Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > TESLA ve SpaceX Şirketlerinin CEO’su Elon Musk’a Twitter Önlemi!

TESLA ve SpaceX Şirketlerinin CEO’su Elon Musk’a Twitter Önlemi!

Bildiğiniz üzere son yıllarda dünyanın en popüler CEO’larından biri Elon Musk. Musk’ın sosyal medyada çok aktif olduğunu da biliyoruz. Hatta geçen yıl yaptığı Türkiye ziyareti sonrasında da Twitter hesabından Anıtkabir’den bir fotoğraf paylaşmıştı. Elon Musk, twitter hesabını çok yoğun kullanıyor. Onu takip eden hemen herkese mutlaka yanıt vermeye iletişimde olmaya özen gösteriyor. Bu da Elon Musk Twitter hesabının kötü niyetli kişilerin hedefi olmasına neden oluyor. Nasıl mı? Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su Elon Musk’a Twitter önlemi yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

TESLA ve SpaceX Şirketlerinin CEO’su Elon Musk’a Twitter Önlemi!

Ünlülerin Twitter hesaplarına girerek onların adıyla hesabı kullanan kötü niyetli korsanlar var. Bunlar takipçisi çok olan ünlü kişilerin hesaplarını hedef alıyorlar. Bazen uygunsuz fotoğraflar paylaşıyor bazen de kişinin ağzındanmış gibi yorum ve yanıt yazıyorlar. Bu da haliyle çok tedirgin edici bir durum.

Elon Musk’ın Twitter hesabı için çok kereler böyle durumlar söz konusu oldu. Musk da ya Twitter yetkililerine başvurdu ya da onlar harekete geçti ki yeni bir uygulamanın ilk denemesi Elon Musk resmi Twitter hesabında yapıldı. Eğer onaysız bir telefonla ilişkilendirilmiş bir hesabın kullanıcı ismi Elon Musk kelimelerini içeriyorsa o hesap otomatik olarak kilitleniyor. Böylece kötü niyetli kişiler hesabı ele geçiremiyor.

Elon Musk demişken, Tesla marka bir otomobilin İstanbul Zorlu Center önünde sergilendiğini ekleyelim. Dilerseniz gidip görebilir hatta deneyebilirsiniz. Ayrıca Linked İn’den yapılan TESLA iş ilanlarına bakılırsa yakında Türkiye TESLA ofisi de açılacak.  

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle