Yolcu360 Blog
audi-rs6-avant-inceleme
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Audi RS6 Avant İncelemesi, Özellikleri ve Fiyatı

Audi RS6 Avant İncelemesi, Özellikleri ve Fiyatı

Audi RS6 Avant 2022 modeli hakkında bilgi arayanlar için detaylı bir inceleme yaptık. Audi RS6 Avant 2022 incelemesi ile otomobilin özelliklerine göz gezdirdik. Yeni Audi RS6 Avant motor seçenekleri, özellikleri ve konfor detayları içeriğimizde…

Bazı otomobil markaları, güven verir. Bunlardan biri de Alman otomobil devi Audi. Dünyanın en prestijli otomobil markalarından biri olan Audi, hemen her modeli ile öne çıkıyor. Hayalleri süsleyen Audi modellerinden biri de Audi RS6 Avant modelidir. Peki, yeni Audi RS6 Avant nasıl

audi-rs6-avant-inceleme-2

Audi RS6 Avant Hakkında

İlk kez 2002 yılında trafiğe çıkan Audi RS6 Avant, bugün en çok hayalleri süsleyen otomobillerden biri. Markanın en yüksek performanslı modeli olan Audi RS6 Avant, üst sınıf otomobil kategorisinde yer alıyor. Bilindiği üzere RS6’nın birinci ve ikinci nesilleri beş kapılı olarak üretilmişti. Bu modellerin aksine Audi RS6 Avant ise station wagon olarak üretildi. Bu karoserin en performanslı modellerinden biri olan otomobil bu yönüyle her anlamda kullanıcıyı tatmin ediyor. 

Audi RS6 Avant rakipleri de merak ediliyor. Audi RS6 Avant yerine ne alınır sorusuna da yanıt verelim. Aracın başlıca rakipleri BMW M5 ve Mercedes-Benz E65 AMG modelleridir. Model, hemen her versiyonda önden motorlu ve önden çekişli olarak üretilmiştir. Volkswagen Group C platformu üzerinde inşa edilmektedir. 

Audi RS6 Avant Özellikleri

audi-rs6-avant-inceleme-3

Audi RS6 Avant özellikleri incelendiğinde ilk dikkatimizi çeken detay karoser tipi oluyor. Araç, station wagon karoserli bir otomobil. Dolayısıyla E segmentinde yer alıyor. Geniş, performansı yüksek ve lüks bir aile otomobili arıyorsanız RS6 iyi fikir. Audi markası bu modelle beklentinizi kesinlikle karşılıyor. 

Audi RS6 Avant İncelemesi: Tasarım Özellikleri

“Havalı bir marka logosu olsun, lüks olsun ama çok da dikkat çekmesin”. Bu beklentilere sahipseniz aradığınız otomobili inceliyoruz. 

Pek çok otomobil yazarı son çıkan RS6 Avant tasarımı için modifiyeli gibi yorumunu yapmıştı. Ancak otomobilin stili, sıradışı hali bu algıyı yıkıyor. Ayrıca yeni kasası ile çok etkileyici bir otomobil olduğunu söylemek gerek. LED matrix farlar çok dikkat çekiyor. Bunlara ek olarak, 4 cm genişlemiş olan otomobil, karbon semarik disklerin de etkisiyle dikkat çekici. Stop ve farlarda animasyon var. 

Otomobil, bir önceki nesline göre genişleyen gövde ile karşımıza çıkıyor. Üstelik çamurluk kemerleri de daha iri. Bu detaylar hem daha geniş bir araç olmasını sağlamış hem de daha heybetli bir hava katmış. Ayrıca karakteristik gövde tasarımına uzun tavan çizgileri eşlik ediyor. 2022 Audi RS6 Avant senk seçenekleri ise 13 farklı renkle sunuluyor. 

Audi RS6 Avant İncelemesi: İç Mekan Özellikleri

audi-rs6-avant-inceleme-4

Eller serbest bagaj açma özelliği büyük bir konfor detayı olarak karşımıza çıkıyor. Sessiz iç mekan, konforu garanti kılıyor. İdeal bir aile arabası olarak tasarlanmış olduğunu özellikle iç mekanda hissediyoruz. Frenler karbon seramik. Vites değiştirince ışıklı uyarı veriliyor. 565 litre bagaj ile konfor garanti. Dikişli deri kullanımı malzeme kalitesinin etkisi artırıyor. RS logolu anahtar ve bardaklıklar çok şık. 

Yüksek kaliteli eşkenar dörtgen RS koltuklar çok havalı. Üç boyutlu gösterge paneli ise işlevsel ve havalı. Siyah panel yapısı tercih edilmiş. Alüminyum malzemenin öne çıktığı iç mekan dekorasyonu gerçekten çok çekici. Direksiyon simidi, koltuklar, kapı eşikleri ise RS logosu ile öne çıkıyor. 

Yeni RS6 Avant iç mekanı ailelerin konforla seyahatine odaklanmış. Dokunmatik ekranda lastik basıncını dahi görebiliyorsunuz. 

Audi RS6 Avant İncelemesi: Yakıt Tüketimi

Mild hibrit sistemle müthiş bir yakıt ekonomisi sunuyor. Turbo desteği ile hem emisyonları karşılıyor hem de performansı yüksek. 2 tonluk bir otomobil. Çekiş sistemi gerektiğinde öne ya da arkaya yüklenebiliyor. Fabrika verilerine göre ortalama yakıt tüketimi 11,6 litre. 

Audi RS6 Avant İncelemesi: Motor Gücü ve Motor Özellikleri

Yüksek performanslı spor otomobil görünümlü aile aracı olarak tanımlanıyor. Güç çıkışı 441 kW / 600 Hp. Maksimum tork 800 / 2050 – 4500 Nm / dd. Aracın toplam ağırlığı 2150 kg şeklinde. Azami hızlanma ise 250km/s. 

Audi RS6 Avant İncelemesi: Yorumlar

RS6 Avant yorumları için markanın resmi web sitesini inceleyebilirsiniz. Güncel Audi RS6 Avant yorumları için aracı kullananların fikirlerine başvurabilirsiniz. RS6 Avant kullananlar memnun mu gibi sorulara yanıt bulmak üzere online araştırma yapabilirsiniz. Bu yorumlar, otomobilin yakıt tüketimi, bagaj kullanımı ve yaşam alanı konforu gibi konularda da fikir verecektir. 

Audi RS6 Avant İncelemesi: Fiyatlar

Audi RS6 Avant fiyatları çok merak ediliyor. Lüks sınıfın temsilcilerinden olan otomobilin fiyatı Şubat 2022 itibari ile 7 milyon TL’yi buluyor. Elbette motor seçeneklerine ve donanıma göre fiyat değişebiliyor. Ayrıca ikinci elde de 2,5 milyondan başlayan bir fiyat skalası var. İkinci el Audi RS6 Avant modellerinde saydığımız özelliklerin tamamı olmayabilir. Tüm rakamlar 2022 yılı Şubat ayına ait bir değerlendirme ile veriliyor. 

Audi RS6 Avant Kiralama

audi-rs6-avant-inceleme-1

Kiralık Audi RS6 Avant arayışında farklı seçeneklerle karşılaşabilirsiniz. Audi RS6 Avant kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden online olarak ilerleyebilirsiniz. Araç kiralama alanında fiyatları karşılaştırmanıza olanak veren sistem, pratik bir şekilde en iyi fiyatı bulmayı mümkün kılıyor. 

Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360, otomotiv dünyasında zengin içeriklerle size desteğe hazır. Merak ettiğiniz her detay için blog’umuzda arama yapabilirsiniz. Ayrıca tüm kiralık araç ihtiyaçlarınızda mobil uygulamamız üzerinden 1 dakikada işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle