minibar, split klima, wifi, televizyon gibi özellikleri ile sizlere konfor sağlıyor. Burada bungalov kiralamak isterseniz hafta sonu en az 2 gece rezervasyon şartı var.

Bungalov Tatili İçin Kiralık Araç mı Arıyorsunuz? 

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 

 

Yorum ekle