Yolcu360 Blog
Audi Q5 L 2018
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Audi Q5 L Şimdilik Sadece Çin Pazarına Sunulacak!

Audi Q5 L Şimdilik Sadece Çin Pazarına Sunulacak!

yolcu360.com olarak otomobil haberlerini sıkı sıkıya takip ediyoruz. Otomotiv endüstrisindeki yenilikler, yeni çıkan modeller ve teknolojiler bizim için heyecan verici. Bu nedenle en güncel oto haberleri sizinle paylaşmaktan keyif alıyoruz. Bugün de Audi’nin yeni Q5 L modelinin haberini verelim istedik! İşte Audi Q5 L modeli hakkında detaylar…

Audi Q5 L Şimdilik Sadece Çin Pazarına Sunulacak!

Audi hayranları için markanın her modeli ayrı güzel her versiyonu ayrı özeldir. Audi Q5’in bir tık büyüğü olan Audi Q5 L modeli de gerçekten dikkat çekici bir otomobil. Bildiğimiz Q5’in daha uzun dingil mesafesine sahip olan ve biraz da yüksekliği fazla olan modeli Audi Q5 L hakkında markadan bir açıklama yapıldı. Buna göre 2018 model Audi Q5 L modeli sadece Çin pazarına sunulacak.

2018 model Audi Q5 L Hakkında Detaylar

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Audi, marka değeri çok yüksek otomobiller üretiyor. Güvenlik donanımı, malzeme ve işçilik kalitesi, tasarım, performans gibi detayların her birine sağlam yatırımlar yapan Audi, haklı olarak dünyanın en fazla tercih edilen otomobillerini üretiyor. Avrupa otomotiv devleri denilince de Audi mühendisliği ilk akla gelenler arasında sayılıyor.

Çin’de üretilecek ve şimdilik sadece Çin Pazarına sunulacak olan Audi Q5 L modeli ise Audi Q5’e göre tam 88mm daha uzun. İç mekanda büyük bir genişlik algısı sunan bu 88mm’lik arttırma ile arka koltuklarda geniş geniş oturmak mümkün.

Audi Q5 L Motoru Nasıl?

Şimdilik aracın motoru hakkında çok detaylı bilgi yok. Ancak Q5’ten çok farklı olmayacağı tahmine diliyor. Sadece Quattro 4X4 seçeneği olan modelin motor gücü tercihleri 190HP ve 252Hp olacak. 2,0 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motor ile oldukça güçlü bir sürüş deneyimi hedeflenmiş.

Kiralık Audi Fiyatları Nasıl?

Audi kiralamak üzere yolcu360.com üzerinden hızlıca bir fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasındaki online rezervasyon modülüne araç kiralamak istediğiniz bölgenin bilgisini girdikten hemen sonra karşınıza fiyatları olan detaylı bir liste çıkacaktır. Bu listeden kiralık Audi modelleri şeklinde bir filtreleme yaparak sadece kiralık Audi modellerinin fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz.

 

Yorum ekle