Yolcu360 Blog
Audi A7 Sportback 50 TDi Qattro
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Audi A7 Sportback 50 TDi Qattro İncelemesi

Audi A7 Sportback 50 TDi Qattro İncelemesi

Audi A7 Sportback 50 TDi Qattro incelemesi arayanlar için onu deneyimledik ve paylaştık. Audi A7 Sportback incelemesi ile aracın tasarım diline, iç mekan özelliklerine, motor özelliklerine ve boyutlarına dair detaylı bir değerlendirme yaptık. Audi A7 Sportback hakkında bilgi arıyorsanız okumaya devam edin. 

Audi A7 Sportback 50 TDi Qattro İncelemesi

Audi A7 Sportback hakkında neleri merak ediyorsunuz? Mesela Audi A7 Sportback ne kadar yakar? Belki de Audi A7 kaç para? Audi A7 Sportback 2019 boyutları nasıl? Audi A7 Sportback  bagaj hacmi ne kadar? 

Audi A7 Sportback Hakkında

Hem prestij, hem güç, hem dominant marka algısı, hem de sportf sürüş hem de ailesine yetecek geniş alan  isteyenlerin reçetesi Audi A7 Sportback. Audi’nin 4 kapılı modeli A7, her açıdan dikkat çekici bir otomobil. Peki, yeni Audi A7 Sportback nasıl?

Yeni Audi A7 Sportback için söylenecek ilk söz, selefinin ana tasarım dilini koruyor olması. Arka kambur sırt ve uzun motor kaputu aynen devam. Motor kaputu üstündeki keskin kat izleri ise yeni. Daha geniş bir görünüme kavuşan ön panjur, HD Matrix LED farlar, güçlü bir ifade vermiş. Tek parça tasarımlı LED spotlar ise iti ve vurgulu. 120km üzeri hıza çıktığınızda bagaj kapağı üstündeki spoyler yanıp sönüyor. Havalı işler yani…

Audi A7 Sportback İç Mekan

Audi A7 Sportback’in içinde çok geniş bir kullanım alanı var. Deyim yerindeyse “yayla gibi”. Koltuk diz ve baş mesafeleri çok iyi. Çok uzun boylular bile uzun saatle boyunca konforlu bir biçimde seyahat edebilirler. 

Cam çerçevesi olmayan kapı yapısı coupe etkisi. Malzeme işçilik kalitesi şahane. Orta konsolda dokunmatik çift ekran var. 

Audi A7 Sportback bagajı ise kullanışlı. Arka cam ile bagaj bütün olarak tasarlandığında ergonomi artmış. Eşya sabitleme filesi gibi detaylar da çok iyi. Bagaj içinde LED aydınlatma ve yedek lastik var. Audi A7 Sportback bagaj hacmi 535 litre. 

Audi A7 Sportback Motor Seçenekleri

Türkiye pazarında Audi A7 Sportback motor seçenekleri şöyle:

  • 55 TFSi Quattro 340 HP benzinli 
  • 50TDi quattro 286 HP dizel

Audi A7 Sportbackîn 0,27 Cd’lik sürtünme katsayısı tasarımda aerodinamiğe verilen önemi gösteriyor. Bu sayede yakıt ekonomisi elde edilmiş. Üstelik şaşırtıcı seviyede iyi rakamlar söz konusu.

Audi A7 Sportback 50 TDi Qattro

Kiralık Audi A7 Fiyatları Nasıl?

Audi A7 fiyatları nasıl? Audi A7 kiralamak için nereye bakmalı? yolcu360.com ile uygun fiyata Audi A7 kiralama konusunda pratik bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com sistemi üzerinden kiralık Audi A7 fiyatlarını karşılaştırabilir, kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle